Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Platoninen rakkaus

June 16 @ 17:30 - 21:30

e42
Ihmisten yhdistäjät

HUOM! Tapahtuma siirtyy.
Tämän tapahtuman sisältö toteutuu aikuisten kesäleirillä elokuussa!

Ihmisten yhdistäjien kesäleiri aikuisille
perjantaista 4.8. klo 16 – sunnuntaihin 6.8. klo 16.30
PS
Puolet sänkypaikoista jo menneet, joten kannattaa olla nopea

Lue lisää:
Ihmisten yhdistäjien kesäleiri aikuisille

Lisätietoja ja liput:
holvi.com/shop/kristiinapuukko

Liity myös Ihmisten yhdistäjien uutiskirjeen sähköpostilistalle lähettämällä viestiä osoitteeseen: ihmisten.yhdistajat@gmail.com tai seurata ilmoittelua täällä:
Facebook.com/ihmistenyhdistajat

 

 

Perjantaina 16. kesäkuuta kello 17.30–21.30.

PLATONINEN RAKKAUS

Ihmisten yhdistäjien tapahtuma
Joogakoulu Shaktassa Työpajankatu 10 A, Kalasatama, Helsinki.

Ei-seksuaalista kosketusta kaikille. Pyyteetöntä rakkaudellista kosketusta. Hermoston rauhoittamista. Ihania ihmisiä. Halikasa. Juhlitaan yhdessä kaikkia platonisen rakkauden muotoja!

 

Ilta aloitetaan helpoilla turvaa ja yhteyttä luovilla harjoituksilla. Herkistymme kuuntelemaan omia toiveitamme, tarpeitamme ja rajojamme. Kuuntelemme ja kunnioitamme toisten rajoja. Kertaamme kuinka sanoa Ei, kuinka sanoa Kyllä, myös sanattomasti. Ensin lämmittelemme yhdessä, ehkä vähän riehaannummekin ja sen jälkeen rauhoitumme nauttimaan toisistamme ja oksitosiinista halikasassa. Ilta päätetään loppurentoutukseen.

Intentiona on saada ja vastaanottaa pyyteetöntä rakkautta sen monissa muodoissa, myös kehollisen kosketuksen kautta. Tarkoitus on illan aikana rauhoittaa hermostoa ja maadoittua yhdessä.

Alustamme turvallisen tilan, jossa kaikki ovat tervetulleita juuri sellaisina kuin ovat. Tila on ei-seksuaalinen ja kaikki osallistujat sitoutuvat toimimaan niin, että tilassa vallitsee pyyteetön platoninen läheisyys. Opimme myös, mitä tehdä jos seksuaalienergia nousee platonisesta intentiosta huolimatta.

Saat pari päivää ennen tapahtumaa osallistujakirjeen yhteydessä luettavaksi yhteisen sopimuksen, jolla luodaan turvallisempaa tilaa kaikille. Käymme sen läpi yhdessä tapahtuman alussa. Voit myös ehdottaa lisäyksiä, jos sopimuksesta puuttuu jotain tärkeää. Käymme myös läpi, miksi on tärkeää luoda platonisia, ei-seksuaalisia tiloja.

Ilta on syrjinnästä ja oletuksista vapaata aluetta. Moninaisuus on rikkautta. Kaikki harjoitukset perustuvat vapaaehtoisuuteen. Sitoudumme luottamuksellisuuteen. Ikäraja on 18-vuotta ja tapahtuma on päihteetön.

Huomaa myös, että lauantaina 17.6. on Eroottinen kosketus klo 14–22.

Lue lisää: Eroottinen kosketus

Suosittelemme osallistumaan molempiin tapahtumiin, jotta saat suurimman rakkauden, ilon, nautinnon, hyödyn ja opin irti ja siksi tarjoammekin edullisempaa kimppalippua.

Kimppalippu: Platoninen rakkaus + Eroottinen kosketus

yht. 99 e (erikseen yht. 114e). Lunasta kimppalippu täältä.

Olet toki tervetullut myös vain siihen tapahtumaan, kumpi kutsuu sinua juuri nyt!

Yksittäin:

Platoninen rakkaus 42 e

Eroottinen kosketus 72 e

(sisältää pientä naposteltavaa)

Lunasta yksittäiset liput täältä.

Työpajan fasilitoi tantraohjaaja ja seksuaalineuvoja Kristiina Puukko. Tukena työpajassa toimii hänen kumppaninsa Armas Alvari, joka on myös sertifioitu tantraohjaaja. He ovat molemmat Tantric Life Coacheja sekä de-armouring -hoitajia ja tekevät myös tantrista valmennusta ja hierontaa.

“Olen on saanut inspiraatiota näihin tapahtumiin Thaimaassa Koh Phanganilla osallistumistani työpajoista. Kiitos Davi Rhein MUSH ja SMUSH -tapahtumista sekä Daniela & Benito Cuddle & Connect ja Tantric Temple Play Partyistä. ” Kristiina

Ihmisten yhdistäjät

Mahdollisuuksia kasvuun ja kohtaamiseen

Tapahtuma FB:ssa

Ihmisten yhdistäjät FB:ssa

Lisätietoja:

Ihmisten yhdistäjät

Tila Olla

Muista myös lahjakortin (100 e) arvonta toukokuun ajan!

Kun lunastat minkä tahansa Ihmisten yhdistäjien tai Tila Ollan palvelun toukokuun 2023 aikana, osallistut sadan euron lahjakortin arvontaan. Voit käyttää lahjakortin Ihmisten yhdistäjien tapahtumiin tai Tila Ollan hoitoihin tai valmennuksiin. Voit halutessasi antaa lahjakortin eteenpäin! Arvonta on 1.6.2023. Suosiiko onni juuri sinua?

Organizer

Ihmisten yhdistäjät
Phone:
+358405694711
Email:
ihmisten.yhdistajat@gmail.com
View Organizer Website

Venue

Shakta Joogakoulu Helsinki
Työpajankatu 10 A
Helsinki, 00580 Finland
+ Google Map