Loading Events

« All Events

Sensuaalisuus on Supervoima- parityöpaja

December 18 @ 18:00 - 21:00

€70

Sensuaalisuus on supervoima- paritantraa!

Kujeileva katse, säkenöivä hymy, leikkisyyttä liikkeessä ja puheessa, itsevarma, maadoittunut olemus… Intohimoa elämää ja itseään kohtaan. Läsnäoloa. Syvyyttä. Herkkyyttä. Autenttisuutta.

Tantric life coahcit, elämää ja toisiaan syvästi kunnioittavat ja rakastavat ystävykset, Silja Helinä ja Prem Abhaya, ohjaavat Sensuaalisuus on supervoima- työpajan.

Kuuletko kutsun? Tule tutkimaan, miten sensuaalisuus sinussa elää ja ilmentyy! Miten se ilmenee sinun ja kumppanisi välillä? Miten se vaikuttaa keskinäiseen dynamiikkaan? Miten se energisoi arkeasi? Miten se kohottaa spirittiä? Miten sensuaalisuus voimaannuttaa, saa liikkumaan, leikkimään, luomaan? Vai onko niin, että se on just nyt hukassa? Ei hätää! Tässä parityöpajassa pääset etsimään ja löytämään yhteyden omaan aistillisuuteesi, tutkimaan ja ilmentämään aistillisuutta ja sensuaalisuutta yhdessä oman parin kanssa. Työpaja sai supersuosion kesän Wild Heart-festivaaleilla!

Tähän työpajaan tullaan siis oman parin kanssa, mutta teidän ei tarvitse olla pariskunta. Sukupuolella tai seksuaalisella suuntautumisella ei ole merkitystä. Sensuaalisuutta tutkitaan itsessä syntyvän halun ja sen ilmentymisen kautta.

Me odotetaan malttamattomina, että päästään tutkimaan tätä supervoimaa yhdessä teidän kanssa!

Palautetta pareilta:
Ihanan turvallinen ja leikkisä kokemus! Mahtavaa kun sai syventyä oman parin kanssa harjoituksiin.

Todella antoisa! Kutsui ilmaisemaan omaa autenttista halua ilman opittuja maneereita. Kerrankin oli aikaa tutkia heräävää halua rauhassa.

Ilmoittaudu 1.12.2023 mennessä sähköpostitse info@siljahelina.com.
Työpaja järjestetään jos osallistujapareja on vähintään viisi. Ilmoittautuminen on sitova, peruutukset ja maksun palautus vain lääkärintodistuksella.

Hinta 70€7pari sis alv 24%. Osta liput TÄÄLTÄ!

Vetäjistä:

Abhaya– olen intensiivinen ja iloinen ihmisihminen. Kohtaamisista merkityksellisiä tekee läsnäolo ja pysähtyminen toisen äärelle. Mun elämän tarkoitus on puhua rakkauden puolesta, auttaa ihmisiä palaamaan rakkauteen ja tekemään elämästä nautinnollisempaa.
Oon poliisi, seksuaalineuvoja ja tantric life coach. Opiskelen seksuaaliterapeutiksi. Poliisina olen työskennellyt yli 20v. Näiden vuosien aikana oon todistanut monia kipeitä ja vaikeita juttuja, jotka on saaneet mut arvostamaan entistä enemmän sitä kauneutta, joka rakkauden ja rakkaudellisemman elämän myötä on mahdollista nähdä kirkkaammin.
Voit tutustua muhun lisää mun instassa prem_abhaya ❤️

 

Silja Helinä– olen nauravainen, maanläheinen ja turvallinen ihmiskohtaaja, ja mielestäni elämän tarkoitus on nauttia ja rakastaa. Tarinallisuus, virtaavuus ja selkeys ovat minulle tärkeitä arvoja ohjaamisessa. Olen ollut koko ikäni valmennus- ja ihmissuhdetöissä, paperilla olen Tantric Life Coach, parisuhdeneuvoja ja kätilö. Tutustu minuun osoitteessa www.siljahelina.com!

 

 

Details

Date:
December 18
Time:
18:00 - 21:00
Cost:
€70

Organizer

Silja Helinä
Phone:
0452579077
Email:
Info@siljahelina.com
View Organizer Website

Venue

Rihmos sidontastudio
Näsilinnakatu 22 a, 2. kerros
Tampere, Finland
+ Google Map