Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

SUN Naiseus, Luonnollisesti lumoava

2.10.2022 @ 12:00 - 18:00

79€

SUN Naiseus on työpajoja naisilta naisille. Naiset tarvitsevat toistensa kannattelevaa tukea kohotakseen omaan loistoonsa. Siihen loistoon minkä elämä on saattanut sammuttaa. Sun Naiseus on naisten työpaja sarja, joka koostuu viidestä tapaamisesta. Voit osallistua jokaiseen työpajaan tai siihen mikä sinua kutsuu.

Miksi?

Tämän ajan haaste on yleisesti, että naiset ovat hukkuneet suorittavaan maskuliiniseen elämäntapaan ja heillä ei ole yhteyttä omaan pehmeyteen, herkkyyteen, villiin, rakkudentäyteiseen naiseuteensa. Sallimalla itselleen uusia naiseutta kohottavia, laajentavia ja syventäviä laatuja niin kokemus omasta naiseudesta saattaa muuttua uudenlaiseksi, sellaiseksi jota olet sisimmässä kaivannut. Et ole jostain syystä tiennyt, miten päästäisit nämä eri puolet vapaammin ilmentymään sinussa. Tällöin olisit itsellesi ja muille rehellisempi, suorempi ja loistokkaampi. Yhdessä muiden naisten kanssa kasvamalla hyväksyvässä ja rohkaisevassa ilmapiirissä jokainen löytää oman erityislaatunsa, joka hehkuu hänen lävitseen ilahduttaen ja inspiroiden muita naisia samaan.

Sisäiseen työskentelyyn pystyy yksinkin, mutta vain tiettyyn pisteeseen asti. Mitä enemmän teemme työtä itsemme kanssa, peilien merkitys kasvaa. Uskallamme olla avoimempia siinä mitä meissä tapahtuu. Kohtaamme rohkeammin itsessämme tapahtuvat tunteet ja kehon tuntemukset pakenematta tai tuntematta niitä.

Ryhmässä tulet nähdyksi ja kuulluksi sinuna, mikä on yksi meidän perustarpeista. Olet hyväksytty ja rakastettu juuri sellaisena kuin olet.

Mitä?

Piirityöskentely on tärkeä jakamisen ja kuulemisen muoto, jossa jokainen saa tulla kuulluksi ja kuulla ryhmäläisten kokemuksia. Meditaatiot ovat oiva keino päästä kääntymään sisimpään ja kuulla sisäistä ääntä. Lisäksi saamme purkaa jännitystä ja stressiä TRE-menetelmän avulla. NLP:n harjoituksen myötä tulemme tietoisemmaksi omista lukkiutuneista mielenmalleista. Sivuamme myös hieman tantran historiaa ja kuinka se nimenomaan on naisten osalta tärkeää tietoa nykypäivän naisille.
Lempeästi herättelemme erilaisin harjoittein uinuvaa kehoa ja mieltä uuteen loistoon sekä viimeisellä kerralla teemme kauniin seremonian, joka juhlistaa naiseutta.
Teemme kehollisia, tietoisuus ja läsnäolo harjoituksia yksin ja yhdessä.

Kenelle?

Kurssi on naisille, jotka kaipaavat yhteisesti jaettuja tunteita ja kokemuksia. Haluat jakaa ja kasvaa yksin ja yhdessä. Kaipaat samanhenkisiä naisia ympärillesi. Haluat päästä lähemmäksi itseäsi. Voit antaa naiseutesi kukoistaa juuri sillä tavalla kuin se sinusta virtaa luonnollisella tavalla.

Hyödyt?

Löydät jälleen yhteyden itseesi ja sitä kautta myös kanssa ihmisiin.
Opit hyväksymään myös niitä puolia joita olet piilottanut itseltäsi ja muilta.
Antaudut elämälle eri tavalla, jolloin myös sinun on helpompi vastaanottaa.
Koet uudenlaisia ulottuvuuksia tuntea seksuaalisuuttasi ja rohkenet ilmentää naiseuttasi näkyvämmin.

Päivämäärät

28.8 (12-18) Tantra ja naiseus
2.10 (12 -18) Luonnollisesti lumoava
23.10 (12-18) Seksuaalisuus ja nautinto
16.11 (17-21) Heräävä aistillisuus
11.12 (12-18) Seremonia

Hinta

Sunnuntain työpajat 79€.

Keskiviikon työpaja 45€.

Jos haluat varata paikan kaikkiin jokaiseen tapahtumaan (5 krt) veloitamme ensimmäisellä kerralla koko summan 333€.

Mikäli olet yllättäen estynyt osallistumaan tapahtumaan, voit antaa tai myydä lippusi ystävällesi. Emme palauta maksua takaisin. Ilmoitathan, jos paikalle saapuu joku muu, suntantra22@gmail.com.

Maksu käteisellä, kortilla tai osamaksulla Klarnalla.

Paikka

Studio Syli
Tellervonkatu 23, sisäänkäynti katutasossa kerrostalon päädyssä.
Jyväskylä

Ilmoittautumiset ja lisätiedot

suntantra22@gmail.com

suntantra.com

Virpi ja Niina ovat molemmat ohjanneet omia naistenryhmiä, mutta huomasivat nauttivansa yhdessä ohjaamisesta niin paljon, että loivat uuden yhteisen Sun Naiseus -kurssin.

Details

Date:
2.10.2022
Time:
12:00 - 18:00
Cost:
79€
Event Category:
Event Tags:
, , , , ,
http://www.suntantra.com/sun-naiseus/

Organizer

SUN Tantra

Venue

Studio Syli
Tellervonkatu 23
Jyväskylä, Finland
+ Google Map