Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Tantra kohtaa köyden – oman parin kanssa

May 18 @ 12:00 - 20:00

e180
Ihmisten yhdistäjät tantraköysi
Ihmisten yhdistäjien

Tantra kohtaa köyden – oman parin kanssa

helatorstaina 18.5. klo 12–20 Joogakoulu Shaktassa, Työpajankatu 10 A, Kalasatama, Helsinki.
Ihmisten yhdistäjien työpaja yhteistyössä köysitaiteilija Tinttu Henttosen kanssa.

 

Miten vahvistaa yhteyttä tantran ja köyden avulla? Miten sidonnan intentio vaikuttaa kokemukseen? Ketä varten sidonta tai kosketus on?

Tässä työpajassa tutustutaan tantraan ja sitomiseen. Teemme tantrisia läsnäolo- ja kosketusharjoituksia, sekä tutustumme sitomisen perustekniikkaan. Sidonta sisältää lähtökohtaisesti hyväksyvää läsnäoloa, jota pääsemme harjoittelemaan yhdessä. Tervetuloa viettämään kokonainen päivä läsnäolon, yhteyden ja sidonnan parissa.

Tähän työpajaan tarvitset oman harjoitteluparin. Voi tulla kumppanisi, kaverisi tai jonkun muun harjoitteluparin kanssa. Osallistuminen ei vaadi aikaisempaa kokemusta tantrasta tai sidonnasta eli sopii ensikertalaisille tai aloittelijoille / kertaajille. Työpajassa ei ole pakko tehdä mitään, voit osallistua juuri sinulle sopivalla tavalla. Työpajassa kunnioitamme niin omia kuin toistemme rajoja.

Otathan omat köydet mukaan, jos se on mahdollista. Työpajassa on lainaköydet kaikille niitä tarvitseville. Tapahtumasta voit myös ostaa omat köydet itsellesi.

Tilaisuus on K-18, päihteetön ja syrjinnästä vapaata aluetta. Osallistujat sitoutuvat luottamuksellisuuteen. Tapahtumassa ei ole alastomuutta. Tapahtuma ohjataan vain suomeksi.

Hinta 90 e/hlö eli 180 e/pari Liput ostetaan pareittain suoraan Holvista:
Ihmisten yhdistäjien ja Tila Ollan lippukauppa

Ohjaajien esittelyt

Köysitaiteilija Tinttu Henttonen “Sidon rakkaudesta ihmiseen.” Tinttu on luonut köysistä ja sidonnasta installaatioita, performansseja, veistoksia, asuja ja on uranuurtaja Suomen shibari-kentällä.

Köysitaiteilija Tinttu Henttonen Facebookissa

tinttuhenttonen.com

Tantric Life Coachit Kristiina Puukko ja Armas Alvari ovat Ihmisten yhdistäjät. Yhdessä he luovat tapahtumia, joissa on mahdollisuus kasvuun ja kohtaamiseen.

Tapahtuma FB:ssa.

Lisätietoja:

Ihmisten yhdistäjät

Tila Olla

“Laajimmillaan Tantra on tapa elää ja katsoa maailmaa rakkauden, hyväksynnän ja läsnäolon kautta.” (Shanti Limnell, 2014).

Organizer

Ihmisten yhdistäjät
Phone:
+358405694711
Email:
ihmisten.yhdistajat@gmail.com
View Organizer Website

Venue

Shakta Joogakoulu Helsinki
Työpajankatu 10 A
Helsinki, 00580 Finland
+ Google Map