Loading Events

« All Events

Tantrakoulutus Wild Heart Transformation 2022 – Kangasala

10.11.2022 @ 16:00 - 11.6.2023 @ 17:00

wild heart transformation
Kaipaatko elämääsi: Uusia kokemuksia ja kohtaamisia? Kosketusta ja läsnäoloa? Iloa, nautintoa ja seksuaalisuuden tutkimista? Aitoutta, inspiraatiota, elävöitymistä ja kasvamista? Musiikkia, meditaatiota, tanssia ja rentoutumista?
Haluatko elää tietoisemmin, täydemmin ja kokonaisvaltaisemmin? Enemmän yhteydessä itseesi; omaan sydämeesi, voimaasi ja totuuteesi?
Wild Heart Transformation – tantrakoulutus on kutsu muutokseen. Sallien, hyväksyen ja antautuen. Jotta voisit elää ja kokea elämää täydemmin ja olla enemmän sinä. Sun sydän on villi ja vapaa!
Mikäli kuulet kutsun: Lämpimästi tervetuloa Wild Heart Transformation – tantrakoulutukseen! ❤️
~*~
Tantra on kaiken hyväksyvä, lempeä ja mehukas tapa kokea itseä ja maailmaa. Sen avulla voit oppia kuuntelemaan itseäsi paremmin ja löytämään oman sisäisen viisautesi. Yhteyden itseesi, muihin ja kaikkeuteen. Hyväksymään, rakastamaan ja arvostamaan sekä itseäsi että muita sellaisina kuin olemme.
Wild Heart Transformation (WHT) on yksivuotinen prosessi, joka koostuu lähitapaamismoduuleista ja pienryhmätapaamisista. WHT-koulutuksia on järjestetty vuodesta 2012 lähtien. WHT mahdollistaa osallistujille syväsukelluksen henkilökohtaiseen prosessiin ja koska matkaa taitetaan saman ryhmän kanssa, se eroaa monista tavallisista tantrakursseista luoden turvallisen ja intiimin tilan, joka voi kerta kerran jälkeen luottamuksessa syventyä. Pitkän kestonsa takia kurssi antaa huikean mahdollisuuden kasvaa ihmisenä sinulle tärkeissä asioissa ja löytää pysyvää muutosta elämääsi. Kurssilla pääset harjoittelemaan mm. hetkessä elämistä ja itsesi ilmaisemista totuudellisesti.
WHT-matkallasi tukenasi on koulutetut ohjaajat ja avustajat sekä muut kurssikaverit, jolloin omien sisäisten prosessien havaitseminen ja läpikäyminen voi olla helpompaa.
“Pysyvässä, sitoutuneessa ryhmässä pääsee niin paljon syvemmälle, sitä uskaltaa aivan uudella tasolla heittäytyä, päästää haavoittuvaisuutensa pintaan ja katsoa sisäänpäin.” -Kalle
Liittyäksesi mukaan matkalle et tarvitse aiempaa kokemusta tantrasta. Tärkeintä on oma halusi ja uskalluksesi hypätä; antautua tuntemattomaan ja yllätyksellisyyteen sekä avoimuus ja uteliaisuus uusille kokemuksille.
Jos olet kiinnostunut myöhemmin toimimaan tantraohjaajana tai tantrisen kehotyöskentelyn harjoittajana, WHT toimii myös Tantric Life Coach (TLC) -vuoteen valmistelevana koulutuksena. TLC-vuoden ohjaa Shanti Limnell, joka on myös WHT:n alkuperäinen luoja. TLC-kouluttajatiimissä mukana myös Jenna “Roshani” Äikäs ja Maria Passiniemi.
~*~
Aiempien vuosien WHT-kurssilaisten kokemuksia pääset selaamaan tämän sivun alalaidassa ja täällä: https://wildheartacademy.net/
~*~
Lähitapaamisten aikataulut:
10.-13.11.2022
9.-11.12.2022
20.-22.1.2023 tai 27.-29.1.2023 (ajankohta vahvistetaan pikimmiten)
3.-5.3.2023
21.-23.4.2023
6.-11.6.2023
Aloituspäivinä paikalle voi saapua klo 16 alkaen. Aloitamme klo 17 illallisella ja yhteisellä ohjelmalla klo 18. Viimeisinä päivinä kotimatkalle pääsee lähtemään viimeistään klo 18.
Lähitapaamisten välillä ryhmä kokoontuu omatoimisesti pienryhmissä paikkakunnittain tai etänä. Avustajat ovat mahdollisuuksien ja tarpeen mukaan mukana pienryhmätapaamisissa.
~*~
Kurssin paikka ja hinta:
Kurssipaikkana toimii taianomainen ja kaunis Nikkilä Temple, Kangasalla.
Nikkilään pääset tutustumaan tarkemmin täältä:
https://www.nikkilatemple.org/
