Loading Events

« All Events

Tantrailta- Keho ja Kosketus, TAMPERE

October 6 @ 18:00 - 20:30

€20 – €27

Hei sinä utelias ja ihana ihminen!

Tampereen tantrasyksyn kolmannen illan aiheena on Keho ja Kosketus. Mihin kaikkeen tämä ihmeellinen maallinen kuljetuskotelo pystyykään, mitä se tekee kun saa valita itse liikkeen ja suunnan? Mitä aarteita kätkeytyy kehollisuuteen ja kosketukseen? Kosketus on ensimmäinen kieli, mitä puhumme. Tule siis löytämään uusi kosketus kehoosi! Luvassa kenties myös halikasoja (joihin osallistuminen on vapaaehtoista)!

Vilpittömyys, rakkaudellisuus ja aitous kaikessa on se, mihin tantra meitä johtaa. Se vaatii pysähtymistä, keskittymistä, antautumista, luovuttamista ja vastaanottamista. Se tuo tietoisuuteen omat rajat ja rajattomuuden, pelot ja ennakkoluulot, ja pyyhkäisee ne periksiantamattoman lempeästi omaan arvoonsa. Tämän tehdasasetusten palauttamisen aikana voi saavuttaa yhteyden myös siihen alkulähteeseen, voimaan, mistä kaikki tähän maailmaan kumpuaa. Tantraillat voivat auttaa sinua saamaan elävän yhteyden tunteisiin ja kehoosi.

Syksyn tantraillat on suunniteltu niin, että ne vievät askel askeleelta sinua lähemmäksi autenttista itseäsi, tarkistellen eri laatuja ja kerroksia sinussa. Voit osallistua vain yhteen tai vaikka kaikkiin. Tule yksin, kumppanin kanssa tai tutustu tapahtumissa uusiin merkityksellisiin ihmisiin! Syksyn kantavana teemana on kanssasäätely eli se, miten me ihmisinä kannattelemme toisiamme ja autamme sekä itseämme, että toisiamme olemaan totta, avoinna ja läsnä.

Kaikki tapahtumat ovat päihteettömiä, ja niihin pyritään luomaan turvallinen tila kaikille. Olet tervetullut juuri omana itsenäsi. Tapahtumissa ei ole alastomuutta tai seksiä. Syrjintää tai häiriökäyttäytymistä ei suvaita, ja mikäli sellaista ilmenee, toivon että ilmoitat siitä ohjaajalle.

Tantrassa tulet tutuksi liikkeen, äänen ja hengityksen kanssa. Teemme kehollisia harjoituksia, joihin voi halutessasi liittyä myös kosketusta. Harjoittelemme yhdessä, miten löydät ja osaat sanoittaa toiveesi ja rajasi. Tanssi, musiikki, tarinat ja yhteinen leikki on osa illan rakennetta. Mukana on aina ohjaajan lisäksi kokeneita avustajia, joilta saa apua, tukea ja kannustusta.

Ilmoittaudu ajoissa, iltaan mahtuu enintään 20 henkilöä! Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Illan hinta on 27€, ja mikäli olet vähävarainen, hintasi on 20€. Hinnat sisältävän alv 24%.

Ilmoittaudu tekstiviestillä tai Whatsapilla numeroon 045 2579077 tai email info@siljahelina.com. Mainitse viestissäsi nimesi, mihin iltaan ilmoittaudut ja kuinka monta lippua haluat. Saat vastausviestissä maksulinkin. Ilmoittautuminen on sitova, mutta voit halutessasi myydä tai lahjoittaa lipun eteenpäin.
Ilmoittautumiset maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä.

Aikataulu 2023, klo 18-20.30

8.9. Leikki ja Liike
22.9. Rajat ja Rajapinnat
6.10. Keho ja Kosketus
27.10. Shiva ja Shakti
10.11. Hiljaisuus ja hyväksyntä
1.12. Halu ja Hekuma
15.12. Tantriset pikkujoulut

Paikka: Rihmos sidontastudio, Näsilinnankatu 22 A-rappu, 2. krs

Vetäjästä:
Olen Silja Helinä, nauravainen, maanläheinen ja turvallinen ihmiskohtaaja. Mielestäni elämän tarkoitus on nauttia ja rakastaa. Tarinallisuus, virtaavuus ja selkeys ovat minulle tärkeitä arvoja ohjaamisessa. Olen ollut koko ikäni valmennus- ja ihmissuhdetyössä- olen Tantric Life Coach, parisuhdeneuvoja, kätilö ja kehomieltä rauhoittava intuitiivinen energiahoitaja.

Tantric Life Coachina autan sinua löytämään elävän yhteyden tunteisiin ja kehoosi.

Minulle tantra on kehon ja mielen harjoittamista, henkisen polun kulkemista ja oman ihmisyyden tutkimista. Neotantrassa tehdään erilaisia harjoituksia, jotka auttavat sinua pääsemään käsiksi syvällä uinuviin tunteisiin- niihin, jotka ovat oikeasti sinusta lähtöisin. Totutut tavat, ohjelmoinnit ja kaavoihin kangistuneet ajatusmallit kuoriutuvat kerros kerrokselta pois, ja jäljelle jää kaunis aito ihmisyys. Siitä kohdasta on helpompaa luoda yhteys omaan sisimpään ja muihin ihmisiin. Varjotyö eli omien haavojen ja ärsytyskynnyksen tunnistaminen on osa tantrista työskentelyä. Keho- ja hengitysharjoitusten myötä aistisi herkistyvät, ja voit kokea enemmän nautintoa- ehkä enemmän ja monimuotoisempaa kuin koskaan edes uskalsit toivoa todeksi. Kohtaan sinut aina rakkaudellisesti, en ylhäältä päin arvottaen. Toimintani on eettistä ja läpinäkyvää. Parituokioissa ohjaan sinut ja kumppanisi tantristen harjoitusten kautta syvempään keskinäiseen yhteyteen.

Tarjoan yksilöille ja pareille tantrista coachausta, intuitiivista tantrista hierontaa, energiahoitoja ja ryhmäkursseja.

Lue lisää www.siljahelina.com

Details

Date:
October 6
Time:
18:00 - 20:30
Cost:
€20 – €27

Organizer

Silja Helinä
Phone:
0452579077
Email:
Info@siljahelina.com
View Organizer Website

Venue

Rihmos sidontastudio
Näsilinnakatu 22 a, 2. kerros
Tampere, Finland
+ Google Map