Loading Events

« All Events

Tantric Life Coach koulutus 2021

26.11.2021 @ 08:00 - 17.7.2022 @ 17:00

Kutsu rakkauteen ja läsnäoloon! Kutsu unelma-ammattiin!

Haluaisitko olla Tantric Life Coach – Tantrinen elämäntaidon valmentaja? Koulutus nyt avoinna myös muille kuin Wild Heart Transformation-vuoden käyneille. Jos sinulla on jo kokemusta tantrasta, voit hakea mukaan!

Tantric Life Coach-vuosi on kutsu matkalle läsnäoloon ja sallimiseen, siihen mikä on meissä totta ja autenttista. Se on kutsu oman olemisen laajentamiseen niin, että voit kutsua läsnäolon ja autenttisuuden tilaan myös toisia olemalla itse läsnäoleva, tietoinen ja vapaa.

Tantric Life Coach – Tantrinen elämäntaidon valmentaja on matkakumppani, koutsi eli valmentaja, tantristen hoitojen tekijä ja ryhmä- ja yksilösessioiden ohjaaja, tantraohjaaja. Tantric Life Coach-koulutuksessa opit tekemään yksilövalmennusta, tantrista kehotyöskentelyä ja hoitoja, ohjaamaan ryhmiä, meditaatioita ja tantrisia harjoituksia. Koulutus kehittää ilmaisu- ja viestintätaitojasi sekä palautteen antamista ja vastaanottamista rakentavalla ja rakastavalla tavalla. Vuoden aikana luot vahvemman yhteyden ja luottamuksen itseesi, opit rentoutumaan ja keskittymään haastavissakin tilanteissa.

”Strengh is one´s potential to be present, even in a prezzurized situation and remain in a loving space.” Svagito R. Liebermeister/The Zen Way of Counseling

Tantric Life Coach-koulutus on monipuolinen tie tantran ammattilaiseksi ja mahdollistaa monenlaisia ammatillisia polkuja, joko entisen työsi tueksi tai kokonaan uudelle uralle.

Koulutuksesta tähän asti valmistuneet toimivat muun muassa tantraohjaajina, tantrisina hoitajina, de-armouring-hoitajina, naisten voimauttajina, meditaatio-ohjaajina, kehotietoisuus-harjoitusten ohjaajina, valmentajina ja niissä moninaisissa omissa entisissä ammateissaan, joihin he ovat saaneet uusia eväitä Tantric Life Coach-koulutuksesta.

Mikä on sinun unelma-ammattisi ihmisten parissa?

Läsnäolemisen, avoimuuden ja kehotietoisuuden taitoja tarvitaan tässä maailmassa aivan kaikkialla ja kaikilla aloilla. Tantric Life Coach on tulevaisuuden tekijä.

”Tantric Life Coach-koulutus muutti koko elämäni, itseni, parisuhteeni sekä suhteeni työhön, ystävyyteen ja olemiseen ylipäätään. Tämä muutos tapahtui sen syvän itseni sallimisen kautta, johon Shanti, ryhmä ja koulutus minua kannustivat. Se, että aloin nähdä ja tuoda rakkauteni ja hyväksymiseni piiriin niitä kaikkia puolia itsessäni, joita olin tiedostamattani koko ikäni piilotellut, hävennyt, peitellyt ja tukahduttanut, muutti minussa ihan kaiken. Tullessani näkyväksi itselleni ja muille, rehelliseksi ja autenttiseksi, saatoin luopua pelosta ja monista muista puolustusmekanismeista, joita olin varjojeni suojaksi rakentanut. Tullessani yhä autenttisemmaksi itsessäni, saatoin myös lähteä kohtaamaan toisia yhä enemmän sallimisen ja rakkauden tilasta käsin. Tämä on ollut mullistavaa!
Harjoittelin koulutuksen ajan päättäväisesti niin ohjaamista kuin hoitojakin ja nyt työni de-armouringhoitajana ja tantraohjaajana työllistää minut ja saan toimia unelma-ammatissani joka päivä. Työssäni kohtaan ihmisiä nykyään pelottomasti, avoimesti, sallien ja rakkaudesta käsin. Tämä asenne olisi tuntunut aika kaukaiselle vielä muutama vuosi sitten. Saan asiakkailtani paljon palautetta taitojeni lisäksi nimenomaan rakkaudellisesta läsnäolostani, jonka he kokevat jo sinänsä rauhoittavana ja hoitavana. Tantric Life Coach-vuoden tärkein filosofia onkin varmaan juuri se, niin itselle kuin asiakkaillemmekin, kutsu sallimiseen, läsnäoloon ja autenttisuuteen.”
Maria Passiniemi, de-armouringhoitaja ja -kouluttaja, tantraohjaaja, wht-ohjaaja, tlc-avustaja ja sinunkin läheisesi

