Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

22.02.2022 Yhteys-tantrailta, Helsinki

February 22 @ 17:30 - 20:30

Maagisen päivämäärän 22022022 maaginen tantratapahtuma ympäri Suomen!

Työpajamme teemana on yhteys. Miltä tuntuu olla todella yhteydessä omaan keskukseen, kehoon ja toisiin ihmisiin?
Nyt jos koskaan yhteydellisyyden merkitys on ajassamme hyvin suuri. Sen löytäminen ja kokeminen aidosti ja läsnäolevasti tuo meitä lähemmäs toisiamme ja itseämme. Yhteydessä voimme tuntea, kokea ja kasvaa turvallisesti.
Illan harjoituksia tehdään yksin, parin kanssa sekä ryhmässä.

Yhteys-tantrailta järjestetään samaan aikaan kolmessa kaupungissa luodaksemme ja kokeaksemme lisää yhteyttä välillämme. Vaikka olisimme kaukana, olemme silti yhdessä ❤

Helsingin iltaan ilmoittautumiset osoitteeseen palotantra@gmail.com

Hinta: 30€
Aika 22.02.2022 klo 17:30-20:30
Tapahtumapaikka: Joogakoulu Shanti (HUOM 4krs), Runeberginkatu 43, Helsinki


Helsingissä ohjaajina ovat Tantric Life Coachit Janita ja Sanna

Janita
Sielun tuli
Valmistuin kesäkuussa Tantric Life Coachiksi, tarjoan valmennuksen lisäksi erilaisia tapahtumia ja intuitiivista hierontaa. Tantrista matkaa olen käyskennellyt vuodesta 2014, matkani jatkuu ja syvenee entisestään erilaisten kehohoitokoulutusten myötä. Haluan tarjota muille mahdollisuuden voimauttaviin kehotutkimusmatkoihin, jollaisista olen itse löytänyt perustan ja voiman seistä pystyssä hurjemmassakin aallokossa. Innostuksen kohteina ovat tantran lisäksi tanssi, laulu ja kasvienhoito.

Sanna
Palo Tantra
Vuodesta 2016 alkanut sukellukseni tantran maailmaan johdatti valmistumiseen Tantric Life Coach- opinnoista v. 2020. Haluan jatkuvasti laajentaa ymmärrystäni ihmisenä olemisesta, sen henkisistä sekä fyysisistä tasoista. Osaamiseeni kuuluu tantraohjauksen sekä tantrisen valmennuksen lisäksi äänimaljahoidot, meditaatio-ohjaus ja de-armouring. Oppimastani ammentaen haluan tarjota tilaa itsetutkiskeluun niille, jotka janoavat elämää, autenttisuutta ja yhteyttä – omaan kehoon, itseen ja toisiin.

Details

Date:
February 22
Time:
17:30 - 20:30
https://fb.me/e/2TV9FnnrY

Organizers

Janita Seppälä
Sanna Palo

Venue

Joogakoulu Shanti
Runeberginkatu 43
Helsinki, 00100
+ Google Map