Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Sun&Moon Parisuhdekurssi – Yhteys, Helsinki

17.9.2022 @ 11:00 - 19:00

e180
Tervetuloa parisuhdekurssille ❤️

Osallistumalla syvennät yhteyttäsi kumppaniisi ja itseesi matkalla kohti nautinnollisempaa, syvempää ja elävämpää suhdetta. 

Olemme luoneet neljän keraran kurssisarjan jossa saatte työkaluja, harjoituksia ja tilaa tutkia suhdettanne itseenne ja toiseen, sekä miten  syventää suhdetta, niin mielen kuin kehon tasolla. Tällä tavalla voitte nauttia suhteestanne enemmän. 

Yhteys-kurssi on ensimmäinen osa neljän kurssin kokonaisuudesta. Kurssille osallistuminen ei velvoita muiden kurssien käymistä. Muut osiot ovat: Syventyminen, Kohtaaminen ja Yhdistyminen näistä enemmän:
Yhteys kurssilla saatte syventyä yhteyteen keskenänne, niin mielen kuin kehon tasolla luomaan paremman yhteyden keskenänne.

Syventyminen kurssilla käymme läpi laajemmin ja syvemmin vuorovaikutusta teidän välillä mielen ja kehon tasolla ja saatte uusia työkaluja ymmärtämään itseänne ja toista syvemmin.

Kohtaaminen kurssilla opitte kohtaamaan toisianne erilaisissa energioissa ja tunnetiloissa sekä mielen, että kehon tasolla.

Yhdistyminen kurssilla pääsette yhdistymään toisiinne viisaudella vieden omaa ja suhteenne kehittymistä uusille tasoille.

Kursseilla saatte läsnäolevasti kohdata toisenne erilaisten kehollisten ja uusia näkökulmia avaavien harjoitusten kautta. Tuemme teitä syventämään suhdettanne ja löytämään uusia tapoja lähestyä toisianne kunnioittavasti ja läsnäolevasti.

Yhteys – parisuhdekurssi 17.9 sopii kaikille riippumatta taustastanne ja suhdemuodostanne. Kurssilla ei ole alastomuutta jos ette itse näin halua. Teillä ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta tantrasta. 

Päivän aikana syvennymme mm seuraaviin asioihin;

  • *Miten valita rakkauden tie arjessa
  • * Läsnäoloa ja kunnioitusta suhteessa
  • * Rajoihin ja luottamukseen välillänne
  • * Teidän väliseen kosketukseen
  • *Miten keskustella rakastelusta ja seksistä rakentavasti 
  • * Seksuaalienergian nostattamista välillänne

Palautetta parisuhdekursseiltamme:

Kiitos antoisasta päivästä. Osasitte luoda luottamuksellisen ja avoimen tunnelman kurssille ja tilaan.

Päivässä oli hieno rauhallinen tunnelma ja harjoitukset sopivasti toteutettavia, sai hyvää jatkettavaa kotiin

Päivä oli ihana pysähtyminen itsen ja kumppanin äärelle. Harjoitukset olivat hyviä ja niiden avulla oli helppo päästä yhteyteen.

Teillä aito kiinnostus jakaa tantran oppeja kanssamme.

Lämmin, lempeä ja hyväksyvä ilmapiiri.

Annica ja Ossi ovat yhdessä dreamteam

Annica on ihanan kupliva ja iloinen. Pirskahtelevakin. Lämmin ja läsnäoleva. Hänen ohjaus on feminiininen, rohkeaa ja kehollista sekä antoi jotenkin tilaa olla itsekin rohkeampi.

Ossin tapa ohjata oli maanläheinen, helppo pysyä kärryillä. Pidin hänen rauhallisuudestaan ja kunnioittavasta suhtautumisesta kaikkiin paikallaolioihin.

Täydennätte hyvin toisenne ja erilaiset rytminne soivat harmonisesti 🙂

 

Ottakaa mukaan mukavat vaatteet, oma aluslakana ja rento mieli. Harjoitukset teette oman parinne kanssa.

Hinta: 180 euroa/pari

Ilmoittautuminen ja kyselyt: info@sunandmoon.fi

Lipun voitte ostaa suoraan Holvista: https://holvi.com/shop/souljoy/

Osoite:

Joogakoulu Shanti

Runeberginkatu 43, 4 krs. 

00100 Helsinki

Lämpimästi tervetuloa mukaan ❤️

Ossi&Annica

******

Annicalla ja Ossilla on pitkä kokemus kurssien vetämisestä, henkisyydestä, tantrasta ja parisuhteista sekä pitkistä että lyhyemmistä. He ovat työstäneet omia- ja parisuhdehaasteita jo vuosikymmeniä ymmärtäen niiden taustoja, syitä ja seurauksia. He ovat käyneet lukuisia koulutuksia esimerkiksi Tantrc Life Coach, että kansainvälisen International School of Temple Art:in (ISTA) kolme eri tasoa edelleen syventäen osaamistaan sitä kautta ja organisoiden ISTAa myös Suomeen ja avustaen kansainvälisiä huippukouluttajia. He jatkavat kehittymistään löytäen uusia tasoja itsestään ja toisistaan. Annica ja Ossi ovat eläneet keskenään tantrisessa suhteessa viisi vuotta. He pitävät kursseja ja valmennuksia tantraan ja itsensä kehittämiseen liittyen Sun&Moon nimen alla.

Details

Date:
17.9.2022
Time:
11:00 - 19:00
Cost:
e180
Event Category:
www.sunandmoon.fi

Organizer

Sun&Moon
Phone:
0503954052
Email:
info@sunandmoon.fi
View Organizer Website

Venue

Joogakoulu Shanti
Runeberginkatu 43
Helsinki, 00100
+ Google Map