Antti Virolainen @ WHF

WHT-ohjaaja ja Tantric Life Coach

Antti on Tantric Life Coach ja IT-yrittäjä, joka tarjoaa yksilövalmennusta niin henkisyydestä kuin yrittäjyydestä kiinnostuneille sekä järjestää kursseja ja retriittejä, mm. yhtenä Wild Heart Transformation -ohjaajista. Antin matka on avautunut viimeisen 10 vuoden aikana insinööritaustasta moniin henkisen kasvun perinteisiin ja hän on innostunut kehollisuuden, meditaation, intuition ja vapaan tilan työskentelyn potentiaalista elämän laadun ja syvyyden parantamisessa. Hän on nuoruudestaan asti tutkinut innokkaasti erilaisia hyvän elämän karttoja ja oppaita ja nykyään tiivistää hyödyllisimmäksi havaitsemiaan työkaluja niin kursseilla kuin myös somessa ja YouTubessa Good Life Maps -tunnuksen kautta. Tervetuloa seuraamaan sisältöjä netissä tai valmennussession ääreen livenä, vaikka jo täällä festareilla.

Työpajat

Wild Heart Transformation -maistiaiset

Suositut Wild Heart Transformation -kurssit alkavat taas syksyllä. Jo yli 10 vuoden ajan tämä syksystä kevääseen jatkuva yht 16 vrk:n kurssikokonaisuus on tukenut osallistujien sisäistä kasvua ja vapautumista elämään enemmän omana itsenään. Tässä työpajassa pääset tapaamaan tulevan vuoden kurssiohjaajia ja saamaan lempeiden harjoitusten myötä tuntumaa siitä, mistä WHT-kurssit lähtevät liikkeelle. Alun jälkeen ryhmä pysyy samana loppuun asti, mikä mahdollistaa huiman paljon yksittäisiä tantrailtoja syvemmän kokemuksen. Siksi onkin hyvä käydä nyt maistelemassa tunnelmia ennen pidempään prosessiin sitoutumista. Aikaa on myös kysymyksille ja keskustelulle.

Yhdessä Katrin, Jennan ja Kalin kanssa

(V) SOPII ERITYISESTI VASTA-ALKAJILLE (K) SISÄLTÄÄ KOSKETUSTA

Innerdance

Innerdance on vapaan sisäisen työskentelyn tila, jossa sinulla on mahdollisuus rentoutua, päästää täysin irti tekemisestä. Voit antaa kehosta ja sisäisestä maailmastasi nousta juuri ne asiat, jotka tässä hetkessä kaipaavat päästä liikkumaan ja tulemaan esiin. Työpajan alussa asetumme makuulle, suljemme silmät ja annamme tietoisen mielen hetkeksi päästää irti ohjaksista. Työpajan vetäjät tukevat energian ja olon liikkumista ja vapautumista intuitiivisesti mm. musiikin, äänten, kosketuksen ja tuoksujen avulla. Sinun ei tarvitse tehdä mitään muuta kuin lempeästi harjoitella kaiken esiin nousevan sallimista, oli se sitten kehon liikettä, lapsuuden muistoja, yllättävää ääntelyä tai uusia ideoita. Kaikki sinussa on tervetullutta. Mukaan voit ottaa oman joogamaton ja vilitin, jos on.

Yhdessä Katri/ Rakkaudenvirta kanssa

Holy and Broken – Ihmisen pyhyys ja fragmentaarisuus

Me kaikki olemme jakaantuneet useaan osaan kokemustemme myötä, olemme tällä tavoin fragmentoituneita. Kuinka oppia ottamaan kaikki nämä osamme rakkautemme piiriin, ymmärtää ettei meissä ole alempaa tai ylempää vaan kaikki kuuluu yhteen pyhään ja tarkoituksenmukaiseen kokonaisuuteen. 

Kuinka pitää tilaa sekä pyhyyden kokemukselle meissä, että kaikelle inhimillisen keskeneräiselle ja rikkinäiselle yhtäaikaa. 

Millaisia osia sinussa on elossa juuri nyt? Voitko tuoda nämä osat näkyville ja antaa hyväksynnän ja rakkauden integroida olemustasi? Kuinka autenttinen voit olla? Mitä lävitsesi haluaa virrata, jos sallit sen? 

Tässä työpajassa tutkitaan ihmiskokemuksen fragmentaarisuutta ja pyhää kokonaisuutta.  Lisäksi tutkimme, kuinka voimme avautua yhteiselle kentälle ja kohti kaikkeutta, pyrkimättä eroon inhimillisestä kivusta ja kaikesta siitä, mitä itsessämme on vielä vaikea hyväksyä. Kuinka pitää tilaa sille kaikelle samaan aikaan, yhdessä.

Yhdessä Maria Rosa P:n kanssa

(T) SYVÄÄ TUNNETYÖSKENTELYÄ Työpajaan osallistumista tukee edeltävän Innerdance-työpajan käyminen, mutta se ei ole edellytys osallistumiselle

Hoidot

Tantrinen elämäntaidon valmennus

Valmennuksessa voit pysähtyä tarkastelemaan oman elämäsi tämänhetkistä tilannetta ja saada peilausta ja tukea sisäisen äänen ja unelmien kuulemiseen, oman suunnan määrittämiseen ja haluaamasi suuntaan kulkemiseen. Valmennus käyttää kysymyksiä ja tarvittaessa pieniä kehollisia tai meditatiivisia harjoituksia. Ideana on auttaa sinua kuulemaan omia vastauksiasi selkämmin ja näkemään edessäsi olevia tilanteita ja mahdollisuuksia uudessa valossa.

Tantrinen elämäntaidon valmennus 60min 60€

Tutustu Anttiin: