Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Ihmisten yhdistäjien tantrailta: LAHJA

December 1 @ 18:00 - 21:30

e29

Ihmisten yhdistäjien tantrailta lahja-teemalla

torstaina 1.12 klo 18.00–21.30 Joogakoulu Shantissa, Runeberginkatu 43, 4. krs. Helsinki.

Hei, lahjotaan toisiamme! Onko sinun helpompi antaa vai saada lahjoja? Millaisia aineettomia lahjoja annat itsellesi? Entä osaatko pyytää toisilta sitä mitä kaipaat?

Aikuisten leikkimielisyys on täällä! Iloitaan, nautitaan ja heittäydytään. Tule, harjoitellaan yhdessä. Piiloudutaan yhdessä, paljastutaan yhdessä. Aloita lahjomaton joulukuu tantrisella twistillä. Me olemme lahjoja. Mitä tarvitset tässä hetkessä, kun meillä on hetki aikaa keskenämme? Kaikki harjoitukset perustuvat vapaaehtoisuuteen.

Rakennetaan yhdessä turvallisempaa tilaa kaikille.

  1. Ilta on syrjinnästä ja oletuksista vapaata aluetta.
  2. Kunnioitamme omia ja toisten rajoja.
  3. Sitoudumme luottamuksellisuuteen.

Käymme nämä läpi yhdessä tarkemmin tapahtumassa. Moninaisuus on rikkautta. Tilaisuus on K-18 ja päihteetön.

Tervetuloa Ihmisten yhdistäjien tantriseen iltaan turvallisessa ilmapiirissä. Voit saada myös uusia leikkikavereita. Onko niitä koskaan liikaa? Luvassa on mahdollisesti liikettä, kosketusta, kohtaamista. Tämä on kutsu myös hauskanpitoon. Voit tulla yksin, oman parin tai kavereiden kanssa. Osallistuaksesi et tarvitse aiempaa kokemusta.

Ovet avataan klo 17.45. Tilaisuudessa on yhteinen aloitus kello 18.00. Tulethan ajoissa. Ilta päättyy yhteiseen lopetukseen noin kello 21.30.

Anna lahja myös ystävällesi ja kutsu hänet mukaan. Jos haluat antaa ystävällesi lahjaksi osallistumisen tähän iltaan, niin lunasta lippu Holvista ja lähetä meille sen jälkeen tieto, kenelle ostit lipun. Tarvitsemme lahjan saajan meiliosoitteen osallistujakirjettä varten. Ota yhteys: ihmisten.yhdistajat@gmail.com.

Osallistumismaksu on tähän tantrailtaan vain 29 e/hlö (normaalisti tantraillat ovat 39 e/hlö). Osta lippu Holvista nyt: Ihmisten yhdistäjien Holvi-kauppa

Tapahtumassa otetaan valokuvia osan iltaa Ihmisten yhdistäjien markkinointia varten. Valokuviin osallistuminen on vapaaehtoista. Kaikkien yksityisyyttä kunnioitetaan eli kuvaamisesta voi kieltäytyä.

Tapahtumaan on sitova ilmoittautuminen. Ilmoittaudut lunastamalla lipun verkkokaupasta. Mikäli olet yllättäen estynyt osallistumaan tapahtumaan, voit antaa tai myydä lippusi eteenpäin. Mikäli tapahtuma peruuntuu järjestäjän toimesta, palautamme maksetut liput tai voit käyttää vastaavalla summalla Ihmisten yhdistäjien tai Tila Ollan palveluita.

Ohjaajina ovat Ihmisten yhdistäjät, Tantric Life Coachit Kristiina Puukko ja Armas Alvari. Ihmisten yhdistäjät luo tapahtumia, joissa on mahdollisuus kasvuun ja kohtaamiseen.

Tapahtuma FB:ssa

Lisätietoja:

Ihmisten yhdistäjät

Tila Olla

“Laajimmillaan Tantra on tapa elää ja katsoa maailmaa rakkauden, hyväksynnän ja läsnäolon kautta.” (Shanti Limnell, 2014).

Details

Date:
December 1
Time:
18:00 - 21:30
Cost:
e29
Event Category:
Event Tags:
, , ,
https://fb.me/e/3t3iIVF0l

Organizer

Ihmisten yhdistäjät
Phone:
+358405694711
Email:
ihmisten.yhdistajat@gmail.com
View Organizer Website

Venue

Joogakoulu Shanti
Runeberginkatu 43
Helsinki, 00100
+ Google Map