Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Kohtaaminen kahdelle – tantrinen ilta pareille

May 5 @ 18:00 - 21:30

e65

Kohtaaminen kohdalle – tantrinen ilta pareille
torstaina 5.5. klo 18.00–21.30
Ihmisten yhdistäjien tapahtuma
Joogakoulu Shantissa, Runeberginkatu 43, 2. krs, 00100 Helsinki.

Haluatteko oppia tuntemaan itsenne ja toisenne paremmin? Haluatteko syventää suhdettanne? Haluatteko nauttia enemmän? Luvassa ainakin kohtaamista, liikettä, kosketusta ja leikkiä.

Tämä sopii teille riippumatta siitä, missä menette juuri nyt: olette vasta tavanneet, elätte ruuhkavuosia tai suhteenne parasta aikaa, olette muutoskohdassa tai jotain ihan muuta. Tämä on mahdollisuus viettää aikaa yhdessä, tulla kuulluksi ja nähdyksi sekä antautua yhteyteen.

Ohjaajina Tantric Life Coachit, pariskunta Kristiina Puukko ja Armas Alvari.

Osallistuminen ei vaadi aikaisempaa kokemusta vastaavasta työskentelystä, mutta on antoisaa myös aiheeseen perehtyneille. Kaikki sukupuolet, seksuaalisuudet ja suhdemuodot ovat tervetulleita. Toivotamme tervetulleeksi myös moniskunnat. Kerrottehan kuinka monta teitä on tulossa paikalle, jos enemmän kuin kaksi:
ihmisten.yhdistajat@gmail.com

Työpajassa ei ole pakko tehdä mitään, voitte osallistua juuri teille sopivalla tavalla. Työpajassa kunnioitamme niin omia kuin toistemme rajoja. Osallistujat sitoutuvat luottamuksellisuuteen. Tilaisuus on K-18, päihteetön ja syrjinnästä vapaata aluetta.

Työpaja ohjataan tarvittaessa kaksikielisenä, kielet suomi ja englanti. Kerrothan tästä tarpeesta etukäteen: ihmisten.yhdistajat@gmail.com

Hinta 65 e/pari (sis. alv. 24 %).
Paikat menevät vauhdilla, ole nopea. Liput:
https://holvi.com/shop/kristiinapuukko/
Tapahtumiin on sitova ilmoittautuminen. Ilmoittaudut lunastamalla lipun verkkokaupasta.

Tapahtumaan on varattu ilmainen paikka parille, jonka taloustilanne estäisi muuten osallistumisen. Ota yhteyttä: ihmisten.yhdistajat@gmail.com

Mikäli olet yllättäen estynyt osallistumaan tapahtumaan, voit antaa tai myydä lippusi eteenpäin. Tai voit käyttää maksamasi summan myöhemmin muihin tapahtumiimme, valmennuksiin tai hoitoihin. Ilmoita muutoksista välittömästi sähköpostitse osoitteeseen: ihmisten.yhdistajat@gmail.com.
Mikäli tapahtuma peruuntuu järjestäjän toimesta, palautamme maksetut liput.

Kysymyksiä?
Ota yhteyttä: ihmisten.yhdistajat@gmail.com
Kristiina Puukko 040 569 4711
Armas Alvari 0400 421 893
(soitot mieluiten arkisin 10-16 välillä)

https://www.facebook.com/ihmistenyhdistajat/
https://www.kristiinapuukko.fi/tantric-life-coach.html
https://wildheartacademy.net/armas-alvari/

**********************************************************
Mitä tantra on meille?
Tantrisuus on tuonut elämäämme lisää iloa, nautintoa, lempeyttä, läsnäoloa ja hyväksyntää. Olemme saaneet siitä voimaa katsoa rakkauteen, valita rakkaus haastekohdissakin. Tantra on auttanut meitä kohtaamaan itsemme ja toisemme aiempaa todemmin ja syvemmin. Se on lisännyt ymmärrystämme siitä, kuinka lopulta olemme: sama, sama.

Tantra voi olla matka pimeydestä valoon, tiedostamattomuudesta tietoisuuteen. Se voi olla yhteyttä itseen, toisiin ja kaikkeuteen. Se voi olla ykseyttä ja rakkautta. Tai se voi olla jotain ihan muuta.

Mitä se voisi olla teille?

Details

Date:
May 5
Time:
18:00 - 21:30
Cost:
e65
Event Category:
https://fb.me/e/33I2NWziB

Organizer

Ihmisten yhdistäjät
Phone:
+358405694711
Email:
ihmisten.yhdistajat@gmail.com
View Organizer Website

Venue

Joogakoulu Shanti
Runeberginkatu 43
Helsinki, 00100
+ Google Map