Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Kohtaaminen kahdelle/online

12.9.2021 @ 16:00 - 19:00

e60

Tarjolla tantrinen kohtaaminen oman kumppanin kanssa pienryhmässä.

Haluatteko oppia tuntemaan itsenne ja toisenne paremmin? Haluatteko syventää suhdettanne? Haluatteko nauttia enemmän? Työpaja on suunnattu erityisesti pareille.

Tämä on mahdollisuus: Pysähtyä. Olla. Kuulla ja nähdä. Tulla kuulluksi ja nähdyksi. Kohdata.

Tapahtumasta saatte eväitä luoda uudenlaista yhteyttä kumppaniinne ja voitte käyttää niitä myöhemmin arjessanne. Työpaja sopii teille riippumatta siitä, missä menette juuri nyt: olette vasta tavanneet, elätte ruuhkavuosia tai suhteenne parasta aikaa, olette muutoskohdassa tai jotain ihan muuta.

Luvassa on ainakin kohtaamista, liikettä, kosketusta ja leikkiä! Työpaja on suunnattu erityisesti pariskunnille.

Osallistuminen ei vaadi aikaisempaa kokemusta vastaavasta työskentelystä, mutta on antoisaa myös aiheeseen perehtyneille. Kaikki sukupuolet, seksuaalisuudet ja suhdemuodot ovat tervetulleita. Osallistuminen ei vaadi alastomuutta tai jotain muuta intiimiä. Mitään ei ole pakko tehdä, voitte osallistua juuri teille sopivalla tavalla. Työpajassa kunnioitamme niin omia kuin toistemme rajoja.

Toivomme, että osallistujat ovat ainakin alussa ja lopussa mukana äänellä ja/tai kameralla. Luottamuksellisuutta lisää se, että kaikki näkevät tai kuulevat toisensa edes hetken. Toki sitten, kun tehdään oman parin kanssa voi hyvin laittaa kameran ja äänen poiskin.

Kyseessä on työtapaja, jossa tehdään harjoituksia oman parin kanssa. Ei siis webinaari tai luento, vaan osallistavaa työskentelyä.

Muistattehan ladata Zoom-ohjelman tietokoneelle ajoissa etukäteen, jos teillä ei sitä jo ole. Sen voi tehdä ilmaiseksi osoitteessa: https://zoom.us/download

Saatte linkin tapahtumaan sähköpostiinne viimeistään tapahtumapäivänä.

Sunnuntaina 12.9. klo 16-19. Huom! Ilmoittautuminen klo 15.45.

Ohjaajina Tantric Life Coachit, pariskunta Kristiina Puukko ja Armas Alvari.

Hinta 60 e/pari (sis. alv. 24 %).

Paikkoja rajoitetusti. Olen nopea:

https://holvi.com/shop/kristiinapuukko/

Muut syksyn päivämäärät: su 24.10. (online), su 7.11. (live, Helsinki) ja su 5.12. (online).

Kts. tapahtumat Ihmisten yhdistäjien sivulta.

Tapahtumaan on varattu ilmainen paikka parille, jonka taloustilanne estäisi muuten osallistumisen. Ota yhteyttä: ihmisten.yhdistajat@gmail.com

Tapahtumiin on sitova ilmoittautuminen. Ilmoittaudut lunastamalla lipun verkkokaupasta. Mikäli olet yllättäen estynyt osallistumaan tapahtumaan, voit antaa tai myydä lippusi eteenpäin. Tai voit käyttää maksamasi summan myöhemmin muihin tapahtumiimme, valmennuksiin tai hoitoihin. Palautamme rahat sairaustodistusta vastaan. Ilmoita muutoksista välittömästi sähköpostitse osoitteeseen: ihmisten.yhdistajat@gmail.com. Mikäli tapahtuma peruuntuu järjestäjän toimesta, palautamme maksetut liput.

Kysymyksiä?

Ota yhteyttä: ihmisten.yhdistajat@gmail.com

Kristiina Puukko 040 569 4711 (soitot mieluiten arkisin 10-16 välillä)

https://www.facebook.com/ihmistenyhdistajat/

https://www.kristiinapuukko.fi/tantric-life-coach.html

https://wildheartacademy.net/armas-alvari/

**********************************************************

Mitä tantra on meille?

Tantrisuus on tuonut elämäämme lisää iloa, nautintoa, lempeyttä, läsnäoloa ja hyväksyntää. Olemme saaneet siitä voimaa katsoa rakkauteen, valita rakkaus haastekohdissakin. Tantra on auttanut meitä kohtaamaan itsemme ja toisemme aiempaa todemmin ja syvemmin. Se on lisännyt ymmärrystämme siitä, kuinka lopulta olemme: sama, sama.

Tantra voi olla matka pimeydestä valoon, tiedostamattomuudesta tietoisuuteen. Se voi olla yhteyttä itseen, toisiin ja kaikkeuteen. Se voi olla ykseyttä ja rakkautta. Tai se voi olla jotain ihan muuta.

Mitä se voisi olla teille?

Details

Date:
12.9.2021
Time:
16:00 - 19:00
Cost:
e60
Event Category:
https://fb.me/e/1DIFRCe5G

Venue

Online

Organizer

Ihmisten yhdistäjät
Phone:
+358405694711
Email:
ihmisten.yhdistajat@gmail.com
View Organizer Website