Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Ihmisten yhdistäjien kesäleiri aikuisille

August 4 @ 16:00 - August 6 @ 16:30

e280
Ihmisten yhdistäjät kesäleiri

Ihmisten yhdistäjien kesäleiri aikuisille 4-6.8.2023

Miltä kuulostaisi perjantai-ilta halikasassa? Entä jos lauantai olisi mahdollisuus aistillisille kohtaamisille? Entä oletko koskaan kokeillut savipainia?

Aitoja kohtaamisia, yhteyttä ja kosketusta. Tätä kaikkea ja paljon muuta on Ihmisten yhdistäjien tantrinen kesäleiri aikuisille:

Aloitetaan aamut tanssimalla. Katsotaan kauneuteen. Antaudutaan kokemuksille. Nauretaan. Itketään. Heittäydytään. Mökötetään. Ollaan kiitollisia. Ja mitä ikinä.

Tutustutaan ja kohdataan. Luodaan yhdessä kaikille turvallisempaa tilaa olla ja elää, nauttia viikonlopusta. Pidetään hauskaa yhdessä!

Perjantaina saamme nauttia pyyteettömästä rakkaudesta. Nautimme yhdessä ei-seksuaalisesta kosketuksesta, hermoston rauhoittumisesta ja maadoittumisesta. Lauantaina on mahdollisuus nauttia aistillisista ja eroottisista kohtaamisista. Opimme tunnistamaan toiveitamme, pyytämään mitä kaipaamme ja asettamaan rajoja. Sunnuntaina virittäydymme erityisesti ilon ja kiitollisuuden teemoihin. Ja jätetään vähän aikaa myös luonnosta nauttimiseen, vapaaseen olemiseen ja yllätyksille…

Tällä aikuisten kesäleirillä tehdään yhdessä Suomen kesästä lämpimämpi!

Leiri toteutuu vanhan maatilan pihapiirissä Kokemuskeskus Elevantissa Karkkilassa. Kesäleirifiiliksiin ja yhteisölliseen olemiseen päästään myös kantamalla oma korsi kekoon osallistumalla hetken aikaa esimerkiksi tiskaamiseen, veden kantoon tai johonkin muuhun toimintaan kerran leirin aikana. Näihin karmajoogahommiin ei kuulu kuitenkaan aamulypsy eikä ulkohuussin tyhjennys 😀

Leirin ateriat ovat ayurvediset periaatteet huomioiden valmistettua lakto-ovo-kasvisruokaa, jonka saa tarvittaessa myös vegaanisena ja/tai gluteenittomana. Ayurvedassa kiinnitetään huomiota siihen mitä syödään ja miten syödään. Ruoan sulavuuteen ja terveyttä edistäviin seikkoihin paneudutaan huolella.
Luvassa siis vatsaystävällisiä kohtaamisia sesongin herkkujen äärellä – nam!

Hintaan sisältyy perjantaina illallinen, lauantaina aamiainen, lounas ja illallinen sekä sunnuntaina aamiainen, lounas ja välipalaa. Voit halutessasi ottaa mukaan omia välipaloja ja iltapalaa. Kahvi- ja teetarjoilu.

Majoitusvaihtoehtoina on oma teltta tai nukkuminen aitassa tai tallissa, jossa samassa tilassa on useampi sänky. Omat lakanat ja pyyhkeet mukaan. Sauna on ja vesipata lämpiää myös pihalla. Koska olet viimeksi pessyt hiuksesi vadissa? Vihdoinkin tantrinen retriitti rehdissä maalaismaisemassa perusasioiden äärellä!

Saapuminen ja leirin pystytys on perjantaina klo 16-17:30. Yhteinen aloitus ja ruokailu on klo 17:30. Leiri loppuu yhteisesti sunnuntaina klo 16:30.

Rakennetaan yhdessä turvallisempaa leiriä kaikille:

1. Leiri on syrjinnästä ja oletuksista vapaata aluetta. Moninaisuus on rikkautta.
2. Kunnioitamme omia ja toisten rajoja. Kaikki harjoitukset perustuvat vapaaehtoisuuteen.
3. Sitoudumme luottamuksellisuuteen. Voit jakaa omasta kokemuksestasi, mutta et siitä mitä joku muu teki tai sanoi tai keitä leirillä oli.
4. Leiri on K-18 ja päihteetön.

Ihmisten yhdistäjät

Ihmisten yhdistäjät ovat Tantric Life Coachit Kristiina Puukko ja Armas Alvari. Yhdessä he luovat mahdollisuuksia kasvuun ja kohtaamiseen. Ihmisten yhdistäjien tapahtumat ovat syrjinnästä vapaata aluetta ja noudattavat turvallisemman tilan periaatteita. Moninaisuus on rikkautta – tule sellaisena kuin olet!

Mitä
Ihmisten yhdistäjien kesäleiri aikuisille
Missä
Kokemuskeskus Elevantti,
Maikkalantie 401
03620 Karkkila
Milloin
pe 4.8. klo 17.30 – su 6.8.2023 klo 16.30
Miten
Omalla autolla tai yhteiskyydillä. Linja-autolla pääsee paikalle myös kätevästi.
Majoitus
Oma teltta, asuntovaunu, matkailuauto tai nukkuminen aitassa tai tallissa, jossa samassa tilassa on useampi sänky.
Ruokailut
Leirin ateriat ovat ayurvediset periaatteet huomioiden valmistettua lakto-ovo-kasvisruokaa, jonka saa tarvittaessa myös vegaanisena ja/tai gluteenittomana.
Leirimaksu Ihmisten yhdistäjille
280 e/hlö
Mikäli talous on este, mutta haluaisit osallistua, niin ota yhteyttä: ihmisten.yhdistajat@gmail.com
Ruoka- ja majoitusmaksu Kokemuskeskus Elevantille
150 e/hlö omassa teltassa, asuntovaunussa tai matkailuautossa…
190 e/hlö sänkypaikka aitassa / tallissa
Sänkypaikkoja yhteismajoituksessa on rajoitetusti ja ne menevät ilmoittautumisjärjestyksessä.
Lisäksi
Jokainen leiriläinen osallistuu vähintään kerran n. 45 minuutin mittaiseen keittiö/siivoustoimiin, aamupalan, lounaan tai illallisen jälkeen.
Kenelle
Kaikille aikuisille, juuri sinulle!

Ilmoittautuminen

Varmista paikkasi ajoissa lunastamalla leirilippusi Holvista

telttamajoituksessa tai vastaavassa:
Leirilippu telttamajoituksen varaajille

sänkymajoituksessa:
Leirilippu sänkymajoituksen varaajille

Ilmoittautumisen jälkeen saat ohjeet majoituksen ja ruokailun maksamisesta Elevanttiin.

Peruutusehdot:
Sairastapauksissa palautamme puolet maksetuista maksuista todistusta vastaan. Voit tarvittaessa myydä tai lahjoittaa leiriosallistumisesi eteenpäin. Ilmoitathan näistä muutoksista välittömästi: ihmisten.yhdistajat@gmail.com

hmisten yhdistäjien ja Tila Ollan lippukauppa

Tapahtuma FB:ssa.

Lisätietoja:

Ihmisten yhdistäjät

Tila Olla

“Laajimmillaan Tantra on tapa elää ja katsoa maailmaa rakkauden, hyväksynnän ja läsnäolon kautta.” (Shanti Limnell, 2014).

Venue

Kokemuskeskus Elevantti
Maikkalantie 401
Karkkila, 03620 Finland
+ Google Map
View Venue Website