Loading Events

« All Events

Tantrakoulutus Wild Heart Transformation 2022 – Tammisaari

16.9.2022 @ 17:00 - 21.5.2023 @ 17:00

tantrakoulutus
Kaipaatko elämääsi: Uusia kokemuksia ja kohtaamisia? Kosketusta ja läsnäoloa? Iloa, nautintoa ja seksuaalisuuden tutkimista? Aitoutta, inspiraatiota, elävöitymistä ja kasvamista? Musiikkia, meditaatiota, tanssia ja rentoutumista?
Haluatko elää tietoisemmin, täydemmin ja kokonaisvaltaisemmin? Enemmän yhteydessä itseesi; omaan sydämeesi, voimaasi ja totuuteesi?
Wild Heart Transformation – tantrakoulutus on kutsu muutokseen. Sallien, hyväksyen ja antautuen. Jotta voisit elää ja kokea elämää täydemmin ja olla enemmän sinä. Sun sydän on villi ja vapaa!
Mikäli kuulet kutsun: Lämpimästi tervetuloa Wild Heart Transformation – tantrakoulutukseen! ❤️
~*~
Tantra on kaiken hyväksyvä, lempeä ja mehukas tapa kokea itseä ja maailmaa. Sen avulla voit oppia kuuntelemaan itseäsi paremmin ja löytämään oman sisäisen viisautesi. Yhteyden itseesi, muihin ja kaikkeuteen. Hyväksymään, rakastamaan ja arvostamaan sekä itseäsi että muita sellaisina kuin olemme.
Wild Heart Transformation (WHT) on lähes vuoden kestävä prosessi, joka koostuu lähitapaamismoduuleista ja pienryhmätapaamisista. WHT-koulutuksia on järjestetty vuodesta 2012 lähtien. WHT mahdollistaa osallistujille syväsukelluksen henkilökohtaiseen prosessiin ja koska matkaa taitetaan saman ryhmän kanssa, se eroaa monista tavallisista tantrakursseista luoden turvallisen ja intiimin tilan, joka voi kerta kerran jälkeen luottamuksessa syventyä. Pitkän kestonsa takia kurssi antaa huikean mahdollisuuden kasvaa ihmisenä sinulle tärkeissä asioissa ja löytää pysyvää muutosta elämääsi. Kurssilla pääset harjoittelemaan mm. hetkessä elämistä ja itsesi ilmaisemista totuudellisesti.
WHT-matkallasi tukenasi on koulutetut ohjaajat ja avustajat sekä muut kurssikaverit, jolloin omien sisäisten prosessien havaitseminen ja läpikäyminen voi olla helpompaa.
“Pysyvässä, sitoutuneessa ryhmässä pääsee niin paljon syvemmälle, sitä uskaltaa aivan uudella tasolla heittäytyä, päästää haavoittuvaisuutensa pintaan ja katsoa sisäänpäin.” -Kalle
Liittyäksesi mukaan matkalle et tarvitse aiempaa kokemusta tantrasta. Tärkeintä on oma halusi ja uskalluksesi hypätä; antautua tuntemattomaan ja yllätyksellisyyteen sekä avoimuus ja uteliaisuus uusille kokemuksille.
Jos olet kiinnostunut myöhemmin toimimaan tantraohjaajana tai tantrisen kehotyöskentelyn harjoittajana, WHT toimii myös Tantric Life Coach (TLC) -vuoteen valmistelevana koulutuksena. TLC-vuoden ohjaa Shanti Limnell, joka on myös WHT:n alkuperäinen luoja. TLC-kouluttajatiimissä mukana myös Jenna “Roshani” Äikäs ja Maria Passiniemi.
~*~
Aiempien vuosien WHT-kurssilaisten kokemuksia pääset selaamaan tämän sivun alalaidassatäällä: https://wildheartacademy.net/
~*~
Lähitapaamisten aikataulut:
16.-18.9.2022
28.-30.10.
9.-11.12.
20.-22.1.2023
3.-5.3.
14.-16.4.
17.-21.5. (Villa Solhaga)
Perjantaisin ohjelma aloitetaan illalla, n. 17-18 aikaan. Viimeisinä päivinä kotimatkalle pääsee lähtemään viimeistään klo 18.
Lähitapaamisten välillä ryhmä kokoontuu omatoimisesti pienryhmissä paikkakunnittain tai etänä. Avustajat ovat mahdollisuuksien ja tarpeen mukaan mukana pienryhmätapaamisissa.
~*~
Kurssin paikka ja hinta
Kurssipaikkana toimii tunnelmallinen Villa Christine Tenholassa, Tammisaaren lähellä. Ajomatkaa Helsingistä tulee n. 1h20min ja Tammisaaren asemalta n. 15min.
Kurssin viimeinen moduuli pidetään Villa Solhagassa, Salossa.
Kurssin hinta on 1650€.
Sen lisäksi kurssipaikkaan maksetaan majoitus- ja ruokamaksu n. 82€-86€ per vuorokausi. (Riippuen toteutuvan ryhmän koosta.)

