Loading Events

« All Events

Ihmisten yhdistäjien tantrailta – kohtaamisia

December 1 @ 18:00 - 22:00

€35
Ehkä haluat tutustua uusiin ihmisiin tai syventyä johonkin tiettyyn ihmiseen? Ehkä kaipaat yhteyttä ja kosketusta? Ehkä toivot turvallista tilaa olla juuri sinä. Ehkä haluat herätellä aistillisuutta tai hermostosi kaipaa rauhoittumista? Minkälaista kohtaamista sinä kaipaat? Olet lämpimästi tervetullut kuulluksi ja nähdyksi, hyväksytyksi ja ravituksi.
Tapahtumassa teemme erilaisia kohtaamisen ja tutustumisen mahdollistavia harjoituksia rennossa ja turvallisessa ilmapiirissä. Työskentelemme läsnäolon, aidon kohtaamisen, leikin, liikkeen ja tietoisen kosketuksen parissa. Kohtaamme yhdessä, pienryhmissä ja pareittain.
Kaikki harjoitukset perustuvat vapaaehtoisuuteen. Kunnioitamme tapahtumassa omia ja toisten rajoja. Tilaisuus on K-18, päihteetön ja syrjinnästä vapaata aluetta. Moninaisuus on rikkautta. Osallistujat sitoutuvat luottamuksellisuuteen. Työpaja on antoisa niin ensikertalaisille kuin aiemmin aiheeseen perehtyneille.
Pue päälle tai ota mukaan mukavat ja joustavat vaatteet. Sellaiset joissa viihdyt ja jotka tuntuvat hyvältä ihoa vasten. Tuo mukanasi oma vesipullo ja halutessasi pientä välipalaa tauolle.
Saapuminen tilaan on klo 17.30–18 välisenä aikana.
Klo 18 ovet sulkeutuvat ja ohjaus alkaa, joten tulethan ajoissa.
Tilaisuus päättyy yhteiseen lopetukseen klo 22. Emme lähetä erillistä osallistujakirjettä. Työpaja ohjataan suomeksi.
Työpajan ohjaa Ihmisten yhdistäjien Kristiina Puukko. Hän on tantraohjaaja, yhteisöpedagogi ja seksuaalineuvoja. Kristiina on luonut yhteistöllisiä tapahtumia ja kohtaamisen areenoita yli viidentoista vuoden ajan.
Liput 35e 15.11. asti
Liput 45e 15.11. jälkeen
(sis. alv 24%).
Paikat menevät vauhdilla, ole siis nopea. Liput Holvista:
https://holvi.com/shop/kristiinapuukko/
Tapahtumiin on sitova ilmoittautuminen. Ilmoittaudut lunastamalla lipun verkkokaupasta. Tapahtumaan on varattu ilmainen paikka osallistujalle, jonka taloustilanne estäisi muuten osallistumisen. Ota yhteyttä: ihmisten.yhdistajat@gmail.com
Mikäli olet yllättäen estynyt osallistumaan tapahtumaan, voit antaa tai myydä lippusi eteenpäin. Emme palauta rahoja. Ilmoita muutoksista välittömästi: ihmisten.yhdistajat@gmail.com.
https://www.kristiinapuukko.fi/ihmisten-yhdistajat.html
Olet lämpimästi tervetullut – juuri sinä ❤️🧡💛💚💙💜

Details

Date:
December 1
Time:
18:00 - 22:00
Cost:
€35
Event Category:
https://fb.me/e/1CB3vxp4G

Organizer

Ihmisten yhdistäjät
Phone:
+358405694711
Email:
ihmisten.yhdistajat@gmail.com
View Organizer Website

Venue

Joogakoulu Shanti
Runeberginkatu 43
Helsinki, 00100
+ Google Map