Vuorokauden mittaisessa tantra-intensiivissä Tammisaaren Knipnäs Hyvän olon keskuksessa 12.-13.6.2021 herkistämme kehomme tantriselle taajuudelle ja energioiden yhdistämiselle.
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Elämänilon ja kohtaamisen 24h tantrakurssi

12.6.2021 @ 13:00 - 13.6.2021 @ 13:00

€189

Vuorokauden mittaisessa tantra-intensiivissä Tammisaaren Knipnäs Hyvän olon keskuksessa 12.-13.6.2021 herkistämme kehomme tantriselle taajuudelle ja energioiden yhdistämiselle. Virittäydymme viipyilevillä kohtaamisharjoituksilla korostaen hetkessä olemista ja aitoa läsnäoloa. Kohtaamme toisemme uudelleen pitkän talven jälkeen ilolla ja uteliaisuudella. Niin kuin elämä, myös tantra on täynnä ihania yllätyksiä. Tule mukaan kokemaan tantrista elämisen riemua Knipnäs Hyvän olon keskuksen vehreälle kesälaitumelle Tammisaareen!

Tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki riippumatta sukupuolesta tai seksuaalisesta suuntautumisesta, mutta joilla on jo kokemusta joistain tantrisista tapahtumista. Tantrassa on tärkeää, että sinä voit itsenäisesti tutustua ja päättää, minkä koet mielekkääksi harjoituksissa kullakin hetkellä. Jokainen osallistuja ottaa vastuun itsestään, kunnioittaen omia ja toisten rajoja ja toiveita. Tapahtumassa tehdään kehollisia harjoituksia yksin ja yhdessä.

Ohjaajina tantraopettaja, valmentaja ja psykoterapeutti Kirsti Kuosmanen sekä Tantric Life Coachit Marika ja Timo Yliluoma.
Tilaisuus alkaa ja päättyy lounasruokailuun. Lipun hintaan 189€ sisältyy majoitus 2-4 hengen huoneissa, maittava kasvisruoka sekä intensiiviohjelma.

Paikalle Knipnäsiin voi halutessaan tulla jo perjantaina nauttimaan luonnosta, merestä ja rauhasta. Tästä yöpymisestä sekä puuroaamiaisesta on erillinen maksu. Tarkemmat ohjeet lähetämme lipun ostaneille ennen tilaisuutta.

Otamme kurssille vain rajallisen määrän osallistujia (Ohjeistuksien mukaan Raaseporissa voi kokoontua sisätiloissa kesäkuussa 50 henkilöä). Kurssisalissa on reilusti tilaa ja välimatkoja voi pitää. Lisäksi salin sisäilmaa puhdistaa Genano ilmanpuhdistin. Paikalle saa tulla vain täysin terveenä. Sairastapauksessa voimme siirtää lippusi seuraavaan tapahtumaamme.

Osta lippu täältä

Details

Start:
12.6.2021 @ 13:00
End:
13.6.2021 @ 13:00
Cost:
€189
Event Category:
Event Tags:
https://www.meandwe.fi/tapahtumat/

Organizer

ME&WE Flow
Phone:
0407138468
Email:
meandweflow@gmail.com
View Organizer Website

Venue

Knipnäs Hyvän olon keskus
Linnunlaulu 1
Tammisaari, 10650 Finland
+ Google Map
View Venue Website