Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Seksuaalienergiaa – tantrakurssi pareille

February 18 @ 18:00 - February 20 @ 16:00

Löydä uudenlainen yhteys sinun ja kumppanisi välille!

Seksuaalienergia on vahva, elämää ylläpitävä voima. Kun se virtaa, tunnemme olevamme elossa, hehkeänä ja mehukkaana, inspiroituneena ja ravittuna, elossa. Se voi ilmetä elämässämme tavallisena ja arkipäiväisenä, ja se voi olla portti mystisyyteen ja ykseyteen. Se on taito, jota voi harjoitella.

Tällä viikonloppukurssilla perehdytään kehollisiin seksuaalienergiaharjoituksiin, joita voit tehdä kumppanisi kanssa kotona myös kurssin jälkeen. Harjoitukset ovat helposti tehtäviä – sinun ei tarvitse uskoa tai ymmärtää tämän energian olemassaoloa. Voit itse kokea ja kokeilla.

Osa harjoituksista tehdään koko ryhmän kanssa, tai muiden parien. Intiimimmät harjoitukset voit tehdä oman parisi kanssa. Kurssin ohjelma voi sisältää alastomuutta. Aiempi kokemus tantrasta tai itsesi kanssa työskentelystä on toivottavaa mutta ei välttämätöntä. Mukaan tarvitset rohkean ja avoimen sydämen ja mielen.

Kurssi pidetään Tammisaaressa, Knipnäsin Hyvän olon keskuksessa 18.-20.2.2022. Kurssin hinta on 349 € per henkilö. Kurssin hintaan ei sisälly ruokia eikä majoitusta. Taukojen aikana ehtii käydä Tammisaaren ravintoloissa tai kaupoissa. Voit halutessasi yöpyä Knipnäsissä, majoituksen hinta on 70 € kahdelta yöltä per henkilö.

Kurssin ohjaan minä, Simo Annala. Olen kulkenut tantrista polkua jo vuosia, ja olen harjoittanut erilaisia kehollisia menetelmiä ja opiskellut kehollisuutta mm. tanssin ja somatiikan kautta. Ohjaan neljättä vuotta suosittua Wild Heart Transformaton -tantrakoulutusta.

Ilmoittaudu mukaan täällä: https://bit.ly/3rwbsIc

Jos sinulla on kysyttävää kurssista, voit ottaa minuun yhteyttä sähköpostitse: simo@wildheartacademy.net

Tervetuloa <3

Simo

Details

Start:
February 18 @ 18:00
End:
February 20 @ 16:00
Event Tags:
,
https://www.facebook.com/events/1072631826856752

Organizer

Simo

Venue

Knipnäs Hyvän olon keskus
Linnunlaulu 1
Tammisaari, 10650 Finland
+ Google Map
View Venue Website