Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Sokkona -aistimusten tantrailta

14.12.2019 @ 18:00 - 21:00

Joulun alla tavataan ihanassa tunnelmassa, joka tarjoaa hetkiä niin hitaaseen syvään meditaatioon, kuin vapaaseen virran vietäväksi heittäytymiseen.

Hengitys.. Rauha.. Kosketus.. Tunne.. Tässä hetkessä

Aistit virittyvät niin paljon tarkemmiksi kun suljemme pois muuten hyvin dominoivan näköaistin. Tunnustele kosketus, tuoksut, maut, äänet syvästä rauhasta käsin. Myös niin sanottu kuudes aisti, intuitio ja vaisto saa tilaa herätä.

Osan illasta olemme silmät sidottuna, joten voit valita itsellesi mukaan jonkin sopivan ja mukavalta tuntuvan huivin, unilaput tms.

Iltaan kuuluu kosketusta, aistimista, villin sekä herkän sallimista.

⚪⚪⚪⚪⚪⚪⚪⚪⚪⚪⚪⚪⚪

Tantraillat on vaikuttavaa emotionaalista työskentelyä, joka käytännössä näyttäytyy hauskanpitona ryhmän kesken, uskaltamisina, kohtaamisina, rentoutumisena inhimillisyyteen ja aitouteen. Tehdään harjoituksia monilla eri ihmisyyden osa-alueilla, ja joka kerta voit nähdä itseäsi selkeämmin: kuinka kohtaat itsesi, toiset ihmiset tai elämän vaihtuvat tilanteet.

Kursseilla käy niin aivan alkajia, kuin pitkään tantraa ja itsetutkiskelua harrastaneita. Sillä ei ole erityistä merkitystä, kuinka uutta tai tuttua tämä kaikki on sinulle. Enemmän on merkitystä sillä, kuinka kiinnostunut olet omasta hyvinvoinnista, itseesi tutustumisesta, läsnäolon ja inhimillisyyden opettelusta, haavoittuvuuden ja voiman tutkimisesta turvallisessa ilmapiirissä. Ryhmissä on aikuisia ihmisiä laajalla ikähaarukalla, mikä tuo äärimmäisen arvokkaan lisän tapaamisiin. Monille tärkeintä tantrailtojen antia on ollut joukkoon kuulumisen tunne, ja iltojen ansiosta monet sielunheimolaiset ovat löytäneet toisensa.

Harjoituksia tehdään yksin, pareittain tai ryhmässä. Tilaisuuksia on niin yksinäiseen meditaatioon ja hiljentymiseen, kuin omien rutiinien ja pinttyneiden tapojen haastamiseen sosiaalisessa kontekstissa. Harjoitellaan paljon itsen ja toisten kuuntelua, omien rajojen ja toiveiden tunnistamista, ja niiden kanssa nähdyksi tulemista.

Älä huoli jos tämä kuulostaa haastavalta, tai super syvälliseltä. Sitä se kyllä onkin, mutta se on myös hyvin lempeää ja luontevaa. Tantraillat sisältävät paljon hymyjä ja keveyttä, vapaata liikettä ja tanssia. Mahdollisesti saat iloita vapaammaksi ja rennommaksi ihmiseksi tulemisesta.

Koska monet yhdistävät sanan “tantra” seksiin, kama sutraan tms. niin haluan tarkentaa, että tantrailloissa saat tulla paikalle omana sensuellina itsenäsi, ja kokea juuri niitä kokemuksia ja tuntemuksia mitkä ovat totta minäkin hetkenä. Kuitenkaan itse harjoitukset eivät pyöri seksin ympärillä. Harjoitukset pyörivät lempeän tiedostamisen ympärillä, ja seksuaalisuus kuten kaikki muutkin inhimilliset ominaisuutesi ovat luonnollisesti tervetulleita leikkiin mukaan.

⚪⚪⚪⚪⚪⚪⚪⚪⚪⚪⚪⚪⚪

Ilmoittautumiset ainoastaan sähköpostilla 💌 elonsyli@gmail.com
Hinta: 30€, maksu käteisellä tai mobilepaylla
Aika: 18:00-21:00
Paikka: Lahden Astanga Joogasali, Seponkatu 9 15140, Lahti

Sydämellisesti,
Nuppu Tarvainen,
Tantraohjaaja ja henkinen valmentaja

P.s. Onko rahasta kiinni? Ota yhteyttä ja sovitaan joku ratkaisu.

Details

Date:
14.12.2019
Time:
18:00 - 21:00
Event Category:
https://www.facebook.com/events/534057324054036/

Venue

Lahti