Nautinto- kaupunkiretriitti naisille HELSINKI 2.-3.3

Nautinto- kaupunkiretriitti naisille HELSINKI 2.-3.3

by
115 115 people viewed this event.

Nainen, mitä sun nautinnolle kuuluu? Miten huolehdit sun tarpeista? Onko sun elämässä tilaa halulle? Tiedätkö mitä haluat? Uskallatko kertoa, mistä sinä pidät?

Nautinto kuuluu kaikille ja kaikilla on oikeus turvalliseen nautintoon. Nautinto kuuluu arkeen. Se ei ole elämän luksusta tai jotain, johon keskitytään “sitten kun on aikaa”. Nautinto voi olla läsnä aina. Kuten sinä, myös nautinto on muuttuvaa. On luonnollista haluta eri asioita elämän eri vaiheissa.

Suorittaminen johtaa helposti itsensä ohittamiseen. Itsensä ohittaminen johtaa nautintovajeeseen. Suorituskeskeiset ihmiset myös usein ajattelevat, että nautinto on jotain, mikä pitää ansaita. Ei tarvitse! Mutta nautinto kysyy sallimista. Nautinto tuottaa elämään hyvinvointia, onnellisuutta ja ennen kaikkea, saa elämän tuntumaan elämältä!

Nautinnon kokemiseen vaikuttaa vahvasti, minkälainen on kehoyhteytesi. Annatko tilaa tunteillesi? Millä sijalla olet tärkeysjärjestyksessäsi?

Nautinto yhdistetään usein seksiin ja seksuaalisuuteen. Seksuaalisuus on elämänvoimaa, erottamaton osa kehollisuutta ja nautintoa. Seksuaalisuus on kuitenkin eri asia kuin seksi. Seksi on yksi tapa ilmaista seksuaalisuutta mutta nautinto kuuluu elämän kaikille osa alueille.

Joku nauttii hiljaisesta hipsutuksesta ja toinen taas rajummasta kosketuksesta, joku kaupungin hälinästä, toinen metsän rauhasta. Nautimme aistiemme kautta ja yhä useampi saa pikkuhiljaa ymmärrystä energeettisestä nautinnosta. Nautinnon kirjo on rajaton.

Vastuu sinun nautinnosta kuuluu sinulle. Omistamalla oman nautinnon olet vahvempi ja lähempänä omaa voimaasi. Olet itsevarmempi, rohkeampi ja suoraviivaisempi. Koet elämäsi kirkkaammin ja myös rennommin.

Tässä työpajassa nautinnolle tehdään tilaa syventämällä kehoyhteyttä ja viemällä huomiota niihin seikkoihin, jotka estävät sinua sallimasta itsellesi nautintoa. Keho mahdollistaa meille tekemisen, kokemisen ja tuntemisen. Kehon kautta olemme vuorovaikutuksessa, yhteydessä itseen ja muihin. Keho on keskeisessä roolissa kun puhumme nautinnosta.

Tämä retriitti on sinulle nainen, joka haluat osoittaa itsellesi rakkautta ja arvostusta. Sinulle, joka haluat voida paremmin arjessa. Huomioithan, että tämä retriitti ei sovi sinulle, jolla on vakavia haasteita mielenterveyden kanssa.

Työpaja sisältää yksilö-, pari ja ryhmäharjoituksia, sekä keskustelua ja kokemusten jakamista. Työskentely tapahtuu lattiatasossa.

 

OHJAAJAT

MARI ABHAYA

Mari on kohtaamisen ammattilainen, utelias ihmisyyden ja kehon tutkimusmatkailija ja nautintovalmentaja. Mari haluaa pysyä uteliaana ja avoimena sille, mikä saa hänet syttymään ja ruokkia intohimon liekkiä. Kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin priorisoiminen ja nautintojen äärelle pysähtyminen tekee elämästä täyteläistä.

Marin työskentelytapa on integratiivinen. Hän huomioi asiakkaan yksilölliset tarpeet ja voimavarat. Menetelminä hän käyttää keskustelua, keho- ja mentaaliharjoituksia sekä energiatyöskentelyä.

