Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Aidon kohtaamisen deittitapahtuma

5.11.2021 @ 19:00 - 22:30

e39
Anna mahdollisuus kohtaamiselle ja löydä etsimäsi
AIDON KOHTAAMISEN DEITTITAPAHTUMA
Kaipaatko yhteyttä, joka on enemmän kuin pintaa?
Etsitkö tapaamista, joka vie lähelle toista?
Haluatko kohdata oikeasti?
On aika riisua maskit ja naamiot!
perjantaina 5.11.2021 klo 19.00–22.30
Joogakoulu Shanti, Runeberginkatu 43, Helsinki
Tervetuloa löytämään kumppani, puoliso, rakastaja tai ystävä. Yksi tai useampi. Hetkeksi tai loppuelämäksi. Tapahtumassa tehdään helppoja ja hauskoja tutustumis- ja kohtaamisharjoituksia rennossa ilmapiirissä. Paikkoja on rajoitetusti, ole siis nopea. Deittitapahtumassa kuljet kohti itseäsi ja etsimääsi.
Ohjaajina Tantric Life Coachit Kristiina Puukko ja Armas Alvari. Yhdessä olemme Ihmisten yhdistäjät ja luomme tapahtumia, joissa on mahdollisuus kasvuun ja kohtaamiseen.
NAISET JA MIEHET -sarja
Naisille, jotka haluavat tutustua miehiin ja miehille, jotka haluavat tutustua naisiin. Mukaan otetaan yhtä paljon ihmisiä nais- ja miespaikoille. HUOM! Osallistujamäärä on rajoitettu.
Jätä small talk ja CV kotiin. Ota sydän mukaan ❤
Osallistumismaksu on 39 e/hlö (sis. alv 24%). Paikkoja on rajoitetusti, ole nopea. Osta lippu Holvista nyt:
https://holvi.com/shop/kristiinapuukko/
Tapahtumiin on sitova ilmoittautuminen. Ilmoittaudut lunastamalla lipun verkkokaupasta.
Tapahtumaan on varattu ilmainen paikka osallistujalle, jonka taloustilanne estäisi muuten osallistumisen. Ota yhteyttä: ihmisten.yhdistajat@gmail.com.
Tilaisuus on K-18, päihteetön ja syrjinnästä vapaata aluetta. Osallistujat sitoutuvat luottamuksellisuuteen.
HUOM! Ilmoittautuminen ja saapuminen tapahtumaan klo 19.00!
Mikäli olet yllättäen estynyt osallistumaan tapahtumaan, voit antaa tai myydä lippusi eteenpäin. Ilmoita muutoksista välittömästi: ihmisten.yhdistajat@gmail.com. Voi myös käyttää vastaavan summan myöhemmin Ihmisten yhdistäjien tapahtumiin tai hoitoihin. Palautamme rahat sairaustodistusta vastaan. Mikäli tapahtuma peruuntuu järjestäjän toimesta, palautamme maksetut liput.
********************************************
Kristiina Puukko
Olen 45-vuotias Tantric Life Coach ja yhteisöpedagogi (AMK). Työskentelen kohtaamisen, kasvun, yhteisöllisyyden ja yhdenvertaisuuden edistämiseksi. Tarjoan ihmisille mahdollisuuksia tulla nähdyksi ja kuulluksi, löytää etsimänsä. Olen luonut erilaisia kohtaamisen areenoita 15 vuoden ajan.
Armas Alvari
Olen 46-vuotias Tantric Life Coach, kirjailija ja ohjaaja. Olen tutkinut novelleissani kohtaamattomuutta, millaisia seurauksia siitä on. Viime vuodet olen panostanut saman teeman kääntöpuoleen. Millaisia mahdollisuuksia elämäniloon avautuu, kun löytyy yhteys itseen ja toisiin?
https://wildheartacademy.net/armas-alvari/
Ihmisten yhdistäjät
Ihmisten yhdistäjien tapahtumissa, valmennuksissa ja hoidoissa on mahdollisuus kasvuun ja kohtaamiseen.
Aidon kohtaamisen deittitapahtumat
Aidon kohtaamisen deittitapahtuma on rento, hauska ja päihteetön kohtaamispaikka. Toiveemme on saattaa yhteen samanhenkisiä ihmisiä, jotka voivat etsiä treffiseuraa, elämänkumppania, kavereita, vertaistukea tai flirttiä. Tai jotain muuta.
Arvojemme mukaista on huomioida ihmisten ja elämän monimuotoisuus, koskee se sitten sukupuolta tai sen ilmaisua, seksuaalista suuntautumista tai suhdemuotoa. Siksi järjestämme treffejä kolmessa eri sarjassa: naiset-miehet, ihmiset sekä pariskunnat ja suhteissa elävät. Moninaisuus on rikkautta!

Details

Date:
5.11.2021
Time:
19:00 - 22:30
Cost:
e39
Event Category:
https://fb.me/e/4lHdKVcLr

Organizer

Ihmisten yhdistäjät
Phone:
+358405694711
Email:
ihmisten.yhdistajat@gmail.com
View Organizer Website

Venue

Joogakoulu Shanti
Runeberginkatu 43
Helsinki, 00100
+ Google Map