Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Hekuma – tantrapäivä naisille

March 12 @ 12:00 - 19:00

Haluatko löytää oman hekumasi?

Kutsumme kaikkia naiseksi itsensä kokevia yhteen. Tule koko päiväksi oman kehosi äärelle!
Luomme yhdessä turvallisen tilan tulla näkyväksi ja herätellä oman kehon hekumallisuutta ja herkullisuutta tantrisilla harjoituksilla.

Tule sellaisena kuin olet! Tässä työpajassa on tilaa kaikille tunteille ja tuntemuksille. Kurssi sopii niin vasta-alkajille kuin pidempäänkin tantranneille.

Teemme erilaisia liikettä, ääntä ja hengitystä hyödyntäviä yksilö- ja kohtaamisharjoituksia jokaisen osallistujan rajoja kunnioittaen sekä jaamme harjoitusten herättämiä kokemuksia.

Laitetaan lantio liikkeelle ja annetaan mahdollisuus hekumalle!

Aika: la 12.3. klo 12–19
Paikka: Läsnäolon yhteisö Pesä (Näsilinnankatu 28 E 5, 3. krs)
Hinta: 90 e. Early bird -lippu 80 e viimeistään 21.3. Ilmoittautuneille.
Sitovat ilmoittautumiset: tantraimpro@gmail.com

Ohjaajina hekumalliset herkuttelijat Janita ja Rebe

Janita Seppälä – Sielun tuli
Valmistuin viime kesänä Tantric Life Coachiksi, tarjoan valmennuksen lisäksi erilaisia tapahtumia, intuitiivista hierontaa ja de-armouring harjoitushoitoja.

Tantrista matkaa olen käyskennellyt vuodesta 2014, matkani jatkuu ja syvenee vielä erilaisten kehohoito- ja tantrakoulutusten myötä. Haluan tarjota muille mahdollisuuden voimauttaviin kehotutkimusmatkoihin, jollaisista olen itse löytänyt perustan ja voiman seistä pystyssä hurjemmassakin aallokossa. Innostuksen kohteina ovat tantran lisäksi tanssi, laulu ja kasvienhoito.
Rebe Katko – Rebelation coaching & tantra
Olen tamperelainen kehomielen valmentaja ja hoitaja, joka kutsuu ihmisiä vapauteen ja yhteyteen erilaisten kehollisten hoitojen, valmennusten ja työpajojen avulla. Oma tantramatkani alkoi naisten kursseilta, jotka auttoivat minua löytämään yhteyden omaan kehooni ja siitä nauttimiseen.

Oman vapautumiseni myötä olen kouluttautunut Tantric Life Coachiksi ja de-armouring-hoitajaksi ja nyt haluan auttaa myös muita vapautumaan. Tantran lisäksi suhtaudun intohimoisesti improvisaatioteatteriin, paritansseihin ja kirjoittamiseen.

Details

Date:
March 12
Time:
12:00 - 19:00
https://fb.me/e/1K8SD1dgi

Organizers

Janita Seppälä
Rebe Katko

Venue

Pesä
Näsilinnankatu 28 E 5
Tampere, Pirkanmaa 33200 Suomi
+ Google Map