Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Tantratyöpaja ja Wild Heart Transformation – tantrakoulutuksen tutustumistilaisuus

26.9.2021 @ 14:00 - 17:00

Lämpimästi tervetuloa viettämään syyskuista sunnuntai-iltapäivää tantran parissa Helsingissä ❤️
Tämä työpaja yhdistää sekä perinteisen tantraillan että tutustumismahdollisuuden Wild Heart Transformation -tantrakoulutukseen. Iltapäivän aikana sinulla on mahdollisuus päästä sukeltamaan syvemmin läsnäolevaan hetkeen ja pysähtymään itsesi äärelle tantristen harjoitusten avulla, sekä tutustumaan Wild Heart Transformation – tantrakoulutukseen, sen ohjaajiin, teemoihin ja harjoituksiin. Kysymyksille ja keskustelulle on varattu oma aikansa.
Lisätiedot marraskuussa alkavasta pidemmästä Wild Heart Transformation – tantrakoulutuksesta löydät tämän linkin kautta: https://fb.me/e/3Krwk9DkM
Työpajan aikana teemme harjoituksia yksin, parin kanssa ja koko ryhmän kesken turvallisessa ja sallivassa ympäristössä. Läsnäollen ja hyväksyen. Työpaja sopii sekä ensikertalaisille että pidempään tantrailleille.
Pukeudu sellaiseen asuun, jossa sinun on mukava olla ja helppo liikkua. Tämä työpaja ei sisällä alastomuutta. Tuo mukanasi myös oma vesipullo ja halutessasi viltti lämmikkeeksi.
Työpajan vetäjinä toimivat tulevan Wild Heart Transformation – tantrakoulutuksen ohjaajat, Tantric Life Coachit Jenna Roshani Äikäs ja Antti Virolainen.
Työpajan hinta on 25€ (sis. alv).
Maksun voit suorittaa etukäteen verkkokaupan kautta: www.holvi.com/shop/triplaliekki/ tai paikan päällä (käteinen tai mobile pay).
Ennakkoilmoittautuminen.
Varaa paikkasi sähköpostitse: antti.virolainen@iki.fi
Ilmoittautuminen on sitova. Paikkoja on rajoitetusti.
Sijainti:
MAGITO, Kaasutehtaankatu 1, rakennus 7, sisäpihalla sininen ovi, Suvilahti, Helsinki.
Lisätiedot:
antti.virolainen@iki.fi
Lämmöllä ❤
Jenna Roshani ja Antti
https://www.facebook.com/triplaliekki

Organizer

Roshani & Antti

Venue

Magito
Kaasutehtaankatu 1
Helsinki, 00540 Suomi
+ Google Map
View Venue Website