Opintovuodessa on tärkeää myös ryhmän yhteinen matka. Sama ryhmä taittaa matkaa yhdessä ja näin mahdollistaa syvän yhteyden ja luottamuksen tilan. Osana ryhmän prosessia saat mahdollisuuden käsitellä ryhmässä esiin nousevia sekä henkilökohtaisia että ammatillisia haasteita. Suuremman ryhmän lisäksi koulutukseen kuuluu pienryhmätapaamisia. Pienryhmätoiminta on syventävää vertaistuellista toimintaa, jonka merkitys on aikaisempien kokemusten mukaan hyvin suuri. Pienryhmän intiimiys mahdollistaa syvän ja autenttisen itsetutkiskelun niin omassa kuin ammatillisessakin kasvussa. Ryhmän jäsenet solmivat usein syviä ja pitkäkestoisia ystävyyksiä, jotka ovat rinnalla vielä koulutuksen jälkeenkin.

”There will be a feeling of mutual respect for individual freedom, while at the same time experiencing a deeper sense of union.” Svagito R. Liebermeister/The Zen Way of Counseling

Tantric Life Coach -koulutus on nyt yhden viikonlopun verran pidempi kuin aikaisemmat ja koostuu kolmesta moduulista ja yhdestä kuusipäiväisestä kesätapaamisesta, jolloin jokainen esittelee ryhmälle oman lopputyönsä.
Lisäksi järjestetään pienryhmätapaamisia moduulien välissä, jotka osittain käydään Skypen välityksellä Shantin kanssa ryhmä-työnohjauksina ja osittain Tantric Life Coach -sertifioidun avustajan johdolla ja itsenäisesti kokoontuvissa pienryhmissä. Koulutukseen kuuluu muutamien kirjojen lukeminen ja pohdintojen laatiminen ryhmän muille jäsenille. Lisäksi koulutukseen kuuluu hoitojen, ryhmänohjauksen ja valmennussessioiden harjoittelu ja raportoiminen. Koulutuksen aikana pidetään myös yksityisiä Skype-sessioita Shantin kanssa joista saat tietoa hakiessa koulutukseen.

Haku on nyt avoinna myös muille kuin Wild Heart Transformation- koulutuksen käynneille!

Koulutukseen voi hakea lähettämällä vapaamuotoinen hakemus shantilimnell(at)gmail.com.

Aikaisempaa kokemusta tantrasta vaaditaan voidaksesi osallistua koulutukseen! Kerro hakemuksessa aikaisemmasta kokemuksestasi tantran parissa. Kerro myös muista koulutuksistasi, kehotyöskentelykokemuksestasi, mahdollisista hoitaja- ja/tai hierontaopinnoista sekä mahdollisista muista terapeuttisista tai valmennuksellisista menetelmistä, joita olet harjoittanut. Liitä mukaan kuva itsestäsi.

Päivämäärät koko ryhmän tapaamisille:
26.-28.11.2021 ensimmäinen moduuli
2022: 14.-16.1, 15.-20.3, 21.-22.5, 12.-17.7.

Hinta: 1750€ + Skype sessiot + majoitus ja ruokailu
Kurssin voi maksaa kuukausittain erissä 175€/kk.
Paikka: Raasepori

”Therapy basically is meditation and love. Because without love and meditation there is no healing possible” Osho

Details

Start:
26.11.2021 @ 08:00
End:
July 17 @ 17:00
Event Tags:
,
View Event Website

Organizer

Shanti Limnell