Nämä maksetaan kunkin lähimoduulin osalta erikseen.
Kurssin voi maksaa kerralla tai tarvittaessa useammassa erässä kurssin aikana. Varausmaksu 165€ tulee maksaa hyväksytyn ilmoittautumisen jälkeen ja se vahvistaa paikkasi kurssilla. Maksujen suorittamisesta ja muista käytännön asioista lähetämme sinulle lisätietoa kurssille hyväksymisen jälkeen.
~*~
Tuutko mukaan? Täytä hakemus osoitteessa: https://bit.ly/wht2022
~*~
Ohjaajista:
Antti
Olen tantraopettaja ja IT-yrittäjä. Tantric Life Coachina järjestän työpajoja ja verkkokursseja, sekä teen yksilövalmennuksia sekä yritysmaailman että henkisen kasvun viitekehyksessä. Vuodesta 2016 tantra on ollut minulle meditaation ja joogan rinnalla tärkeä henkisen kasvun polku ja vienyt omien WHT- ja TLC-vuosien jälkeen kouluttautumaan lisää niin suomessa kuin ulkomailla. Erityisvahvuudekseni koen, että mun insinööritausta ja lempeä läsnäolo antavat kyvyn tehdä näistä henkisen kasvun ja kehoon tutustumisen menetelmistä helposti lähestyttäviä myös aihepiiriä ennestään tuntemattomille.
https://www.facebook.com/GoodLifeMaps
https://www.instagram.com/goodlifemaps
Katri
Olen sekä tantra että peruskoulun opettaja. Tantran polulle lähdin vuonna 2014 ja siitä lähtien henkinen kasvu on ollut minulle tärkeä osa elämää. WHT koulutuksen lisäksi pidän tantrailtoja ja naisten piirejä sekä tantrisia kohtaamisia pariskunnille. Tantric Life Coachina ja seksuaalineuvojana koutsaan ihmisiä löytämään ratkaisuja elämän ongelmakohtiin. Tämän lisäksi opetan ja ohjaan TRE:tä niin WHT-kurssilla kuin myös yksilöasiakkaille ja ryhmille. Olen kouluttautunut myös energiahoitajaksi Suomen Energiahoitajien koulutuksissa. Teen energiahoitoja sekä BodyMind Energy Balancing että omalla Rakkauden Virta -metodilla. Minuun voi tutustua lisää sivuillani: www.rakkaudenvirta.fi.
https://www.facebook.com/rakkaudenvirta
https://www.instagram.com/rakkaudenvirta
Ohjaajien lisäksi kurssilla on kaksi TLC-koulutuksessa mukana olevaa avustajaa.
~*~
Syksyllä alkaa myös rinnakkainen WHT-ryhmä Nikkilä Templessä Kangasalla, Tampereen lähellä. Voit lukea lisää tuosta ryhmästä täällä: /kangasala/ tai seuraa keskustelua Facebookissa.
Molemmista WHT-ryhmistä voi hakea samaan syksyllä 2023 alkavaan TLC-ryhmään.
~*~
Mikäli kuulet kutsun, täytä hakemus osoitteessa: https://bit.ly/wht2022
Olet lämpimästi tervetullut tälle kasvumatkalle kanssamme! ❤️
Mikäli kaipaat lisätietoja tai sinulla on jotain kysyttävää, tavoitat ohjaajat sähköpostitse: WHTohjaajat@gmail.com
Sydämellisin terveisin,

Katri ja Antti

Details

Start:
September 16 @ 17:00
End:
21.5.2023 @ 17:00

Organizer

Katri & Antti

Venue

Villa Christine
Germundbyntie 12
Tenhola,
+ Google Map
View Venue Website