Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Viikonloppukurssi – Ravistele rajojasi – Oulu

March 11 @ 17:30 - March 13 @ 15:00

Tiedätkö sinä, missä rajasi on?
Mistä tiedät milloin sanoa kyllä, ja milloin ei?
Tuntuuko elämä liiankin tutulta ja turvalliselta?
Miten voit turvallisesti haastaa itseäsi?

Tämän tantraviikonlopun aiheena on omien rajojen ja irtipäästämisen tutkiminen helppojen ja samalla syvällisten kehollisten harjoitusten avulla.

Harjoittelemme läsnäoloa, tiedostamista ja spontaaniutta, sekä jaamme kokemuksiamme muiden ryhmäläisten kanssa. Teemme harjoituksia yksin, parin kanssa ja ryhmässä. Harjoitukset soveltuvat yhtä lailla ensikertalaisille kuin kokeneemmillekin tantrailijoille.

Kurssi alkaa perjantaina 11.3. klo 17.30, ja päättyy sunnuntaina klo 15. Kurssi pidetään Oulun kulttuuritalo Valveen tanssisalitiloissa.

Kurssin hinta on 290 €. Ruokailu ei sisälly kurssin hintaan. Pidämme lauantaina reilun ruokatauon, jolloin voit käydä ravintolassa syömässä, tai voit syödä omia eväitäsi. Sunnuntaille varaa mukaan omat eväät, sillä pidämme lyhyen ruokatauon.

Ilmoittaudu kurssille 23.2. mennessä lähettämällä sähköpostia Simolle: simo@wildheartacademy.net

MITÄ: Kaikille avoin tantrakurssi
AIKA: 11.3. – 13.3. (Pe-Su)
Pe 17.30 – 21
La 10-21
Su 10-15
PAIKKA: Oulun kulttuuritalo Valve, Hallituskatu 7
HINTA: 290 €
ILMOTTAUTUMINEN 23.2. mennessä: simo@wildheartacademy.net

Kurssin ohjaavat Tantric Life Coachit Elisa Ylinampa ja Simo Annala.

Elisa on lempeän rakkaudellinen ohjaaja, joka osaa saatella sinut yhteyteen itsesi ja muiden kanssa. Tantra on tuonut Elisan elämään valtavasti keveyttä ja rohkeutta olla näkyvä todellisena omana itsenään. Tantran ilosanoman levittämisestä Pohjois-Suomeen onkin tullut yksi hänen intohimoistaan. Elisa on henkinen hyvinvointivalmentaja, lisäksi hän on poronhoitaja sekä energiahoitaja.

Simo on ollut tantrisella polulla jo pitkään, ja ohjaa työpajojen lisäksi suosittua Wild Heart Transformation -kurssia nyt neljättä vuotta. Hän on opiskellut kehoterapioita ja somatiikkaa eri opettajien johdolla, ja parhaillaan hän syventää osaamistaan ryhmä- ja vuorovaikutustilanteiden ohjaamisessa.

Details

Start:
March 11 @ 17:30
End:
March 13 @ 15:00
Event Tags:
,
https://www.facebook.com/events/682122556563146/

Venue

Kulttuuritalo Valve
Oulu,

Organizer

Elisa & Simo