Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Tantra kohtaa köyden 2

April 28 @ 17:30 - 22:00

e59

Tantra kohtaa köyden 2
torstaina 28.4. klo 17.30–22.00
Joogakoulu Shantissa, Runeberginkatu 43, 2. krs, Helsinki.

Ihmisten yhdistäjien yhteistyö köysitaiteilija Tinttu Henttosen kanssa jatkuu. Tantra kohtaa köyden 1 -työpajat olivat loppuunmyytyjä. Tässä muutama palaute illoista:

“Kiitos kiinnostavasta ja herkästä kokemuksesta, joka voimaannutti kylmän talven kangistamaa sielua.”

“Kiitos hyvästä työpajasta. Oli sopivasti löpinää ja riittävästi itse sidontaa. Miellyttävän lempeä, asiantunteva ja turvallinen tunnelma. Oli ensikokemus niin sitojana kuin sidottavana ja pidin molemmista. Koin pyhyyttä ja seremoniallisuutta. Kokemus oli meditatiivinen. Tykkään tästä! Kiitos ❤ “

“Meininkin oli rento ja turvallinen, huumoria unohtamatta. Sisältöä oli riittävävästi ja sopivan informatiivisesti. Huikeeta duunia teette ja tärkeetä ennakkoluulojen purkua, jes!”

Tantra kohtaa köyden 2 -työpajassa teemme tantrisia läsnäolo- ja kosketusharjoituksia sekä opettelemme lisää sitomisen tekniikkaa.

Sidonta sisältää lähtökohtaisesti hyväksyvää läsnäoloa, jota pääsemme harjoittelemaan yhdessä. Muita tärkeitä teemoja työpajassa ovat kunnioitus, yhteys ja turvallinen tila.

Toivomme, että olet jo osallistunut Tantra kohtaa köyden 1 -työpajaan. Jos et, toivomme aikaisempaa kokemusta tantrisesta työskentelystä ja/tai sidonnasta. Voit tulla yksin tai oman parin kanssa.

Työpajassa ei ole pakko tehdä mitään, voit osallistua juuri sinulle sopivalla tavalla. Harjoitukset voi tehdä halutessaan myös yksin. Työpajassa kunnioitamme niin omia kuin toistemme rajoja. Ota omat köydet mukaan, jos sinulla on.

Tilaisuus on K-18, päihteetön ja syrjinnästä vapaata aluetta. Osallistujat sitoutuvat luottamuksellisuuteen. Tapahtumassa ei ole alastomuutta.

Ohjaajien esittelyt

Köysitaiteilija Tinttu Henttonen
“Sidon rakkaudesta ihmiseen.” Tinttu on luonut köysistä ja sidonnasta installaatioita, performansseja, veistoksia, asuja ja on uranuurtaja Suomen shibari-kentällä.
https://www.facebook.com/KoysitaiteilijaTinttuHenttonen/
http://www.tinttuhenttonen.com/

Tantric Life Coachit Kristiina Puukko ja Armas Alvari ovat Ihmisten yhdistäjät.
Yhdessä he luovat tapahtumia, joissa on mahdollisuus kasvuun ja kohtaamiseen.
https://www.facebook.com/ihmistenyhdistajat

Osallistumismaksu on 49e/59e/hlö (sis. alv 24%). Jos olet osallistunut Tantra kohtaa köyden 1 -työpajaan, käytä koodia KIITOS10, niin saat edullisemman lipun.

Paikkoja on rajoitetusti, ole nopea:
https://holvi.com/shop/kristiinapuukko/
Tapahtumiin on sitova ilmoittautuminen. Ilmoittaudut lunastamalla lipun verkkokaupasta.

Tapahtumaan on varattu ilmainen paikka osallistujalle, jonka taloustilanne estäisi muuten osallistumisen. Ota yhteyttä: ihmisten.yhdistajat@gmail.com.

Mikäli olet yllättäen estynyt osallistumaan tapahtumaan, voit antaa tai myydä lippusi eteenpäin. Ilmoita muutoksista välittömästi: ihmisten.yhdistajat@gmail.com.
Mikäli tapahtuma peruuntuu järjestäjän toimesta, palautamme maksetut liput.

Details

Date:
April 28
Time:
17:30 - 22:00
Cost:
e59
Event Category:
https://fb.me/e/37ouk9NuA

Organizer

Ihmisten yhdistäjät
Phone:
+358405694711
Email:
ihmisten.yhdistajat@gmail.com
View Organizer Website

Venue

Joogakoulu Shanti
Runeberginkatu 43
Helsinki, 00100
+ Google Map