Rakkauden virran Tantrailta, 17.2.2023 Haluatko kokea läsnäolon ja hyväksynnän parantavaa voimaa? Haluatko kokea mitä tantra voi sinulle tarjota? Haluatko kokeilla erilaisia tantrisia harjoituksia? Haluatko elämääsi lisää iloa?
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Rakkauden virran Tantrailta Kuusankoskella, 17.2.2023

February 17 @ 17:30 - 20:30

30€

Rakkauden virran Tantrailta, 17.2.2023

Haluatko kokea läsnäolon ja hyväksynnän parantavaa voimaa? Haluatko kokea mitä tantra voi sinulle tarjota? Haluatko kokeilla erilaisia tantrisia harjoituksia? Haluatko elämääsi lisää iloa?

Rakkauden virta -iltaan voit tulla yksin, kaverin tai kumppanin kanssa. Illoissa teemme esimerkiksi erilaisia ​tantrisia harjoituksia, tanssia, meditaatioita, mielikuvaharjoituksia, ryhmäenergiahoitoa tai rentoutumista. Illoissa on tärkeää, että jokainen tuntee olonsa turvalliseksi, joten siihen kiinnitetään erityistä huomiota.
Tantrinen tie on rakkauden ja hyväksynnän tie, joten illoissa voit tutustua omaan itseesi hyväksyvässä ilmapiirissä ja tulla paikalle juuri sellaisena kuin olet. Rakkauden virta -illat EIVÄT ole seksiorgioita tms., vaan niissä tutkaillaan omaa sisäisyyttä ja omia rajoja, jotta elämä voisi olla vähän sallivampaa, iloisempaa, nautinnollisempaa, rakkaudellisempaa, jne.
MISSÄ: Temppeli, Niskalankatu 4, Kuusankoski
OSTA LIPUT: tapahtuman linkistä tai täältä: www.rakkaudenvirta.fi
MITÄ MAKSAA: 30€
KELLONAIKA: 17.30-20.30

Details

Date:
February 17
Time:
17:30 - 20:30
Cost:
30€
Event Category:
https://rakkaudenvirta.fi/product/rakkauden-virta-tantrailta-kuusankoski-17-2-2023/

Organizers

Katri
Rakkauden virta

Venue

Temppeli, Kuusankoski
Niskalankatu 4
Kouvola, 45700 Finland
+ Google Map