Loading Events

« All Events

Tantrakoulutus Wild Heart Transformation 2023 Kangasala

16.11.2023 @ 16:00 - 9.6.2024 @ 17:00

𝐖𝐢𝐥𝐝 𝐇𝐞𝐚𝐫𝐭 𝐓𝐫𝐚𝐧𝐬𝐟𝐨𝐫𝐦𝐚𝐭𝐢𝐨𝐧 𝟐𝟎𝟐𝟑
𝐖𝐢𝐥𝐝 𝐇𝐞𝐚𝐫𝐭 𝐓𝐫𝐚𝐧𝐬𝐟𝐨𝐫𝐦𝐚𝐭𝐢𝐨𝐧 𝟐𝟎𝟐𝟑
Kaipaatko elämääsi: Uusia kokemuksia ja kohtaamisia? Kosketusta ja läsnäoloa? Iloa, nautintoa ja seksuaalisuuden tutkimista? Aitoutta, inspiraatiota, elävöitymistä ja kasvamista? Musiikkia, meditaatiota, tanssia ja rentoutumista?
Haluatko elää tietoisemmin, täydemmin ja kokonaisvaltaisemmin? Enemmän yhteydessä itseesi; omaan sydämeesi, voimaasi ja totuuteesi?
Wild Heart Transformation on kutsu muutokseen. Sallien, hyväksyen ja antautuen. Jotta voisit kokea elämää täydemmin ja olla enemmän sinä. Sun sydän on villi ja vapaa!
Mikäli kuulet kutsun:
𝐋ä𝐦𝐩𝐢𝐦ä𝐬𝐭𝐢 𝐭𝐞𝐫𝐯𝐞𝐭𝐮𝐥𝐨𝐚 𝐖𝐢𝐥𝐝 𝐇𝐞𝐚𝐫𝐭 𝐓𝐫𝐚𝐧𝐬𝐟𝐨𝐫𝐦𝐚𝐭𝐢𝐨𝐧 – 𝐭𝐚𝐧𝐭𝐫𝐚𝐤𝐨𝐮𝐥𝐮𝐭𝐮𝐤𝐬𝐞𝐞𝐧! ♥
~*~
Tantra on kaiken hyväksyvä, lempeä ja mehukas tapa kokea itseä ja maailmaa. Sen avulla voit oppia kuuntelemaan itseäsi paremmin ja löytämään oman sisäisen viisautesi. Yhteyden itseesi, muihin ja kaikkeuteen. Hyväksymään, rakastamaan ja arvostamaan sekä itseäsi että muita sellaisina kuin olemme.
Wild Heart Transformation (WHT) on lähes vuoden kestävä prosessi, joka koostuu lähitapaamismoduuleista ja pienryhmätapaamisista. WHT-koulutuksia on järjestetty vuodesta 2012 lähtien. WHT mahdollistaa osallistujille syväsukelluksen henkilökohtaiseen prosessiin ja koska matkaa taitetaan saman ryhmän kanssa, se eroaa monista tavallisista tantrakursseista luoden turvallisen ja intiimin tilan, joka voi kerta kerran jälkeen luottamuksessa syventyä. Pitkän kestonsa takia kurssi antaa huikean mahdollisuuden integroida kurssin oppeja ja kokemuksia omaan arkeen moduulien välillä, mikä tukee kasvua ihmisenä sinulle tärkeissä asioissa ja pysyvän muutoksen löytämistä elämääsi. Matkan aikana saatat löytää itsellesi myös elinikäisiä ystäviä.
Kurssilla pääset harjoittelemaan mm. hetkessä elämistä ja itsesi ilmaisemista totuudellisesti. Fasilitoinnin lähtökohtana on spontaanius ja tasavertaisuus. Nämä tukevat oman voiman löytämistä oppimisessa ja elämässä yleensä.
WHT-matkallasi tukenasi on koulutetut ohjaajat ja avustajat sekä muut kurssikaverit, jolloin omien sisäisten prosessien havaitseminen ja läpikäyminen voi olla helpompaa.
“𝘗𝘺𝘴𝘺𝘷ä𝘴𝘴ä, 𝘴𝘪𝘵𝘰𝘶𝘵𝘶𝘯𝘦𝘦𝘴𝘴𝘢 𝘳𝘺𝘩𝘮ä𝘴𝘴ä 𝘱ää𝘴𝘦𝘦 𝘯𝘪𝘪𝘯 𝘱𝘢𝘭𝘫𝘰𝘯 𝘴𝘺𝘷𝘦𝘮𝘮ä𝘭𝘭𝘦, 𝘴𝘪𝘵ä 𝘶𝘴𝘬𝘢𝘭𝘵𝘢𝘢 𝘢𝘪𝘷𝘢𝘯 𝘶𝘶𝘥𝘦𝘭𝘭𝘢 𝘵𝘢𝘴𝘰𝘭𝘭𝘢 𝘩𝘦𝘪𝘵𝘵ä𝘺𝘵𝘺ä, 𝘱ää𝘴𝘵ää 𝘩𝘢𝘢𝘷𝘰𝘪𝘵𝘵𝘶𝘷𝘢𝘪𝘴𝘶𝘶𝘵𝘦𝘯𝘴𝘢 𝘱𝘪𝘯𝘵𝘢𝘢𝘯 𝘫𝘢 𝘬𝘢𝘵𝘴𝘰𝘢 𝘴𝘪𝘴ää𝘯𝘱ä𝘪𝘯.” -𝘒𝘢𝘭𝘭𝘦
Liittyäksesi mukaan matkalle et tarvitse aiempaa kokemusta tantrasta, eikä aikaisemmasta kokemuksesta ole myöskään mitään haittaa. Tärkeintä on oma halusi ja uskalluksesi hypätä; antautua tuntemattomaan ja yllätyksellisyyteen sekä avoimuus ja uteliaisuus uusille kokemuksille.
Jos olet kiinnostunut myöhemmin toimimaan tantraohjaajana tai tantrisen kehotyöskentelyn harjoittajana, WHT toimii myös Tantric Life Coach (TLC) -vuoteen valmistelevana koulutuksena. TLC-vuoden ohjaa Shanti Limnell, joka on myös WHT:n alkuperäinen luoja.
~*~
Aiempien vuosien WHT-kurssilaisten kokemuksia pääset selaamaan tämän sivun alalaidassa: https://wildheartacademy.net/

