Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Naisten trauma- ja karmapurku -kurssi Helsingissä, 24.1. – 28.2., tiistai-iltaisin

January 24 @ 17:30 - 20:30

280€

Naisten trauma- ja karmapurku -kurssi

  

(HUOM! Ennen 17.1.2023 paikkansa varanneille hinta on 240€)

 Oletko huomannut, että välillä on helppoa olla rakkaudellisessa tilassa ja sitten kolahdat takaisin arkitodellisuuteen? Meidän syvät haavat, traumat ja kytkökset muihin ihmisiin, sukuumme sekä edellisiin elämiin, saavat aikaan sen, että emme voi olla jatkuvasti linjassa korkeimman itsemme kanssa.
  
Täytyy tapahtua kytkösten parannusta syvällisesti. Tällöin vedämme puoleemme tätä samaa energiaa omaavia ihmisiä, tapahtumia, ym. ja elämämme alkaa kulkea sielunflow:ssa.
 
 Vaikeuksia elämän polulla aina löytyy. Niistä emme koskaan pääse kokonaan eroon, sillä niiden avulla tapahtuu kasvua ja ymmärryksen laajenemista. Emme siis koskaan tule olemaan ilman vaikeuksia, mutta parannettuamme haavojamme ja kytköksiämme, voimme kohdata vaikeudet paremmin ymmärryksestä, hyväksynnästä ja rakkaudesta käsin.
  
Haavojen paraneminen ja kytkösten purku ei tapahdu sormia napsauttamalla tai puskemalla parantavaa energiaa ihmiseen. Ihmisen on itse käytävä läpi tuskaiset kohdat, tunnettava ne ja oltava valmis päästämään irti. Ilman omaa ”varjotyöskentelyä” mitään ei tapahdu. Tai tapahtuu vain hetkeksi ja sitten taas ollaan aloituspisteessä.
 
 Jos olet valmis tähän työskentelyyn, niin nyt sinulla on mahdollisuus tulla tekemään sitä turvallisessa naisryhmässä. Olen tukenasi tällä paranemisen matkalla kaikella oppimallani ja kokemallani viisaudella. Minun tukenani on henkimaailma, joka ohjaa minua lempeästi ja auttaa minua pitämään yllä parantumisen tilaa tapaamisten aikana. Koko ryhmän energia tukee prosessia ja siksi ryhmä pysyy samana koko kurssin ajan.
 
  
Tapaamisia on viitenä perättäisenä tiistaina klo 17.30 – 20.30. ja kokoonnumme Tila Olla:ssa. Kurssin aikana teemme energeettistä työtä katkaistaksemme meitä alas vetävät kytkökset. Illoissa käytetään apuna mm. erilaisia energiatyöskentelytapoja, kuten ryhmäenergiahoitoja. Tämän lisäksi illoissa käytetään jakopiiriä, tanssia, meditaatiota, konstellaatio tyyppistä työskentelyä, Tantrisia harjoituksia, TRE:tä, EFT:tä, jne.
 
 Tämä voi olla alku kokonaisvaltaiselle paranemiselle ja itsensä kohtaamiselle!
 
 1. ilta: 24.1.2023 Tutustuminen ja vertikaaliset kytkökset toisiin ihmisiin
2. ilta: 31.1. Haitallisten käytösmallien purkua
3. ilta: 7.2. Kytkökset lapsuuden traumoihin ja niiden energiaparannus
4. ilta: 14.2. Kytkökset sukukarmaan ja niiden energiaparannus
(vko 8 on talviloma, jolloin emme kokoonnu)
5. ilta: 28.2. Kytkökset edellisiin elämiin / rinnakkaistodellisuuksiin ja niiden energiaparannus
 
  
AIKA: klo 17.30 – 21.30
 
 PAIKKA: Tila Olla, Mechelininkatu 49, liikehuoneisto 1, 00250 Helsinki
  
HINTA: 280€
ennen 17.1.2023 ilmoittautuneille 240€
 
 ILMOITTAUTUMINEN sähköpostilla: katri@rakkaudenvirta.fi
 
 
 Ilmoittautumisviestissä tulee olla seuraavat tiedot: koko nimi, osoite, puhelinnumero. Lisäksi mahdolliset yritystiedot, jos haluat laskun yrityksesi nimiin.
 
 Saat vastausviestissä laskun 80€:n varausmaksusta, jonka maksamalla varmistat paikkasi kurssille. Varausmaksua ei palauteta, mutta voit siirtää osallistumisesi jollekin toiselle. Ilmoita tästä minulle mahdollisimman nopeasti. Loppusumman (160€) eräpäivä on 17.1.2023. Jos varaat paikkaasi vasta 17.1. jälkeen, niin veloitan koko maksun (280€) kerrallaan. (Kurssi on mahdollista maksaa myös tällöin kahdessa erässä, jos siitä erikseen sovitaan.)
 
 Jos ryhmä peruuntuu ohjaajasta johtuvista syistä tai ryhmään ei tule tarpeeksi osallistujia (min 5 hlö), niin varausmaksu palautetaan. Jos et pääsekään osallistumaan johonkin iltaan sairauden takia, niin sairaustodistusta vastaan otan sinut yksityiseen 75min energiahoitoon, jossa voimme purkaa kyseisen illan kytkökset.
  
 
 
FASILITOIJASTA:
 
Olen Tantric Life Coach (TLC) ja energiahoitaja. Tantraohjaajakoulutukseni (TLC) olen saanut Wild Heart Academystä (WHA) ja energiahoitokoulutukseni Suomen Energiahoitajilta sekä lisäksi minulla on oma Rakkauden virta -energiahoitotekniikka. Työskentelen omassa yrityksessäni (www.rakkaudenvirta.fi) tantraohjaajana ja energiahoitajana.
  
Pidempää tantrakoulutusta vedän nyt toista vuotta WHA:n alaisuudessa. Koulutus on WHA:n perustajan Shanti Limnellin kehittämä ja nimeltään Wild Heart Transformation (WHT). Koulutus kestää noin vuoden.
  
Lisäksi olen opiskellut TRE -ohjaajaksi Jyrki Rytilän ohjauksessa ja rumpuhoitoja Tuija Sahin ohjauksessa.
 
 Peruskoulutukseltani olen biologian tutkija sekä biologian ja maantiedon opettaja. Ryhmänohjaustaitojani olen siis masteroinut Tantric Life Coach opintojen ja Tantra -kurssien ja -iltojen fasilitoinnin lisäksi, 20 vuotisen opettajan urani aikana. Nykyään työskentelen opettajana enää satunnaisesti sijaisena.
  
Kotona minua kouluttavat kaksi teinipoikaa 🙂

Details

Date:
January 24
Time:
17:30 - 20:30
Cost:
280€
Event Category:
https://fb.me/e/2IU8g0xfE

Organizers

Katri
Rakkauden virta

Venue

Tila Olla
Kalevankatu 45
Helsinki, 00180 Finland
+ Google Map
Phone:
040 569 47 11
View Venue Website