Olemme kuulleet pyynnön queerystävällisiin tantrisiin tapahtumiin. Ensimmäisen tapahtuman teemana on lempeä kehoyhteys. Tämä tapahtuma on luotu erityisesti heille, jotka kaipaavat tutustumista tantrisiin menetelmiin ilman sukupuolibinääriasetelmia. Haluamme tuoda tantraa saataville kaikille. Tässä työpajassa tutkimme yhteyttä kehoon. Kehoyhteys on kehon hienovaraistenkin viestien tietoista kuuntelemista. Se on tunteiden ja halujen tunnistamista. Kehoyhteys on autenttisen itsen ilmaisua ja oman nautinnon tutkimista. Kehoyhteys on läsnäoloa ja omien rajojen hahmottamista.
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Queertantraa – Lempeä kehoyhteys

26.10.2021 @ 17:30

€25
Tervetuloa Queertantraan!

Tämä tapahtuma on luotu erityisesti heille, jotka kaipaavat tutustumista tantrisiin menetelmiin ilman sukupuolibinääriasetelmia. Haluamme tuoda tantraa saataville kaikille.

Tantra tutkii ihmisyyttä, autenttisuutta, kehoa, henkisyyttä sekä yhteyttä itseen ja muihin erilaisin harjoituksin. Tantran parissa oppii myös tunnistamaan omia tarpeitaan ja rajojaan lempeästi ja läsnäolevasti.

Tässä työpajassa tutkimme yhteyttä kehoon. Kehoyhteys on kehon hienovaraistenkin viestien tietoista kuuntelemista. Se on tunteiden ja halujen tunnistamista. Kehoyhteys on autenttisen itsen ilmaisua ja oman nautinnon tutkimista. Kehoyhteys on läsnäoloa ja omien rajojen hahmottamista. Teemme harjoituksia sekä yksin että parin kanssa.

Ilmoittaudu 17.10. mennessä osoitteeseen palo.sanna@gmail.com
Hinta: 25€
Aika 26.10. klo 17:30-20:30
Tapahtumapaikka:
QUERQ
Nilsiänkatu 10, Helsinki

Ohjaajina Tantric Life Coachit Janita ja Sanna, jotka löysivät yhteisen innostuksen antaa mahdollisuuden queeryhteisölle tutkia tantraa turvallisesti ja sen lisäksi tilan omalle queerpuolelle näkyä myös työpajaohjaajuudessa.

Janita
Sielun tuli
Valmistuin kesäkuussa Tantric Life Coachiksi, tarjoan valmennuksen lisäksi erilaisia tapahtumia ja intuitiivista hierontaa. Tantrista matkaa olen käyskennellyt vuodesta 2014, matkani jatkuu ja syvenee entisestään erilaisten kehohoitokoulutusten myötä. Haluan tarjota muille mahdollisuuden voimauttaviin kehotutkimusmatkoihin, jollaisista olen itse löytänyt perustan ja voiman seistä pystyssä hurjemmassakin aallokossa. Innostuksen kohteina ovat tantran lisäksi tanssi, laulu ja kasvienhoito.

Sanna
Palo Tantra
Vuodesta 2016 alkanut sukellukseni tantran maailmaan johdatti valmistumiseen Tantric Life Coach- opinnoista v. 2020. Haluan jatkuvasti laajentaa ymmärrystäni ihmisenä olemisesta, sen henkisistä sekä fyysisistä tasoista. Osaamiseeni kuuluu tantraohjauksen sekä tantrisen valmennuksen lisäksi äänimaljahoidot, meditaatio-ohjaus ja de-armouring. Oppimastani ammentaen haluan tarjota tilaa itsetutkiskeluun niille, jotka janoavat elämää, autenttisuutta ja yhteyttä – omaan kehoon, itseen ja toisiin.

Vastaava tapahtuma myös Tampereella 18.11.

Details

Date:
26.10.2021
Time:
17:30
Cost:
€25
https://fb.me/e/1JddIyldb

Organizers

Janita Seppälä
Sanna Palo

Venue

QUERQ
Nilsiänkatu 10
Helsinki, Finland
+ Google Map