Tervetuloa naisten tantrapäivään! Olemme mehustelleet teille herkullisen päivän tutkiaksemme yhdessä yhteyttä omaan kehoon ja sen nautinnon herättelyyn. Vapautamme estojamme, sukellamme oman kehon kuohuihin ja löydämme sisäisen eläimemme erilaisia puolia. Teemme harjoituksia liikettä, leikkiä, hengitystä ja ääntä käyttäen.
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Mehukas kehoyhteys – tantrapäivä naisille

16.10.2021 @ 13:00 - 20:00

€80
Tervetuloa naisten tantrapäivään!

Olemme mehustelleet teille herkullisen päivän tutkiaksemme yhdessä yhteyttä omaan kehoon ja sen nautinnon herättelyyn. Vapautamme estojamme, sukellamme oman kehon kuohuihin ja löydämme sisäisen eläimemme erilaisia puolia. Teemme harjoituksia liikettä, leikkiä, hengitystä ja ääntä käyttäen.

Vahvana perustana meillä on muiden naisten tuki matkallamme. Luomme turvallisen ja lämpimän tilan jokaiselle näkyä sellaisena kuin on. Kaikki harjoitukset saa tehdä omalla tyylillä ja omia rajoja kuunnellen. Saa myös revitellä! Tapahtuma on avoin kaikille itsensä naiseksi kokeville.

🌿Tapahtumapaikka:
Pesä, Näsilinnankatu 28 E 5 (3. krs.), Tampere
🌿Aika: la 16.10. Klo 13–20
🌿Hinta: 80€. Early bird -lippu 70€ elokuun loppuun.
🌿Ilmoittaudu 8.10. mennessä osoitteeseen tantraimpro@gmail.com. Paikkoja rajoitetusti. Pidämme ryhmän pienenä intiimin ja turvallisen työskentelyn takaamiseksi. Noudatamme voimassa olevia kokoontumisrajoituksia.


Ohjaajina yhteisen ilon liekin löytäneet tantraohjaajat Janita ja Rebe

Janita Seppälä
Sielun tuli

Valmistuin kesäkuussa Tantric Life Coachiksi, tarjoan valmennuksen lisäksi erilaisia tapahtumia ja intuitiivista hierontaa. Tantrista matkaa olen käyskennellyt vuodesta 2014, matkani jatkuu ja syvenee vielä erilaisten kehohoito- ja tantrakoulutusten myötä. Haluan tarjota muille mahdollisuuden voimauttaviin kehotutkimusmatkoihin, jollaisista olen itse löytänyt perustan ja voiman seistä pystyssä hurjemmassakin aallokossa. Innostuksen kohteina ovat tantran lisäksi tanssi, laulu ja kasvienhoito.

Rebe Katko
Rebelation – coaching & tantra

Olen kehomielen valmentaja ja hoitaja, joka kutsuu ihmisiä vapauteen ja yhteyteen erilaisten kehollisten hoitojen, valmennusten ja työpajojen avulla. Oma tantramatkani alkoi naisten kursseilta, jotka auttoivat minua löytämään yhteyden omaan kehooni ja siitä nauttimiseen. Oman vapautumiseni myötä olen kouluttautunut Tantric Life Coachiksi ja de-armouring-hoitajaksi ja nyt haluan auttaa myös muita vapautumaan. Tantran lisäksi suhtaudun intohimoisesti improvisaatioteatteriin, paritansseihin ja kirjoittamiseen.

Details

Date:
16.10.2021
Time:
13:00 - 20:00
Cost:
€80
https://fb.me/e/KZTWlujL

Organizers

Rebe Katko
Janita Seppälä

Venue

Pesä
Näsilinnankatu 28 E 5
Tampere, Pirkanmaa 33200 Suomi
+ Google Map