Mari on koulutukseltaan lähihoitaja, poliisi, seksuaaliterapeutti ja tantric life coach. Hänellä on yli 20 vuoden kokemus kohtaamisyöstä. Tällä hetkellä hän opiskelee konstellaatiomenetelmää. Mari on myös viiden aikuisen lapsen äiti ja pienen koululaisen isoäiti.

Marin erityisosaamista on rakkaus, nautinto, kehollisuus ja kehoyhteys, seksi ja seksuaalisuus. Mari myös tarjoaa terapiaa yksilöille ja pareille sekä järjestää erilaisia terapeuttisia, tantrisia tapahtumia ja kursseja sekä yksilöille, pareille että ryhmille.

Löydät Marin Instagramista @terapeutti.maribee

MARIA

Maria on sielu, lapsi ja äiti, vaimo ja ystävä, monikerroksellinen eri sävyjen kirjoma olento.

Shamanismi, psykospirituaalisuus ja energiatyöskentely kulkevat mukana Marian arjessa, ja hän soveltaa näitä työssään, ihmisen kokonaisvaltaisuutta, ja holistisuutta, kokonaisuuden ominaisuuksia, korostaen.

Maria kokee työssään tärkeäksi ihmisyyden, sen kokemisen ja elämisen täydesti, kehollisuuden kokemista ja kokemusta avartaen, tunteiden rehellistä tuntemista tukien.

Maria on työskennellyt erilaisissa “kriisityöpajoissa” eli ihmisten välittömiin ja akuutteihin kriiseihin keskittyvissä työpaikoissa vuodesta 2006 lähtien; ensin hätäkeskuspäivystäjänä, sittemmin lastensuojelussa perhekuntoutuksessa sekä kriisityössä ja nyt viimeisimpänä pakolaisten kriisi- ja perhetyöntekijänä. Maria on monipuolinen neo-tantran osaaja sekä turvallisen läsnäolon ja tilanpidon taidon omaava de-armouring- ja regressiohoitaja.

Maria opiskelee tällä hetkellä Grof® Breathwork -koulutuksessa Tanskassa ja Hollannissa, komivuotisten opintojensa ollessa noin puolivälissä.

Maria on kehomaagi, ja hänen erikoisosaamistaan on hyödyntää psykofyysisesti oman kehonsa viestejä yksilö- ja ryhmätilanteissa. Kehomaagius on yhtälailla sekä oman kuin asiakkaankin kehon ymmärtämistä, lukemista ja tuntemista millin tarkasti. Marian vahvuuksia ovat vaikuttava ja voimakas läsnäolo, turvallisen ilmapiirin luominen, luotettavuus ja vaikeiden asioiden rehellinen sekä aito kohtaaminen.

Löydät Marian Instagramista @maria.n.nalli sekä https://www.suntantra.com/

MISSÄ JA MILLOIN:

Lauantaina työskentelemme klo.10-19. Päivään sisältyy 1.5h lounastauko sekä n.30min välipala tauko. Sunnuntaina työskentelemme klo.10-17 ja pidämme tunnin mittaisen lounastauon.

Ilmoittautumiset sähköpostitse terapeutti.maribee@gmail.com Mainitse ilmoittautuessasi, osallistutko Helsingin vai Jyväskylän retriittiin.

HELSINKI

2.-3.3

Puukoulu, Pieni Kulttuuritalo

Teinintie 8

JYVÄSKYLÄ

16.-17.3

Maatalo

Kauppakatu 19

Ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostitse maksutiedot ja lähempänä retriitin ajankohtaa infokirjeen

Retriitin hinta on 200€ (sis. alv24%). Sisältää ohjauksen, lounas ja välipalat omakustanteisesti.

Ilmoittautumalla yhdessä ystävän kanssa 14.2 mennessä, saatte molemmat retriitin hintaan 175€/hlö.

Maksamalla varausmaksun 70€ olet lunastanut paikkasi viikonloppuun. Varausmaksua ei palauteta.

To register for this event email your details to abhaya.tantrika@gmail.com

Register using webmail: Gmail / AOL / Yahoo / Outlook

 

Date And Time

02.03.2024 @ 10:00 to
03.03.2024 @ 17:00
 

Location

 

Event Types

 

Event Category

Share With Friends