Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Sytyttävä yhteys – tantraa pareille Tampereella

21.5.2022 @ 12:00 - 19:00

Haluatko päästä lähemmäs kumppaniasi sekä henkisesti että fyysisesti?
Haluatko poistaa estoja nautinnon tieltä kumppanisi kanssa?
Kaipaatko huoletonta leikkiä ja innostusta välillenne?

✨ ✨ ✨ ✨ ✨

Tarjoamme teille mahdollisuuden syventää yhteyttänne erilaisten harjoitusten kautta. Viime syksyn suosittujen paritantrailtojen inspiroimana haluamme tuoda meille läheiset teemat yhden päivän intensiivisenä pakettina. Käytyämme itse monenlaisissa paritantratilaisuuksissa olemme kokeneet parhaimmiksi sellaiset, joissa on riittävästi aikaa rauhalliseen sulamiseen yhteyteen kumppanin kanssa. Näin teemat tunneyhteys, leikki ja nautinto saavat kaikki tarvitsemansa ajan ja huomion.

Työpaja on avoin kaikenlaisille pareille. Oli suhde kestänyt 20 vuotta tai kolme päivää, olette tervetulleita tutkimaan kanssamme mitä uutta teidän välillänne voisi muodostua tai mistä läsnäolon laadusta tarvitsette suhteeseenne muistutuksen. Tapahtuma on aloittelija- ja QUEER-ystävällinen. Olemme avoimia kaikille suhdemuodoille. Noudatamme turvallisen tilan periaatteita.

Paritantra voi
🔥tuoda läsnäoloa ja tietoisuutta parisuhteeseen sekä koko elämään
🔥helpottaa halujen ja tarpeiden tunnistamista ja ilmaisua
🔥sytyttää tai innostaa intohimon kipinää suuremmaksi roihuksi
🔥lähentää ja syventää tunneyhteyttä
🔥lisätä henkistä hyvinvointia
🔥laajentaa nautinnon kokemuksia
🔥tasapainottaa, ravita ja elävöittää parisuhdetta

Tervetuloa sytyttämään hiipunutta hiillosta, heittämään bensaa liekkeihin ja valuttamaan yhteistä laavaa paritantran pariin.

Paikka: Kehräämö – Jooga- ja Hyvinvointila, Finlaysoninkuja 9
Aika 21.5. klo 12-19
Hinta 155€/pari

Ilmoittautuminen 7.5. mennessä sieluntuli@gmail.com

✨ ✨ ✨ ✨ ✨

Ohjaajien esittelyt

Janita
Valmistuin viime kesäkuussa Tantric Life Coachiksi, tarjoan valmennuksen lisäksi erilaisia tapahtumia, intuitiivista hierontaa ja de-armouring harjoitushoitoja. Tantrista matkaa olen käyskennellyt vuodesta 2014, matkani jatkuu ja syvenee vielä erilaisten kehohoito- ja tantrakoulutusten myötä. Haluan tarjota muille mahdollisuuden voimauttaviin kehotutkimusmatkoihin, joista olen itsekin löytänyt perustan ja voiman seistä pystyssä hurjemmassakin tunneaallokossa. Olen löytänyt tantran avulla polun elämää hallitsevista traumoista luottamukseen, iloon ja nautintoon.

Veikko
Tantrinen matkani alkoi 2015 jolloin tutustuin tantraan Helsingissä järjestetyissä DIY-illoissa. Siitä lähtien tantra on ollut kasvavan tärkeä osa elämääni. Viime vuosina olen syväsukeltanut tantran kautta itseeni sekä Wild Heart Transformation -kurssin että Tantric Life Coach -ohjaajakoulutuksen kautta. Minulle tantra merkitsee ennenkaikkea läsnäoloa ja tietoisuutta sekä toimimista omasta keskuksestani käsin, autenttisesti ja myötätuntoisella rakkaudella sekä itseä että muita kohtaan.

Details

Date:
21.5.2022
Time:
12:00 - 19:00
https://fb.me/e/9UFpclQ2H

Organizers

Janita Seppälä
Veikko Nurmonen

Venue

Kehräämö
Finlaysoninkuja 9
Tampere, Finland
+ Google Map