Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Kesyttämätön Shakti

14.8.2022 @ 10:00 - 20:00

Tule kokemaan Shaktin kesyttämätön voima ja vahva yhteys luontoäitiin eri elementtien kautta; maa, tuli, vesi, ilma ja eetteri. Teemme päivän aikana voimakkaita tantrisia harjoituksia, jotka vapauttavat ja herättävät shaktiasi eli feminiinistä voimaasi sekä auttavat sinua kasvattamaan yhä suurempaa rakkautta omaa naiseuttasi kohtaan. Feminiinin ytimessä on halu antautua ja avautua, joten pyrimme löytämään tätä omassa olemuksessamme ja yhteydessä toisiimme. Osa harjoituksista tehdään sisätiloissa Mandalatalolla ja osa luonnonhelmassa Vuoritsalon ainutlaatuisella erämaasaarella, jonne meidät vie m/s Satu alus Jyväskylän satamasta. Ohjelmassa on myös vapauttava rumpumatka syvälle itseemme ja illan lopuksi kaunis sauna-rituaali yhdessä luonnon oman hiekkarannan äärellä.
Tämä päivä on tarkoitettu kokeneemmille naiskehollisille tantrikoille ja se sisältää alastomuutta, joten kysele soveltuvuuttasi, jos et ole varma.
Kurssin pitävät Tantric life coachit ja ystävykset Maitri&Heidi. Ks.meistä lisää tietoa www.maitritantrika.com ja facebookissa Heidi Jämsén – Tantra&Healing.
Ilmoittautumiset ja kyselyt: maitrijoogini@gmail.com
heidi.jamsen@gmail.com
Kurssin hinta 95€ + 15 €/hlö laivakuljetukset.

Details

Date:
14.8.2022
Time:
10:00 - 20:00
https://www.facebook.com/events/711349709965230

Venue

Jyväskylä
Finland + Google Map