Loading Events

« All Events

Tantrakoulutus Wild Heart Transformation 2023 Tenhola

5.10.2023 @ 16:00 - 12.5.2024 @ 17:00

Wild Heart Transformation 2023 Tenhola
Wild Heart Transformation 2023 Tenhola
Kaipaatko elämääsi: Uusia kokemuksia ja kohtaamisia? Kosketusta ja läsnäoloa? Iloa, nautintoa ja seksuaalisuuden tutkimista? Aitoutta, inspiraatiota, elävöitymistä ja kasvamista? Musiikkia, meditaatiota, tanssia ja rentoutumista?
Haluatko elää tietoisemmin, täydemmin ja kokonaisvaltaisemmin? Enemmän yhteydessä itseesi; omaan sydämeesi, voimaasi ja totuuteesi?
Wild Heart Transformation on kutsu muutokseen. Sallien, hyväksyen ja antautuen. Jotta voisit kokea elämää täydemmin ja olla enemmän sinä. Sun sydän on villi ja vapaa!
Mikäli kuulet kutsun: Lämpimästi tervetuloa Wild Heart Transformation – tantrakoulutukseen! ❤️
~*~
Tantra on kaiken hyväksyvä, lempeä ja mehukas tapa kokea itseä ja maailmaa. Sen avulla voit oppia kuuntelemaan itseäsi paremmin ja löytämään oman sisäisen viisautesi. Yhteyden itseesi, muihin ja kaikkeuteen. Hyväksymään, rakastamaan ja arvostamaan sekä itseäsi että muita sellaisina kuin olemme.
Wild Heart Transformation (WHT) on lähes vuoden kestävä prosessi, joka koostuu lähitapaamismoduuleista ja pienryhmätapaamisista. WHT-koulutuksia on järjestetty vuodesta 2012 lähtien. WHT mahdollistaa osallistujille syväsukelluksen henkilökohtaiseen prosessiin ja koska matkaa taitetaan saman ryhmän kanssa, se eroaa monista tavallisista tantrakursseista luoden turvallisen ja intiimin tilan, joka voi kerta kerran jälkeen luottamuksessa syventyä. Pitkän kestonsa takia kurssi antaa huikean mahdollisuuden integroida kurssin oppeja ja kokemuksia omaan arkeen moduulien välillä, mikä tukee kasvua ihmisenä sinulle tärkeissä asioissa ja pysyvän muutoksen löytämistä elämääsi. Matkan aikana saatat löytää itsellesi myös elinikäisiä ystäviä.
Kurssilla pääset harjoittelemaan mm. hetkessä elämistä ja itsesi ilmaisemista totuudellisesti. Fasilitoinnin lähtökohtana on spontaanius ja tasavertaisuus. Nämä tukevat oman voiman löytämistä oppimisessa ja elämässä yleensä.
WHT-matkallasi tukenasi on koulutetut ohjaajat ja avustajat sekä muut kurssikaverit, jolloin omien sisäisten prosessien havaitseminen ja läpikäyminen voi olla helpompaa.
💌 “Pysyvässä, sitoutuneessa ryhmässä pääsee niin paljon syvemmälle, sitä uskaltaa aivan uudella tasolla heittäytyä, päästää haavoittuvaisuutensa pintaan ja katsoa sisäänpäin.” -Kalle
Liittyäksesi mukaan matkalle et tarvitse aiempaa kokemusta tantrasta. Tärkeintä on oma halusi ja uskalluksesi hypätä; antautua tuntemattomaan ja yllätyksellisyyteen sekä avoimuus ja uteliaisuus uusille kokemuksille.
Jos olet kiinnostunut myöhemmin toimimaan tantraohjaajana tai tantrisen kehotyöskentelyn harjoittajana, WHT toimii myös Tantric Life Coach (TLC) -vuoteen valmistelevana koulutuksena. TLC-vuoden ohjaa Shanti Limnell, joka on myös WHT:n alkuperäinen luoja.
Lähitapaamisten välillä ryhmä kokoontuu omatoimisesti pienryhmissä paikkakunnittain tai etänä. Avustajat ovat mahdollisuuksien ja tarpeen mukaan mukana pienryhmätapaamisissa.
~*~
Aiempien vuosien WHT-kurssilaisten kokemuksia pääset selaamaan tämän sivun alalaidassa: https://wildheartacademy.net/
~*~

