Ananda Kali @ WHF

Tantric Life Coach

Ananda Kali on rakkautta räväkkyyttään myöten. Hänelle olennaista on varjotyö joka paljastaa sielun unohtuneet, piiloon jääneet osat. Traumat ja ihmisenä selviytymisen kauneus/kauheus sekä eläinkehojemme viisaus ovat hänelle keskeisiä tutkiskelun kohteita.
Kali kutsuu sua puhtaaseen loistoon täysin kokonaan.

Kali aloitti tantrapolun 2014, teki siitä kokopäivätyön ja Soma Tantra yrityksen pian TLC:ksi valmistumisensa jälkeen. Hän on ohjannut WHT-ryhmiä vuodesta 2018. Hän on myös TRE- ja traditionaalisen tantrajoogan ohjaaja. Vuoden verran hän on syventynyt klassiseen tantraan harjoituksen myötä.

Kali on festarin järjestystiimissä ja hänen intohimonsa on tuoda ihmisiä yhteen tavalla joka stimuloi kollektiivisen tietoisuuden kasvua.

Hän asustelee isomummonsa talossa järven rannalla koiransa kanssa. Järvet, joet ja meret ovat hänelle sielunmaisemaa.

Työpajat

Wild Heart Transformation -maistiaiset

Suositut Wild Heart Transformation -kurssit alkavat taas syksyllä. Jo yli 10 vuoden ajan tämä syksystä kevääseen jatkuva yht 16 vrk:n kurssikokonaisuus on tukenut osallistujien sisäistä kasvua ja vapautumista elämään enemmän omana itsenään. Tässä työpajassa pääset tapaamaan tulevan vuoden kurssiohjaajia ja saamaan lempeiden harjoitusten myötä tuntumaa siitä, mistä WHT-kurssit lähtevät liikkeelle. Alun jälkeen ryhmä pysyy samana loppuun asti, mikä mahdollistaa huiman paljon yksittäisiä tantrailtoja syvemmän kokemuksen. Siksi onkin hyvä käydä nyt maistelemassa tunnelmia ennen pidempään prosessiin sitoutumista. Aikaa on myös kysymyksille ja keskustelulle.

Yhdessä Antin, Jennan ja Katrin kanssa

(V) SOPII ERITYISESTI VASTA-ALKAJILLE (K) SISÄLTÄÄ KOSKETUSTA

Sielun syövereissä

Sä et ole rikki.
Se mikä meissä on kipeää ja hankalaa, mihin elämän oksat tarrautuvat kiinni, on vain unohdettuja osasia, ja juuri siksi ne huutavat, jotta muistaisit. Todellisen itsesi.

Jokainen triggeri on lahja, joka osoittaa syvälle sisimpääsi – tämä haava, tässä kohdassa tein kompromissin selvitymisen ja todellisen itseni välillä. Kiitos siitä, selviydyin, se oli olennaista silloin. Ja nyt voin katsoa syvemmälle.

Tie löytää noiden herkkien ja aitojen kohtien äärelle kulkee kehollistamisen kautta. Meidän keho muistaa, paremmin kuin ajatteleva mieli. Tärinä, tunteiden virtauttaminen ja kehotuntemusten tunnistaminen ovat työkaluja tällä polulla.

Todistetuksi, nähdyksi tuleminen on avain noiden paljastettujen sielun aarteiden juurruttamiseen ja maailmaan tuomiseen. Siksi työskentelemme yhdessä, yhteydessä.

(T) SYVÄÄ TUNNETYÖSKENTELYÄ

Tasapainottava tantrajooga

Syvästi rentouttava asanasarja tasapainottaa ja integroi kokemaasi. Sen sydämessä on suoritusvapaus, joka vähitellen avaa uudet ovet kohti kokonaista olemista. Tee asanat juuri niin sopivasti kuin siinä hetkessä on oikein tai jätä kokonaan välistä. Silmät kiinni, vähällä liikkeellä ajatukset hiljenevät ja meditaatio syntyy, kun kaikki rentoutuu. Harjoitus tulee kaula-traditiosta ja lukeutuu esimoderniin joogaan. Et tarvitse aiempaa kokemusta.
Ota mukaan huivi ja joogamatto, pukedu lämpimästi.

Katso introvideo ennen joogaan tuloa: https://youtu.be/mcJjGL0VWcc

Tutustu Kaliin: