Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Lastenkutsut aikuisille – tantrinen ilta

February 24 @ 18:00 - 21:30

e39
Ihmisten yhdistäjät/LKA

Hei, me leikitään!

Lastenkutsut aikuisille
torstaina 24.2. klo 18.00–21.30 Helsingissä

Milloin viimeksi nauroit vatsasi kipeäksi samalla, kun joit kaverin kanssa pillimehua? On aika leikkiä tantrisella twistillä.

Kahlataan yhdessä serpentiinimeressä. Puhalletaan saippukuplia. Surraan vähän yhdessä kadonneen ilmapallon perään. Sit ongintaa, disco, pullonpyöritystä… Vai ollaanko hippaa, sokkoa tai piilosta? Kuka tulee samaan piiloon kanssasi?

Aikuisten leikkimielisyys on täällä! Iloitaan, nautitaan ja heittäydytään. Tule, harjoitellaan yhdessä.

Tervetuloa Ihmisten yhdistäjien tantriseen iltaan leikkimään turvallisessa ilmapiirissä. Voit saada myös uusia leikkikavereita. Onko niitä koskaan liikaa? Luvassa on mahdollista naurua, liikettä, kosketusta. Kohtaamista. Kiitollisuutta. Tämä on kutsu hauskanpitoon.Tulee niin kivaa!

Voit tulla yksin, oman parin tai kavereiden kanssa. Osallistuaksesi et tarvitse aiempaa kokemusta. Tilaisuudessa on yhteinen aloitus kello 18.00 ja se päättyy yhteiseen lopetukseen noin kello 21.30.

HUOM! Osallistujamäärä on rajoitettu.
Osallistumismaksu on 39 e/hlö (sis. alv 24%). Paikkoja on rajoitetusti, ole nopea. Osta lippu Holvista nyt: https://holvi.com/shop/kristiinapuukko/
Tapahtumaan on sitova ilmoittautuminen. Ilmoittaudut lunastamalla lipun verkkokaupasta. Tapahtumaan on varattu ilmainen paikka osallistujalle, jonka taloustilanne estäisi muuten osallistumisen. Ota yhteyttä: ihmisten.yhdistajat@gmail.com.

Paikka: Joogakoulu Shanti, Runeberginkatu 43, 2.krs, 00100 HELSINKI.

Tilaisuus on K-18, päihteetön ja syrjinnästä vapaata aluetta. Osallistujat sitoutuvat luottamuksellisuuteen.

Mikäli olet yllättäen estynyt osallistumaan tapahtumaan, voit antaa tai myydä lippusi eteenpäin. Voit myös käyttää vastaavan summan myöhemmin Ihmisten yhdistäjien tapahtumiin tai hoitoihin. Palautamme rahat sairaustodistusta vastaan. Mikäli tapahtuma peruuntuu järjestäjän toimesta, palautamme maksetut liput tai voit käyttää vastaavalla summalla Ihmisten yhdistäjien tai Tila Ollan palveluita. Noudatamme tapahtumahetken viranomaisohjeita.

Ohjaajina ovat Ihmisten yhdistäjät, Tantric Life Coachit Kristiina Puukko ja Armas Alvari. Ihmisten yhdistäjät luovat tapahtumia, joissa on mahdollisuus kasvuun ja kohtaamiseen.

********************************************

Kristiina Puukko
Olen 45-vuotias Tantric Life Coach ja yhteisöpedagogi (AMK). Työskentelen kohtaamisen, kasvun, yhteisöllisyyden ja yhdenvertaisuuden edistämiseksi. Tarjoan ihmisille mahdollisuuksia tulla nähdyksi ja kuulluksi, löytää etsimänsä. Olen luonut erilaisia kohtaamisen areenoita 15 vuoden ajan.
https://www.kristiinapuukko.fi/

Armas Alvari
Olen 46-vuotias Tantric Life Coach, kirjailija ja ohjaaja. Olen tutkinut novelleissani kohtaamattomuutta, millaisia seurauksia siitä on. Viime vuodet olen panostanut saman teeman kääntöpuoleen. Millaisia mahdollisuuksia elämäniloon avautuu, kun löytyy yhteys itseen ja toisiin?
https://wildheartacademy.net/armas-alvari/

Lue lisää palveluistamme ja ota yhteyttä:

Kristiina Puukko
kristiina.puukko@gmail.com / 040 569 4711
kristiinapuukko.fi/tantric-life-coach.html

Armas Alvari
alvari.armas@gmail.com / 0400 421 893
wildheartacademy.net/armas-alvari

Lisätietoja myös:
facebook.com/ihmistenyhdistajat
facebook.com/TilaOllaHelsinki
holvi.com/shop/kristiinapuukko/

Details

Date:
February 24
Time:
18:00 - 21:30
Cost:
e39
Event Category:

Organizer

Ihmisten yhdistäjät
Phone:
+358405694711
Email:
ihmisten.yhdistajat@gmail.com
View Organizer Website

Venue

Joogakoulu Shanti
Runeberginkatu 43
Helsinki, 00100
+ Google Map