Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Tantrailta pareille, Helsinki

May 13 @ 18:00 - 21:00

€80
Sydämellisesti tervetuloa paritantrailtaan, jonka teemana on ♡KOSKETUS♡. Kosketuksessa on voimaa; sen kautta voi välittää tunteita ja erilaisia intentioita, purkaa stressiä sekä vahvistaa yhteyttä toiseen.
Tulen ohjaamaan erilaisia harjoitteita, joiden avulla voitte kokea eri kosketuksen laatuja, leikitellä, harjoitella läsnäolemista ja tutkia, mitä itsessä liikkuu kosketuksen vastaanottajana, ottajana ja antajana.
Tämän illan aikana teillä on mahdollisuus:
❖ Oppia toisistanne (ja itsestä)
❖ Antaa ja vastaanottaa
❖ Syventää ja vahvistaa yhteyttä
❖ Olla läsnä
❖ Yhteiseen aikaan kumppanin kanssa
Teillä ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta. Kaikki harjoitukset ovat vapaaehtoisia ja ne tehdään vain oman parin kanssa (lukuunottamatta alkulämmittelyä).
❉❉❉❉❉❉❉
AIKA: Pe 13.5 klo. 18-21.
PAIKKA: Virgiinia, Karjalankatu 2, HKI. HINTA: 80 €/pari (sis. alv 24 %). Ilmoittautuminen on sitova.
LIPUT: https://holvi.com/…/produ…/ac5352c13277376e17dc744b6e3c3f4a/
Voitte pukeutua mukavasti ja tuoda halutessanne oman joogamaton ja viltin. Tilaisuus on avoin kaikille riippumatta sukupuolesta, seksuaalisesta suuntautumisesta tai suhdestatuksesta. Tapahtumassa ei ole maskipakkoa. Osallistuttehan vain täysin terveenä. Paikkoja on rajoitetusti.
Peruutusehdot: Jos estytte osallistumasta, voitte antaa tai myydä lippunne eteenpäin. Ilmoitattehan muutoksista hetimmiten: info@vedana.fi / +358 50 470 7670. Mikäli tapahtuma peruuntuu järjestäjän toimesta, palautetaan rahat lipun maksaneille.
Ohjaajana toimii Tantric Life Coach Marjo Karjalainen / Vedana.

Organizer

Vedana
Phone:
0504707670
Email:
info@vedana.fi
View Organizer Website

Venue

Virgiinia
Karjalankatu 2
Helsinki, Finland
+ Google Map