De-armouringkoulutus

De-armouringhoitajakoulutus on tarkoitettu ensisijaisesti Shanti Limnellin Tantric Life Coach -koulutuksen käyneille jatkokoulutukseksi, mutta hakemuksen perusteella voimme hyväksyä mukaan muualla jonkin tantrisen hierontakoulutuksen saaneita. Aiempi kehohoitaja/hieronta-koulutus on edellytyksenä tälle kurssille osallistumisessa.

Koulutus syventää hoitajuuttasi ja de-armouringtaitojasi. Kurssin, harjoitushoitojen ja näytön suorittaminen antaa valmiudet toimia de-armouringhoitajana. Koulutus toteutetaan Shanti Limnellin pyynnöstä ja hänen arvokkaalla taustatuellaan.

Opetus on laboratorio-muotoinen, eli käymme koulutuksen aikana yhdessä tutkien ja oppien läpi erilaisia kehoja, teidän kehojanne. Jokainen osallistuja saa siis vuorollaan ohjaajan tekemän esimerkkihoidon, josta toiset voivat oppia. Lisäksi kurssi sisältää paljon ohjattua pariharjoittelua. Paneudumme myös teoriaan, mm. hoitajuuden, anatomian, kalvojärjestelmän, traumateorian ja käsitekniikoiden osalta.

Maria ja Janne P. ovat erilaisten koulutuksiensa ohella ja lisäksi jatkuvasti kehittäneet omaa de-armouringmenetelmää, sillä mikään heidän oppimistaan menetelmistä ei aivan vastannut kokonaisvaltaisuudeltaan, asenteeltaan ja tekniikoiltaan sitä mitä he ovat kokeneet hyvin palvelevan kokonaisvaltaisen de-armouringhoidon olevan. Tämä päivitetty menetelmä on anatomisempi kuin useimmat de-armouringmenetelmät, mutta kokonaisvaltaisempi ja intuitiivisempi kuin useimmat faskia-menetelmät. Anatomian tuntemus ja tekniikat muodostavat kehyksen ja muodon, mutta ovat vain työväline verrattuna todellisiin lähteisiin, jotka ovat tantrisissa hoidoissa rakkaus, läsnäolo, yhteys ja intuitio. Edellämainittuihin laatuihin syvennytään koulutuksessa yhtä lailla kuin anatomiaan ja tekniikkaankin. Tämä yhdessä kehitetty vahva ja perusteltu tapa tehdä de-armouringtyötä perustuu molempien kokemukseen, tietoihin ja taitoihin sekä jatkuvaan opiskeluun. Tähän tietoon, taitoon ja intuitioon he haluavat kutsua sinutkin.

Maria on terveydenhoitaja, Tantric Life Coach, de-armouringhoitaja sekä intuitiivinen parantaja. Hän on paneutunut de-armouringin ja parantamisen maailmaan hyvin intensiivisesti. Marialla on takanaan monta sataa hoitoa ja paljon tutkimustyötä aiheeseen liittyen. Naisen hoitotyöstä hänellä on jo yli 20 vuoden kokemus alkaen kätilö- ja terveydenhoitajaopinnoista 90-luvulla. Maria opiskelee koko ajan lisää myös kirjallisuutta, tällä hetkellä fokus on traumateoriassa sekä ihmisen kokonaisvaltaisessa kasvussa ja eheytymisessä. Marian tapa olla hoitaja on intuitiivinen, rakkaudellinen, turvallinen ja kohtaava. Hänen spesialiteettinsa ovat vaikeat tapaukset, kuten trauma-asiakkaat sekä kiputila-asiakkaat, erityisesti genitaalialueiden psykosomaattiset kipupotilaat.

Janne on kalevalainen jäsenkorjaaja ja Tantric Life Coach sekä LCF Life Coach. Jannella on vahva, turvallinen ja kannatteleva läsnäolo sekä upea repertuaari käsitekniikoita sekä tietoa ihmiskehosta, kalvojärjestelmästä ja niiden toiminnasta sekä jäsenkorjauskoulutuksen että satojen tehtyjen hoitojen pohjalta. Jannen erityisyys hoitajana on turvallinen ja rakkaudellinen tilanpito, jossa hoidolla on tilaa muotoutua juuri siihen hetkeen sopivaksi kulloisellekin asiakkaalle.
 
Koulutus koostuu kolmesta moduulista ja harjoitushoidoista sekä työskentelystä ryhmän whatsupissa ja lopussa näytöstä ohjaajien kanssa. Lisäksi kahden viimeisen moduulin välissä tulee käydä kehityskeskustelu ohjaajien kanssa (45min), sekä viimeisen moduulin jälkeen näyttö ohjaajien kanssa (1,5h) erikseen sovittuna aikana. Moduulien välissä tehdään raportoituja harjoitushoitoja. Lisäksi whatsapp-ryhmä, jossa ohjaajat ja toiset kurssilaiset ovat tavattavissa vertaistukea, kysymyksiä ja reflektointia varten.

Koulutus alkaa joka syksy ja siihen haetaan vapaamuotoisella hakemuksella sähköpostiin mariaphealing@gmail.com