https://www.facebook.com/NikkilaTemple/
Kurssin hinta on 1650€.
Sen lisäksi kurssipaikkaan maksetaan majoitus- ja ruokamaksu kurssipäiviltä.
Kurssin voi maksaa kerralla tai tarvittaessa useammassa erässä kurssin aikana.
Varausmaksu 165€ tulee maksaa hyvissä ajoin ennen kurssin alkua ja se vahvistaa paikkasi kurssilla. Maksujen suorittamisesta ja muista käytännön asioista lähetämme sinulle lisätietoa täytettyäsi hakemuksen.
~*~
Tuutko mukaan? Täytä hakemus osoitteessa: bit.ly/wht2022
~*~
Ohjaajista:
Olen Jenna “Roshani” Äikäs.
Suuri intohimoni on kutsua esiin kaikki puolet minussa, sinussa ja meissä. Kutsua ne kotiin rakkauteen, hyväksyä kaikki mitä on ja siten kuoriutua autenttisuuteen ja kukoistukseen.
Minulla on pitkä polku takana tantran ja kehotyön parissa. Kasvu, voimaantuminen, Rakkaus ja vapaus ovat minulle tärkeitä teemoja ja intohimolla ja antaumuksella jaan oppimaani eteenpäin toimiessani kanssakulkijana kasvun polulla. Olen omistautunut palvelemaan erilaisten hoitojen (mm. de-armouringhoito, tantrinen hieronta ja reiki), valmennusten, workshopien sekä retriittifasilitoinnin parissa. Lisäksi toimin yhtenä kouluttajana Tantric Life Coach – tantrakoulutuksessa.
Ensikokemuksella tantra tuntui minulle kodilta. “Tänne minä kuulun. Näihin kohtaamisiin. Kaiken äärelle. Yhteyteen.” Ja sinne kotiin haluan kutsua myös sinut ❤️
Reikihoitaja (I ja II) (2018)
Tantric Life Coach (2019)
Tantric Life Coach II (2020)
De-armouring-hoitaja (2020-)
Taki´h:n oppipoikana ja avustajana (2020)
Olen Ananda Kali.
Villi ja vapaa kyseenalaistaja, herkuttelija ja ihmettelijä. Olen löytänyt tantrasta keinot joiden avulla voin toteutua tässä maailmassa, palvella parhaiten. Ne keinot ovat lopulta hyvin yksinkertaiset ja perustavanlaatuiset: läsnäolo ja hyväksyntä. Jos on pulma, katson voiko jompaa kumpaa lisätä.
Olen Tantric Life Coach -koulutuksen lisäksi opiskellut TRE-ohjaajaksi. Opinnot ja aiempi elämän kokemukseni on sisältänyt aimo annoksen ihmisten kohtaamista kaikessa inhimillisyydessään, suurissa tunteissa, pelossa ja rakkaudessa. Olen saanut oppia kosketuksen voiman ja kehon rehellisyyden, miten se toimii ankkurina nykyhetkeen kaiken trauman, mielen hässäkän ja sosiaalisten reagointimallien keskellä. Olen ollut todistamassa, miten salliva ilmapiiri ja neutraali läsnäolo avaavat tilan parantumiselle ja muutokselle.
Tahdon työlläni ja olemassaolollani myötävaikuttaa siihen että nämä kasvavaan tietoisuuteen johtavat laadut lisääntyvät sinussa, minussa, meissä ja maailmassa.
Tantric Life Coach (2016)
Tension and Trauma Release Exercises -ohjaaja (2018)
Tantric Life Coach II (2020)
Traditionaalisen tantrajoogan ohjaaja Shakta koulu (2022)
Ohjaajien lisäksi kurssilla on kaksi TLC-koulutuksessa mukana olevaa avustajaa.
~*~
Syksyllä alkaa myös rinnakkainen WHT-ryhmä Tammisaaren lähellä Villa Christinessä. Voit lukea lisää tuosta ryhmästä täällä: /tammisaari/ tai seuraa keskustelua Facebookissa.
Molemmista WHT-ryhmistä voi hakea samaan syksyllä 2023 alkavaan TLC-ryhmään.
~*~
Mikäli kuulet kutsun, niin täytä hakulomake täällä: bit.ly/wht2022
Olet lämpimästi tervetullut tälle kasvumatkalle kanssamme!
Mikäli kaipaat lisätietoja tai sinulla on jotain kysyttävää, tavoitat ohjaajat sähköpostitse: WHTohjaajat@gmail.com , triplaliekki@gmail.com ja info.somatantra@gmail.com
Sydämellisin terveisin,
Jenna Roshani ja Kali

Details

Start:
November 10 @ 16:00
End:
11.6.2023 @ 17:00

Organizers

Soma Tantra, Kali
Jenna Roshani

Venue

Nikkilä Temple
Kangasala, Pirkanmaa Finland + Google Map
View Venue Website