Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Eroottinen kosketus

June 17 @ 14:00 - 22:00

e72
Ihmisten yhdistäjät

HUOM! Tapahtuma siirtyy.
Tämän tapahtuman sisältö toteutuu aikuisten kesäleirillä elokuussa!

Ihmisten yhdistäjien kesäleiri aikuisille
perjantaista 4.8. klo 16 – sunnuntaihin 6.8. klo 16.30
PS
Puolet sänkypaikoista jo menneet, joten kannattaa olla nopea

Lue lisää:
Ihmisten yhdistäjien kesäleiri aikuisille

Lisätietoja ja liput:
holvi.com/shop/kristiinapuukko

Liity myös Ihmisten yhdistäjien uutiskirjeen sähköpostilistalle lähettämällä viestiä osoitteeseen: ihmisten.yhdistajat@gmail.com tai seurata ilmoittelua täällä:
Facebook.com/ihmistenyhdistajat

 

EROOTTINEN KOSKETUS

Ihmisten yhdistäjien tapahtuma
Joogakoulu Shaktassa Työpajankatu 10 A, Kalasatama, Helsinki.
Turvallisia eroottisia kohtaamisia.  Aistien herättelyä. Nautinnollista kosketusta. Rakkautta ja rajoja.
Aitoja kohtaamisia.

Juhlitaan yhdessä kaikkia eroottisen olemisen ja kohtaamisen muotoja! Aloitamme jakamisella ja helpoilla turvaa ja yhteyttä luovilla harjoituksilla. Herkistymme kuuntelemaan omia toiveitamme, tarpeitamme ja rajojamme. Kuuntelemme ja kunnioitamme toisten rajoja. Kertaamme kuinka sanoa Ei, kuinka sanoa Kyllä, myös sanattomasti. Ensin tutustumme rauhassa ja lämmittelemme yhdessä. Herättelemme aisteja ja seksuaalienergiaa yksin, pareittain ja ryhmässä. Harjoittelemme tietoista ja läsnäolevaa koskettamista.

Intentiomme on mahdollistaa osallistujille turvallisia eroottisia kohtaamisia ja kosketusta. Tutkitaan yhdessä, mistä kaikesta ylipäätään voi nauttia ja miten lisätä nautintoa läsnäolon, hengityksen, äänen ja liikkeen avulla. Antaudutaan antamaan ja vastaanottamaan. Pidetään huolta omista ja toisten rajoista. Kunnioitetaan, kommunikoidaan ja pidetään hauskaa. Vapaalle leikille ja kohtaamisille on varattu runsaasti aikaa. Alustamme turvallisen tilan, jossa kaikki ovat tervetulleita juuri sellaisina kuin ovat.

Ehkä kaipaat herkkää kosketusta. Ehkä haluat villiintyä eläimellisesti. Ehkä kehosi huutaa eroottista hierontaa. Ehkä haluat uppoutuu syvään hengitykseen, pitkään katseeseen tai tantriseen syleilyyn. Ehkä haluat herätellä aistejasi ja antaa seksuaalienergian virrata. Kaikki on vapaaehtoista, mitään ei ole pakko tehdä. Yksi tila on pyhitetty myös ei-seksuaalisille kohtaamisille ja intentiolle.

Vaikka tämä voi olla hyvinkin eroottinen tapahtuma, kyseessä ei ole ns. tavalliset seksibileet. Yhteinen raja on, että alushousut pysyvät kaikilla jalassa. Päivän aikana ei tapahdu minkäänlaista suoraa genitaalialueen koskettamista tai penetraatiota. Voit hyvin nauttia eroottisista kohtaamisista myös vaatteet päällä.

Voit pukeutua asuun, joka saa sinut tuntemaan olosi mukavaksi ja/tai seksikkääksi. Ilmaise itseäsi ja käytä sitä, mikä tekee sinut onnelliseksi. Suosi luonnonkuituja ja vaatteita sekä asusteita mitkä tuntuvat hyvältä ihoa vasten ja joustavat. Jos ei huvita, ei ole odotuksia pukeutua eroottisesti tähän tapahtumaan. Mukava ja yksinkertainen on yhtä hyvä.

Voit ottaa mukaan omia leluja ja välineitä, esimerkiksi höyheniä, köysiä tai vastaavaa jos haluat leikkiä sellaisilla. Tarjoamme myös monenlaisia kosketuksen apuvälineitä osallistujien kokeiltavaksi.

Saat pari päivää ennen tapahtumaa osallistujakirjeen yhteydessä luettavaksi yhteisen sopimuksen, jolla luodaan turvallisempaa tilaa kaikille. Käymme sen läpi yhdessä tapahtuman alussa. Voit myös ehdottaa lisäyksiä jos siitä puuttuu jotain tärkeää.

Ilta on syrjinnästä ja oletuksista vapaata aluetta. Moninaisuus on rikkautta. Kaikki harjoitukset perustuvat vapaaehtoisuuteen. Sitoudumme luottamuksellisuuteen. Ikäraja on 18-vuotta ja tapahtuma on päihteetön.

Huomaa myös, että jo perjantaina 16.6. on Platoninen rakkaus klo 17.30–21.30.
Lue lisää: Platoninen rakkaus.

Suosittelemme osallistumaan molempiin tapahtumiin, jotta saat suurimman rakkauden, ilon, nautinnon, hyödyn ja opin irti ja siksi tarjoammekin edullisempaa kimppalippua.

Kimppalippu: Platoninen rakkaus + Eroottinen kosketus

yht. 99 e (erikseen yht. 114e) Lunasta kimppalippu täältä.

Olet toki tervetullut myös vain siihen tapahtumaan, kumpi kutsuu sinua juuri nyt!

Yksittäin:

Platoninen rakkaus 42 e

Eroottinen kosketus 72 e

(sisältää pientä naposteltavaa)

Lunasta yksittäiset liput täältä.

Työpajat fasilitoi tantraohjaaja ja seksuaalineuvoja Kristiina Puukko. Tukena työpajassa toimii hänen kumppaninsa Armas Alvari, joka on myös sertifioitu tantraohjaaja. He ovat molemmat Tantric Life Coacheja sekä de-armouring -hoitajia ja tekevät myös tantrista valmennusta ja hierontaa.

“Olen on saanut inspiraatiota näihin tapahtumiin Thaimaassa Koh Phanganilla osallistumistani työpajoista. Kiitos Davi Rhein MUSH ja SMUSH -tapahtumista sekä Daniela & Benito Cuddle & Connect ja Tantric Temple Play Partyistä. ” Kristiina

Ihmisten yhdistäjät
Mahdollisuuksia kasvuun ja kohtaamiseen

Tapahtuma FB:ssa

Ihmisten yhdistäjät FB:ssa

Lisätietoja:
Ihmisten yhdistäjät

Tila Olla

Muista myös lahjakortin (100 e) arvonta toukokuun ajan!

Kun lunastat minkä tahansa Ihmisten yhdistäjien tai Tila Ollan palvelun toukokuun 2023 aikana, osallistut sadan euron lahjakortin arvontaan. Voit käyttää lahjakortin Ihmisten yhdistäjien tapahtumiin tai Tila Ollan hoitoihin tai valmennuksiin. Voit halutessasi antaa lahjakortin eteenpäin! Arvonta on 1.6.2023. Suosiiko onni juuri sinua?

Organizer

Ihmisten yhdistäjät
Phone:
+358405694711
Email:
ihmisten.yhdistajat@gmail.com
View Organizer Website

Venue

Shakta Joogakoulu Helsinki
Työpajankatu 10 A
Helsinki, 00580 Finland
+ Google Map