Wild Heart Academy

Tantric Life Coach 2 – Syventävä tantraohjaaja koulutus

88 88 people viewed this event.

Kauan kaivattu ja toivottu TLC 2-kurssi järjestetään 8.-14.7.2024 Tammisaaren Knipnäsissä. Tällä kurssilla pääset vahvistamaan sitä, mikä erottaa sinut muista ohjaajista; omaa laatuasi ja yhteyttä omaan viisauden lähteeseesi.

Kurssi on intensiivinen matka vahvempaan ohjaajuuteen harjoitusten ja syvien prosessien kautta. Syvennämme ymmärrystä valmentamiseen ja ohjaamiseen, erityisesti “tantriseen coachaukseen”. Opit myös uusia tekniikoita ja lähestymistapoja kuten pienimuotoisia konstellaatioharjoituksia, osa-persoona työskentelyä, orgasmin laajentamista ym., mutta ennen kaikkea harjoittelemme intuition kuuntelemista ja siihen luottamista. TLC 2-kurssi on vaatimuksena WHT-kurssien ohjaajille sekä TLC Pro-sertifiointiin.

Kurssi toteutetaan pienryhmässä, jotta aikaa jää yhteiseen pohdintaan ja harjoitteluun ryhmän kanssa sekä työnohjaukseen. Osallistumisvaatimuksena kurssille on TLC-sertifikaatti sekä jonkun verran omaa kokemusta ohjaamisesta ja valmentamisesta. Hae mukaan lähettämällä vapaamuotoinen hakemus 31.5.2024 mennessä Shantille osoitteeseen shantilimnell@gmail.com

Kurssin hinta on 700€ +alv ja majoitus Knipnäsissä 440€/viikko.

 

Osallistujan kokemus:

“Jotenkin oli niin täysi kymppi viikko, niin yksilötasolla kuin ammatillisesti, että ei oo oikeen mitään sanoja/palautetta! Kiitos kiitos kiitos.”

Vähän enemmän jäsenneltynä:
1.Miten kuvaisit TLC 2 tason ohjaamisen ja valmentamisen syventävä kurssia?
Syväsukellus intuitiiviseen ohjaamiseen ja valmentamiseen. Mahdollisuus tutkia, kasvaa ja oppia, yhdessä.
2.Mitä kurssi antoi sinulle henkilökohtaisella tasolla?
Tärkeä muistutus omista prosesseista ja kipukohdista, kasvun mahdollisuuksista.
3.Mitä kurssi antoi sinulle ammatilliisella tasolla?
Lisää varmuutta oman erityislaadun tuntemiseen ja sitä kautta toimiseen. Uusia työkaluja ryhmän fasilitointiin sekä yksilö- ja parivalmennuksiin.”

To register for this event email your details to shantilimnell@gmail.com

Register using webmail: Gmail / AOL / Yahoo / Outlook

 

Date And Time

08.07.2024 @ 10:00 to
14.07.2024 @ 14:00
 

Registration End Date

31.05.2024
 

Event Types

 

Event Category

Share With Friends