Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Kohtaaminen kahdelle: treffit oman parin kanssa

7.11.2021 @ 14:00 - 17:30

e60

Tarjolla tantriset treffit oman kumppanin kanssa.

Haluatteko oppia tuntemaan itsenne ja toisenne paremmin? Haluatteko syventää suhdettanne? Haluatteko nauttia enemmän? Työpaja on suunnattu erityisesti pareille.

Tantrisilla treffeillä on luvassa ainakin kohtaamista, liikettä, kosketusta ja leikkiä! Kenties uusinta ensisuudelmasta?

Tämä sopii teille riippumatta siitä, missä menette juuri nyt: olette vasta tavanneet, elätte ruuhkavuosia tai suhteenne parasta aikaa, olette muutoskohdassa tai jotain ihan muuta.

Tämä on mahdollisuus viettää aikaa yhdessä, tulla kuulluksi ja nähdyksi sekä antautua yhteyteen.

Osallistuminen ei vaadi aikaisempaa kokemusta vastaavasta työskentelystä, mutta on antoisaa myös aiheeseen perehtyneille. Kaikki sukupuolet, seksuaalisuudet ja suhdemuodot ovat tervetulleita. Osallistuminen ei vaadi alastomuutta tai jotain muuta intiimiä. Mitään ei ole pakko tehdä, voitte osallistua juuri teille sopivalla tavalla. Työpajassa kunnioitamme niin omia kuin toistemme rajoja. Järjestämme tapahtumat koronaturvallisesti. Paikkoja on rajoitetusti, ole siis nopea.

Sunnuntaina 7.11. klo 14.00–17.30.

Ohjaajina Tantric Life Coachit, pariskunta Kristiina Puukko ja Armas Alvari.

Hinta 60 e/pari (sis. alv. 24 %).

Paikkoja rajoitetusti. Ole nopea:

https://holvi.com/shop/kristiinapuukko/

Tapahtumiin on sitova ilmoittautuminen. Ilmoittaudut lunastamalla lipun verkkokaupasta.

Tapahtumaan on varattu ilmainen paikka parille, jonka taloustilanne estäisi muuten osallistumisen. Ota yhteyttä: ihmisten.yhdistajat@gmail.com

Mikäli olet yllättäen estynyt osallistumaan tapahtumaan, voit antaa tai myydä lippusi eteenpäin. Tai voit käyttää maksamasi summan myöhemmin muihin tapahtumiimme, valmennuksiin tai hoitoihin. Palautamme rahat sairaustodistusta vastaan. Ilmoita muutoksista välittömästi sähköpostitse osoitteeseen: ihmisten.yhdistajat@gmail.com.

Mikäli tapahtuma peruuntuu järjestäjän toimesta, palautamme maksetut liput. Jos haluatteko kohdata ennemmin online niin, siihen on mahdollisuus su 12.9., su 24.10. ja su 5.12.

Kts. tapahtumat Ihmisten yhdistäjien sivulta.

Kysymyksiä?

Ota yhteyttä: ihmisten.yhdistajat@gmail.com

Kristiina Puukko 040 569 4711 (soitot mieluiten arkisin 10-16 välillä)

https://www.facebook.com/ihmistenyhdistajat/

https://www.kristiinapuukko.fi/tantric-life-coach.html

https://wildheartacademy.net/armas-alvari/

**********************************************************

Mitä tantra on meille?

Tantrisuus on tuonut elämäämme lisää iloa, nautintoa, lempeyttä, läsnäoloa ja hyväksyntää. Olemme saaneet siitä voimaa katsoa rakkauteen, valita rakkaus haastekohdissakin. Tantra on auttanut meitä kohtaamaan itsemme ja toisemme aiempaa todemmin ja syvemmin. Se on lisännyt ymmärrystämme siitä, kuinka lopulta olemme: sama, sama.

Tantra voi olla matka pimeydestä valoon, tiedostamattomuudesta tietoisuuteen. Se voi olla yhteyttä itseen, toisiin ja kaikkeuteen. Se voi olla ykseyttä ja rakkautta. Tai se voi olla jotain ihan muuta.

Mitä se voisi olla teille?

Details

Date:
7.11.2021
Time:
14:00 - 17:30
Cost:
e60
Event Category:
https://fb.me/e/1GikGyOPj

Organizer

Ihmisten yhdistäjät
Phone:
+358405694711
Email:
ihmisten.yhdistajat@gmail.com
View Organizer Website

Venue

Joogakoulu Shanti
Runeberginkatu 43
Helsinki, 00100
+ Google Map