Aistikkuus ja energiaorgasmit

Aistikkuus ja energiaorgasmit

by
261 261 people viewed this event.

Jokainen henkäys, ihon nuuhkaisu, kehon herkkä kosketus, aistillinen katse ja tietoinen liike sisältää mahdollisuuden energiaorgasmiin.

Mitä enemmän avaudut aistelle, sitä laajemmin koet. Ja mitä laajemmin koet, sitä herkemmin pääset energiaorgastiseen tilaan. Tälle kaikelle avautumista on luvassa

Aistikkuus ja energiaorgasmit -työpajassa 18.4. klo 18-21 Joogakoulu Shantissa

Illan aikana pääset herkistymään aisteille, energiaorgastisuudelle ja nautinnolle tutkiskelevasti ja lempeästi itseäsi kuunnellen. Teemme harjoituksia pääsääntöisesti pareittain ja jonkun verran myös yhdessä.

Työpaja sopii sinulle riipumatta siitä missä kehossa asustelet ja onko tantra, energiatyöskentely ja energiaorgasmit sinulle entuudestaan tuttuja vai ei. Vaikka tutkimme energiaorgastisuutta työpaja ei sisällä alastomuutta eikä genitaalistimulaatiota, muuta kosketusta kylläkin.

Itselleni energiaorgastisuus ja -orgasmit ovat jo vuosia ollut mielenkiinnon kohteena ja arjessa aktiivisesti mukana. Ne tuovat lisää nautintoa, iloa ja hekumaa elämään. Pieninä ja megalomaanisina (ja kaikkea siltä väliltä) ne rikastuttavat niin intiimeissä kohtaamisissa kuin niiden ulkopuolellakin.

Opetan energiaorgastisuudesta ja -orgasmeista, kuten olen ne itse kokemuksen kautta oppinut. Työpajoissani energiaorgastista tilaa ei haeta voimakkaiden, stimuloivien hengitysharjoitusten eikä visualisoinnin kautta, vaan herkistymällä kokemaan laajemmin ja suoremmin sitä mikä on.

Osallistujien kokemuksia viime Aistikkuus ja energiaorgasmit -työpajasta:

“Kiitos ihanasta työpajasta! Sain kokea kaipaamiani asioita: naurua, kuplivaa iloa ja läheisyyttä. Työpajan jälkeen oli fiilis, että olen taas elossa Seuraavana aamuna tanssin kotona itsekseni pitkästä aikaa.”

“Etenkin aistikkuusharjoitus oli mieleenpainuva kokemus. Niin antajana kuin vastaanottajana. “Kiitos- juuri tätä olen kaivannut ja jäänyt paitsi”, sanoin kyynelsilmin mutta onnellisena harjoitusparilleni.”

“Illasta tuli sellainen olo että olen tullut kotiin, että en olekaan viallinen ja seksuaalisuudessani ei olekaan mitään vikaa. Näin olen kuvitellut koko elämäni ajan kun perus seksi ei ole koskaan minua niin kiihottanut. Kiitos vielä ihanasta kokemuksesta, ilmoittauduin heti jo seuraavaan iltaan. Haluan oppia ja kokea lisää!”

“Mikaelan energia ja positiivinen olemus sopivat täydellisesti energiaorgasmityöpajaan! Osallistujien heittäytyminen, turvallinen tila, äänimalja ja Mikaelan laulu loivat inspiroivan ympäristön energioiden tunnusteluun ja nostatukseen. Harjoitteet sopivat sekä kokemattomille että kokeneemmille ja mahdollistivat uselilla myös energiaorgasmin saavuttamisen – ja kehokontaktin syventämisen ilman sitäkin.”

“Meininki oli mainiota Tykkäsin erityisesti Mikaelan energiasta, heittäytymisestä ja innosta aistillisuuden ja energiaorgasmien kanssa työskentelyssä. Työpajassa tehdyt harjoitukset oli mulle pääasiassa tuttuja, mutta Mikaelan luoma tila toi niistä esiin uusia puolia.”

“Ilta ol rakkaudellinen ja hyvin lämminhenkinen. Tunsin oloni turvalliseksi ja sen kautta oli helppo olla harjoituksissa syvällä sisällä. IIllan ohjauksesta anna sinulle 5/5 pisteet, sillä sinusta välittyi hyvin lämmin ja välittä tunne, joka on mielestäni tärkeää koko illan energiaa ajatellen. Siihen oli helppo samaistua. Omat kokemukset illasta olivat hyvin autenttisisa, syvällisiä ja nautittavia. Sain niistä taas energiaa toteuttaa oman elämän tärkeitä asioita. Ilta toimi minulle vähän niin kuin potkuna eteenpäin “energiapuusterina” on kiva olla tälläisessä energiassa “

“Kiva ilta! Mikaelalla oli homma näpeissä, ja into sekä aito halu välittää hyvää eteenpäin välittyi vahvasti.”

Avaudu kokemaan laajemmin, herkisty energiaorgastisuudelle ja energiaorgasmeille!

Ilmoittaudu mukaan

Aika: To 18.4.2024 klo 18-21
Paikka: Joogakoulu Shanti, Runeberginkatu 43, 4 krs, 00100, Helsinki
Hinta: 39€ (sis. alv 24%)
Liput: https://holvi.com/shop/mikaeladunder/product/e031fc2a3eb412d32db8d3bc77ad1701/

Varmista paikkasi lunastamalla lippu Holvista. Kannattaa olla nopea! Osa työpajoistani on myyty loppuun kuukautta ennen tilaisuutta.

Aloitamme tasan klo 18 (ovet avataan klo 17:45). Tule mielellään ajoissa niin ehdit rentoutua ja päästä tunnelmaan. Ota mukaan mukavat vaatteet, vesipullo ja avoin mieli. Se riittää.

Ilta on K-18 ja päihteetön. Kaikki toiminta perustuu vapaaehtoisuuteen. Työpajan aikana sitoudut luottamuksellisuuteen ja kunnioittamaan omia ja toisten rajoja. Nämä käydään tarkemmin läpi työpajan alussa.

Mikäli estyt yllättäen tulemasta, voit lahjoittaa/myydä paikkasi jollekulle tutullesi. Ilmoitathan tällöin asiasta minulle mahdollisimman pian sähköpostilla mikaela@dunder.fi. Laita viestiin myös uuden osallistujan yhteystiedot (nimi, numero, sähköposti). Mikäli tapahtuma peruuntuu järjestäjän toimesta, palautan osallistumismaksut.

Lisätietoja: Mikaela Dunder // mikaela@dunder.fi // https://mikaeladunder.fi
Ohjaaja: Mikaela Dunder Parantaja (intuitiivinen, reiki, shamanismi), Tantrinen elämäntaidon valmentaja (TLC), Joogaohjaaja, KTM

To register for this event please visit the following URL: https://holvi.com/shop/mikaeladunder/product/e031fc2a3eb412d32db8d3bc77ad1701/ →

 

Date And Time

18.04.2024 @ 18:00 to
18.04.2024 @ 21:00
 

Event Types

 

Event Category

Share With Friends