Wild Heart Transformation 2023

~*~
𝐀𝐢𝐤𝐚𝐭𝐚𝐮𝐥𝐮:
WHT Kangasalan lähitapaamisten ajankohdat:
16.-19.11.2023 (3vrk)
5.-7.1.2024 (2vrk)
23.-25.2.2024 (2vrk)
12.-14.4.2024 (2vrk)
3.-9.6.2024 (7vrk)
Moduulien ensimmäisinä päivinä aloitamme yhteisellä illallisella klo 17:00 ja viimeisinä päivinä kotimatkalle pääsee lähtemään viimeistään klo 17:00
Kesämoduulimme alkaa 3.6. klo 10:00.
Lähitapaamisten välillä ryhmä kokoontuu omatoimisesti pienryhmissä paikkakunnittain tai etänä. Avustajat ovat mahdollisuuksien ja tarpeen mukaan mukana pienryhmätapaamisissa.
~*~
𝐊𝐮𝐫𝐬𝐬𝐢𝐧 𝐩𝐚𝐢𝐤𝐤𝐚 𝐣𝐚 𝐡𝐢𝐧𝐭𝐚:
Kurssipaikkana toimii Nikkilä Temple, Kangasala Tampereen lähistöllä.
Kurssin hinta on 1750€ (sis. ALV 24%).
Sen lisäksi kurssipaikkaan maksetaan majoitus- ja ruokamaksu 85€ per vuorokausi. (Koko vuoden aikana yhteensä 16vrk eli 1360€)
Kurssin voi maksaa kerralla tai tarvittaessa useammassa erässä kurssin aikana. Varausmaksu 175€ (sis. kurssin hintaan) tulee maksaa hyväksytyn ilmoittautumisen jälkeen ja se vahvistaa paikkasi kurssilla. Maksujen suorittamisesta ja muista käytännön asioista lähetämme sinulle lisätietoa kurssille hyväksymisen jälkeen.
~*~
♥ Tuutko mukaan? Täytä hakemus osoitteessa: https://forms.gle/qojP3XCS4JJdiYcH7
~*~
𝐎𝐡𝐣𝐚𝐚𝐣𝐢𝐬𝐭𝐚:
𝐎𝐥𝐞𝐧 𝐀𝐧𝐚𝐧𝐝𝐚 𝐊𝐚𝐥𝐢.
Olen rakkautta räväkkyyttäni myöten. Intohimoni on varjotyö joka paljastaa sielun unohtuneet, piiloon jääneet osat. Traumat ja ihmisenä selviytymisen kauneus/kauheus sekä eläinkehojemme viisaus herättävät mussa paljon uteliaisuutta. Mun opinnot, työ ja elämän kokemukset ovat sisältäneet aimo annoksen ihmisten kohtaamista kaikessa inhimillisyydessään, suurissa tunteissa, pelossa ja rakkaudessa. Olen saanut oppia kosketuksen voiman ja kehon rehellisyyden, miten se toimii ankkurina nykyhetkeen kaiken trauman, mielen hässäkän ja sosiaalisten reagointimallien keskellä. Olen ollut todistamassa, miten salliva ilmapiiri ja neutraali läsnäolo avaavat tilan parantumiselle ja muutokselle.
Olen löytänyt tantrasta keinot joiden avulla voin toteutua tässä maailmassa, palvella parhaiten. Ne keinot ovat lopulta hyvin yksinkertaiset ja perustavanlaatuiset: läsnäolo ja hyväksyntä.
Tahdon työlläni ja olemassaolollani myötävaikuttaa siihen että nämä kasvavaan tietoisuuteen johtavat laadut lisääntyvät sinussa, minussa, meissä ja maailmassa.
Aloitin tantrapolkuni 2014 ensin parikurssilla ja heti sen perään kaksivuotisella ammattikoulutuksella, eli silloisella TLC:llä. Tantrasta tuli kokopäivätyö ja Soma Tantra yrityksen perustin pian TLC:ksi valmistumisen jälkeen. WHT-ryhmiä olen ohjannut vuodesta 2018. Vuoden verran olen syventynyt klassiseen tantraan joogaharjoituksen myötä.
Tantric Life Coach (2016)
Tension and Trauma Release Exercises -ohjaaja (2018)
Tantric Life Coach II (2020)
Traditionaalisen tantrajoogan ohjaaja Shakta koulu (2022)