Wild Heart Transformation 2023

Kurssipaikkana toimii idyllinen Villa Christine Raaseporin Tenholassa.
Lähitapaamisten aikataulut:
5.-8.10.23 (3vrk)
1.-3.12.23 (2vrk)
19.-21.1.24 (2vrk)
1.-3.3.24 (2vrk)
5.-7.4.24 (2vrk)
7.-12.5.24 (5vrk)
Aloituspäivänä kurssi alkaa yleensä noin klo 17 ja loppuu viimeisenä päivänä yleensä myös noin viideltä.
~*~
Kurssin hinta on 1750€ (sis. ALV 24%).
Sen lisäksi kurssipaikkaan maksetaan majoitus- ja ruokamaksu, joka on 90-98€ per vrk (riippuen toteutuvan ryhmän koosta), eli 1440-1570€ koko 16 vrk kurssin ajalta.
Kurssin voi maksaa kerralla tai tarvittaessa useammassa erässä kurssin aikana. Varausmaksu 175€ (sis. kurssin hintaan) tulee maksaa hyväksytyn ilmoittautumisen jälkeen ja se vahvistaa paikkasi kurssilla. Maksujen suorittamisesta ja muista käytännön asioista lähetämme sinulle lisätietoa kurssille hyväksymisen jälkeen.
~*~
❤️ Tuutko mukaan? Täytä hakemus osoitteessa: https://forms.gle/qojP3XCS4JJdiYcH7
~*~
Ohjaajista
Katri Peuralinna
WHT -ohjaajuus on minulle super tärkeä asia. Kun itse kävin WHT koulutuksen, niin mieleeni ei juolahtanutkaan, että voisin itse olla joskus kouluttajana. Tantric Life Coach -koulutukseen lähdin aikoinaan mukaan vain, koska halusin Tantrisen elämänasenteen leviävän koko elämääni. Viimeisenä koullutuspäivänä vasta ajattelin ensimmäisen kerran, että voisin ehkä sittenkin haluta oikeasti ohjaajaksi.
Nyt olen kohta luotsannut kaksi WHT -koulutusta ja hämmästelen vieläkin sitä miten elämän virtaan hyppääminen ja heittäytyminen WHT koulutukseen on muuttanut koko elämäni. En voisi olla onnellisempi aikoinaan tekemästäni päätöksestä ❤️
Tantric Life Coachin ohella olen energiahoitaja, TRE ohjaaja ja Human Design tulkitsija. WHT -kurssin lisäksi pidän tantrailtoja Lahdessa ja Kouvolassa (Kuusankoskella).
Olen Suomen Energiahoitajien kouluttama, kolmostason hoitaja BodyMind Energy Balancing -menetelmässä, minkä lisäksi minulla on oma energiahoitotekniikka. Human Designia opiskelin Avaran Mielen koulutuksessa ja teen tällä hetkellä perustason tulkintoja. TRE ohjaajakoulutukseni olen saanut TRE Finlandin Jyrki Rytilältä.
Palvelujani tarjoan oman yritykseni kautta, minkä lisäksi toimin Wild Heart Academy:ssä WHT koulutuksen ohjaajana.
Peruskoulutukseltani olen biologian tutkija ja biologian ja maantiedon opettaja. 20 vuotta kestäneen opettajaurani päätin viime syksynä ja keskityn nyt vain oman yritykseni pyörittämiseen ja olemaan äitinä kahdelle aikuistuvalle pojalleni 💖💖
~*~
Antti Virolainen
Olen tantraohjaaja ja IT-yrittäjä. Tantric Life Coachina järjestän työpajoja ja verkkokursseja, sekä teen yksilövalmennuksia sekä yritysmaailman että henkisen kasvun viitekehyksessä.
Vuodesta 2016 tantra on ollut minulle meditaation ja joogan rinnalla tärkeä henkisen kasvun polku ja vienyt omien WHT- ja TLC-vuosien jälkeen kouluttautumaan lisää niin suomessa kuin ulkomailla. Erityisvahvuudekseni koen, että mun insinööritausta ja lempeä läsnäolo antavat kyvyn tehdä näistä henkisen kasvun ja kehoon tutustumisen menetelmistä helposti lähestyttäviä myös aihepiiriä ennestään tuntemattomille.
WHT-kursseja olen vetänyt vuodesta 2021 alkaen ja iloitsen kovasti päästessäni tänä vuonna aloittamaan kahden uuden ryhmän voimin, sillä WHT tarjoaa mahtavan ryhmäprosessin yksilöllisten kasvupolkujen ja itsemyötätuntoläpimurtojen tukemiseen, mikä on työni palkitsevimpia puolia. 💗
~*~
Ohjaajien lisäksi kurssilla on kaksi TLC koulutuksen käynyttä tai koulutuksessa mukana olevaa avustajaa sekä kurssin taustavoimana toimii kurssin luoja ja työnohjaaja Shanti Limnell.
~*~
Syksyllä alkaa myös toinen WHT-ryhmä Nikkilä Templessä Kangasalla. Voit lukea lisää ryhmästä täällä:
WHT Kangasala:
Kaikista WHT-ryhmistä voi hakea samaan syksyllä 2024 alkavaan Tantric Life Coach koulutukseen.
~*~
❤️ Mikäli kuulet kutsun, täytä hakemus osoitteessa: https://forms.gle/qojP3XCS4JJdiYcH7
Jos kaipaat lisätietoja tai sinulla on jotain kysyttävää, tavoitat ohjaajat sähköpostitse:
antti@goodlifemaps.com
katri@rakkaudenvirta.fi
Sydämellisesti tervetuloa❣️
Katri ja Antti

Details

Start:
October 5 @ 16:00
End:
12.5.2024 @ 17:00
Event Categories:
,
Event Tags:
, ,

Organizer

Katri & Antti

Venue

Villa Christine
Germundbyntie 12
Tenhola,
+ Google Map
View Venue Website