Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

ME&WE Flow tantrakurssipäivä

16.11.2019 @ 10:00 - 18:00

Kurssipäivä on sinua varten, joka haluat tutustua ME&WE Flown tantraan sekä saada kehollista ja henkistä inspiraatiota elämäntilanteeseesi. Kurssin avulla pyritään löytämään yhteyttä kehollisuuteen, läsnäoloon ja kehon energioihin erilaisten harjoitusten avulla. Tantran harjoittaminen yhdessä ja erikseen auttaa olemaan läsnä tässä hetkessä sekä antamaan sisäistä rauhaa.

Kurssipäivän teema ja harjoitukset soveltuvat kaikille, voit tulla yksin tai yhdessä parin kanssa. Suurin osa harjoituksista tehdään pareina yhdessä ja itsenäisesti. Näin voit tutustua itseesi eri harjoittelukumppanien avulla. Kurssilla saat tilaisuuden laajentaa tantrisesti oman mukavuusalueesi rajoja, murtaa lukkoja, vapauttaa energiaasi, sisäistä valoasi ja iloasi.

Kurssille ovat tervetulleita kaikki riippumatta sukupuolesta tai seksuaalisesta suuntautumisesta. Tantrassa on tärkeää omien tunteiden salliminen, joten voit itsenäisesti tutustua ja päättää, minkä koet mielekkääksi harjoituksissa kullakin hetkellä. Jokainen osallistuja ottaa vastuun itsestään, kunnioittaen omia ja toisten rajoja ja toiveita. Harjoitukset ovat rentoja eivätkä vaadi erityistaitoja. Kurssilla ei ole myöskään alastomuutta. Kurssipäivän aikana pääsemme uppoutumaan tantrisiin harjoituksiin tantrailtoja syvemmin.

Kurssipäivä la 16.11. klo 10-18. Hinta 95€, pariskunnalle 170€. Kurssihinta sisältää ruokaisan salaatin, välipalahedelmät, kahvit ja teet. Paikkoja on rajoitetusti, joten kannattaa hankkia lippua tapahtumaan hyvissä ajoin täältä: Osta lippu tapahtumaan täältä.

Ota mukaan juomapullo ja mukavat rennot vaatteet esim. t-paita ja verkkarit sekä viltti tarvittaessa. Lue lisätietoja tantrasta ja harjoituksista ME&WE Flow -ryhmän sivulta.

Kurssipaikkana idyllinen ja rauhallinen merenrantahuvila Villa Åkerblom, Ville Vallgrenin tie 1, 02600 Espoo, vain vartin päässä Helsingin keskustasta. Järjestämme noutokyytejä myös lähimmältä Kehä ykkösen Kurkijoentien pysäkiltä. Olet lämpimästi tervetullut! ♥

Palautteita ME&WE tantratapahtumista:
”Te ihanat luotte aina niin turvallisen tilan. Ihan parasta arjen luksusta ja niin paljon kotiin vietävää!” 💞💖 “Tantran pitäisi kuulua kansalaistaitoihin! 🤲❤️👏
“💖 Iso kiitos💖 järjestelyistä. Nautin suunnattomasti kaikista kohtaamisista ja tunsin olevani ihan rakkaudesta humaltuneena ❤”
”Kiitos rakkaat ❤️🙏🏼😘 Loitte huikean turvallisen tilan, jossa luottamuksellisesti sai kokeilla ja kokea, nauttia ja voimaantua, eheytyä ja täyttyä inspiroivassa energiassa. Ihania ihmisiä vedätte puoleenne ja ympärillenne 😍”

”Kiitos! ♥ Jälkeenpäin olo rento ja oli hauskaakin ♥ Ujoudelle ja rohkeudelle oli tilaa molemmille. Kiitos ohjaajille ja kaikille osallisille ♥ Lämmin suositus niin ekakertalaisille kuin konkareillekin!”
“Nämä tantratapahtumat ovat avanneet sydäntäni, rauhoittaneet mieltäni ja parantaneet sieluni haavoja. Ne ovat muuttaneet elämäni suuntaa ja tapaani suhtautua itseeni ja muihin. Maailma on täynnä lempeyttä ja läsnäoloa, josta en ole aiemmin tiennyt. Itsessäni on herkkyyttä ja hyväksyntää, josta en ole aiemmin tiennyt. Olen valtavan kiitollinen, että olen löytänyt tämän uuden tavan kohdata ja tulla kohdatuksi. Kiitos!” ♥

Details

Date:
16.11.2019
Time:
10:00 - 18:00
Event Category:
http://www.meandwe.fi/tapahtumat/

Venue

Villa Åkerblom
Ville Vallgrenin tie 1
Espoo, 02600
+ Google Map
View Venue Website

Organizer

ME&WE Flow
Phone:
0407138468
Email:
meandweflow@gmail.com
View Organizer Website