𝐎𝐥𝐞𝐧 𝐉𝐞𝐧𝐧𝐚 “𝐑𝐨𝐬𝐡𝐚𝐧𝐢” Ä𝐢𝐤ä𝐬.
Suuri kiinnostuksen kohteeni on kutsua esiin kaikki puolet minussa, sinussa ja meissä. Kutsua ne kotiin rakkauteen, hyväksyä kaikki mitä on, tutkia tielle tulevia esteitä lempeydellä ja siten kuoriutua autenttisuuteen ja kukoistukseen, jotta elämä virtaisi ympärillämme ja kauttamme vapaammin ja harmonisemmin.
Olen intohimoinen ja eläväinen, monipuolinen ja isosti rakastava. Oma polkuni on laajentanut tietoisuuttani kehollisuuden ja seksuaaIisuuden pyhyydestä, kehon viisaudesta ja traumojen työstämisestä, sielun initiaatiomatkasta sekä kokonaisvaltaisesti elossa olemisesta. Mm. feminiini ja maskuliini polariteettityöskentely sekä varjotyö on ollut vahvasti osa polkuani jo usean vuoden ajan ja nyt elämä kutsuu minua sukeltamaan vieläkin syvemmälle traumatyöhön sekä värähtelyn ja vetovoiman maailmaan uusien opiskeluiden myötä.
Oma tantrapolkuni alkoi vuonna 2017 ja samana vuonna hyppäsin mukaan myös WHT:lle ja siitä lähtien olen ollut osallistujana, ohjaajana ja kouluttajana Wild Heart Academyssa. Olen ohjannut WHT-tantrakursseja ja toiminut osakouluttajana Tantric Life Coach tantrakoulutuksessa vuodesta 2021.
Kehon hoitaminen ja kehon kautta kokemusten työstäminen on myös iso osa työtäni ja yksilöasiakkaiden kanssa työskentelen de-armouringhoitojen, tantrisen hieronnan, MER-hoitojen (Myofascial Energetic Release) ja energiahoitojen sekä yksilövalmennusten parissa.
Ensikokemuksella tantra tuntui minulle kodilta. “Tänne minä kuulun. Tällaiseen olemisen laatuun ja moniulotteisuuteen. Näihin kohtaamisiin. Kaiken ja kaikkeuden äärelle. Yhteyteen.”
Ja sinne kotiin haluan kutsua myös sinut ♥
Reikihoitaja (I ja II) (2018)
Tantric Life Coach (2019)
Tantric Life Coach II (2020)
De-armouring-hoitaja (2020-)
Taki´h:n oppipoikana ja avustajana (2020)
From Trauma to Trust – Myofascial Energetic Release opiskelija (2023-)
~*~
Ohjaajien lisäksi kurssilla on kaksi TLC koulutuksen käynyttä tai koulutuksessa mukana olevaa avustajaa avustajaa sekä kurssin taustavoimana toimii kurssin luoja ja työnohjaaja Shanti Limnell.
~*~
Syksyllä alkaa myös toinen WHT-ryhmä Tenholan Villa Christinessä, Tammisaaren lähellä. Voit lukea lisää ryhmästä täällä:
https://fb.me/e/2Oln38Or8
Molemmista WHT-ryhmistä voi hakea samaan syksyllä 2024 alkavaan Tantric Life Coach koulutukseen.
~*~
♥ Mikäli kuulet kutsun, täytä hakemus osoitteessa: https://forms.gle/qojP3XCS4JJdiYcH7
Jos kaipaat lisätietoja tai sinulla on jotain kysyttävää, tavoitat ohjaajat sähköpostitse:
Jenna: triplaliekki@gmail.com
Kali: info.somatantra@gmail.com
Sydämellisin terveisin,
Kali ja Jenna
♥

Details

Start:
November 16 @ 16:00
End:
9.6.2024 @ 17:00
Event Category:
Event Tags:
, , ,

Organizers

Jenna Roshani
Soma Tantra, Kali

Venue

Nikkilä Temple
Kangasala, Pirkanmaa Finland + Google Map
View Venue Website