Tervetuloa tutustumaan tantraan tietoisen parisuhteen näkökulmasta Tampereella! Ohjelmassa on tunneyhteyden rakentamista, leikkiä ja nautinnollista kosketusta. Kolmen työpajan sarja starttaa Pesällä 21.10.
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Paritantra – Autenttinen ja innostava yhteys

21.10.2021 @ 17:30 - 20:30

Tervetuloa tutkimaan tietoisten ihmissuhteiden anatomiaa kanssamme!

Yleistä

🍂Mitä sinulle tarkoittaa tietoisuus intiimeissä suhteissa?
🍂Millaista on oman itsensä autenttinen ilmaisu parisuhteessa?
🍂Haluatteko syventää henkistä ja fyysistä yhteyttänne?

Meille tietoisuus tarkoittaa ennenkaikkea yhteyttä itseemme ja toisten kohtaamista tämän yhteyden mahdollistamasta autenttisuudesta käsin. Tähän sisältyy olennaisesti tietoisuus omasta tunnetilastaan ja tarpeistaan sekä luonnollisesti myös näistä kommunikointi. Parhaimmillaan tietoinen intiimisuhde voi tarjota verrattoman hyvän alustan kaikkien osapuolten antenttisuudelle, näkyväksi tulemiselle ja itseilmaisulle sekä näiden kautta myös henkiselle kasvulle.

Työpajat ovat avoimia sellaisille pareille, jotka kokevat halua syventää yhteyttä toisiinsa. Oli suhde kestänyt 15 vuotta tai kolme päivää, olette tervetulleita tutkimaan kanssamme mitä uutta teidän välillänne voisi muodostua tai mistä tarvitsette suhteeseenne muistutuksen. Tapahtuma on LGBTQ-ystävällinen.

Paritantra voi
🌱tuoda läsnäoloa ja tietoisuutta parisuhteeseen sekä koko elämään
🌱helpottaa omien halujensa ja tarpeidensa tunnistamista ja ilmaisua
🌱sytyttää tai innostaa jo olemassa olevaa intohimon kipinää suuremmaksi roihuksi
🌱lähentää ja syventää tunneyhteyttä
🌱lisätä henkistä hyvinvointia
🌱tasapainottaa, ravita ja elävöittää parisuhdetta

Kurssin sisältö
Kurssi jakautuu kolmeen iltaan. Kertojen teemat ovat tunneyhteys, leikki ja kosketus. Kullakin kerralla tutkimme illan teemaa erilaisten harjoitusten kautta. Olemme valinneet iltoihin sellaisia harjoituksia, jotka olemme itse kokeneet merkityksellisiksi matkallamme yhdessä ja erikseen, henkilökohtaisesti ja yhteydessä toiseen.

🟠Työpajat klo 17:30-20:30
21.10. Tunneyhteys
25.11. Leikki
16.12. Nautinto
🟠Tapahtumapaikka:
Pesä, Näsilinnankatu 28 E 5 (3. krs.), Tampere
🟠Hinta: 50€/pari/ilta
Kaikki kolme iltaa kerralla ostettuna 120€!
Ilmoittautumiset ensimmäiseen työpajaan 15.10. mennessä sieluntuli@gmail.com

Ohjaajien esittelyt
Janita
Valmistuin kesäkuussa Tantric Life Coachiksi, tarjoan valmennuksen lisäksi erilaisia tapahtumia ja intuitiivista hierontaa. Tantrista elämänkatsomusta olen syventänyt vuodesta 2014, matkani jatkuu ja syvenee vielä erilaisten kehohoito- ja tantrakoulutusten myötä. Haluan tarjota muille mahdollisuuden voimauttaviin kehotutkimusmatkoihin, jollaisista olen itse löytänyt perustan ja voiman seistä pystyssä hurjemmassakin aallokossa. Mun innostuksen kohteina ovat tantran lisäksi tanssi, laulu ja kasvienhoito.

Veikko
Tantrinen matkani alkoi 2015 jolloin tutustuin tantraan Helsingissä järjestetyissä DIY-illoissa. Siitä lähtien tantra on ollut kasvavan tärkeä osa elämääni. Viime vuosina olen syväsukeltanut tantran kautta itseeni sekä Wild Heart Transformation -kurssin että Tantric Life Coach -ohjaajakoulutuksen kautta, joista jälkimmäisestä olen viittä vaille valmistunut. Minulle tantra merkitsee ennenkaikkea läsnäoloa ja tietoisuutta sekä toimimista omasta keskuksestani käsin, autenttisesti ja myötätuntoisella rakkaudella sekä itseä että muita kohtaan. Tantran lisäksi harrastan kiipeilyä ja polkujuoksua.

Details

Date:
21.10.2021
Time:
17:30 - 20:30
https://fb.me/e/7Uecjc2k8

Organizers

Janita Seppälä
Veikko Nurmonen

Venue

Pesä
Näsilinnankatu 28 E 5
Tampere, Pirkanmaa 33200 Suomi
+ Google Map