Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Online-tapaaminen Shantin kanssa

19.12.2021 @ 18:00 - 20:00

Tervetuloa online tapaamiseen Shantin kanssa 19.12 klo 18-20.

Olen Wild Heart Transformation, WHT-kurssien perustaja sekä Tantric Life Coach, TLC-koulutuksen perustaja ja pää-kouluttaja, myös Tantra-iltojen ”äiti”. Aloitin Suomessa Tantrakurssien ohjaamisen vuonna 2003. Neljä vuotta sitten muutin Portugaliin ja käyn Suomessa vain TLC-koulutusta ohjaamassa.

Kaksi edellistä vuotta ryhmien kokoontuminen ja matkustaminen on ollut haasteellista ja olen joutunut kokeilemaan myös online ohjaamista Portugalista käsin ja huomannut että sekin toimii hyvänä vaihtoehtona.

Itse kaipaan enemmän yhteyttä Suomen tantraheimoon ja siksi haluan nyt kutsua teidät online tapaamisiin kanssani jossa puhun jostain Tantraan/elämään liittyvästä teemasta, voitte tehdä kysymyksiä tai jakaa omaa kokemusta aiheisiin liittyen ja teemme myös jonkun pienen meditaation.

Minulle mieluisin tapa ohjata ja olla kanssakäymisessä on tunnustella hetken energiaa ja sitä mikä haluaa olla läsnä siinä hetkessä ja näin haluan myös olla näissä tapaamisissa, ilman tarkkaa suunnitelmaa. Mutta jotta te tietäisitte hiukan mitä odottaa niin ainakin alkuun tuon jotain teemoja.

Ensimmäisessä tapaamisessa teemana on Täyttymys elämässä ja sitä pohtimalla lähdemme liikkeelle!

Ilmoittautumalla minulle shantilimnell@gmail.com tai Fb viestillä saat zoom linkin tapahtumaan!

Venue

Online

Organizer

Shanti Limnell