Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Tantric Life Coach Koulutus 2023

October 23 @ 12:00 - October 29 @ 17:00

Tantric Life Coach Koulutus
Tantric Life Coach Koulutus 2023
”Therapy basically is meditation and love. Because without love and meditation there is no healing possible” -Osho
Kutsu rakkauteen ja läsnäoloon! Kutsu unelma-ammattiin!
Tantric Life Coach-vuosi on kutsu matkalle läsnäoloon ja sallimiseen, siihen mikä on meissä totta ja autenttista. Se on kutsu oman olemisen laajentamiseen niin, että voit kutsua läsnäolon ja autenttisuuden tilaan myös toisia olemalla itse läsnäoleva, tietoinen ja vapaa.
Tantric Life Coach – Tantrinen elämäntaidon valmentaja on matkakumppani, koutsi eli valmentaja, tantristen hoitojen tekijä ja ryhmä- ja yksilösessioiden ohjaaja, tantraohjaaja. Tantric Life Coach-koulutuksessa opit tekemään yksilövalmennusta, tantrista kehotyöskentelyä ja ohjaamaan ryhmiä, meditaatioita ja tantrisia harjoituksia. Koulutus kehittää ilmaisu- ja viestintätaitojasi sekä palautteen antamista ja vastaanottamista rakentavalla ja rakastavalla tavalla. Vuoden aikana luot vahvemman yhteyden ja luottamuksen itseesi, opit rentoutumaan ja keskittymään haastavissakin tilanteissa.
Tantric Life Coach Koulutus
”Strenght is one´s potential to be present, even in a pressurized situation and remain in a loving space.” Svagito R. Liebermeister/The Zen Way of Counseling
Tantric Life Coach-koulutus on monipuolinen tie tantran ammattilaiseksi ja mahdollistaa monenlaisia ammatillisia polkuja, joko entisen työsi tueksi tai kokonaan uudelle uralle.
Koulutuksesta tähän asti valmistuneet toimivat muun muassa tantraohjaajina, tantrisina hoitajina, de-armouring-hoitajina, naisten voimauttajina, meditaatio-ohjaajina, kehotietoisuus-harjoitusten ohjaajina, valmentajina ja niissä moninaisissa omissa entisissä ammateissaan, joihin he ovat saaneet uusia eväitä Tantric Life Coach-koulutuksesta. Mikä on sinun unelma-ammattisi ihmisten parissa? Läsnäolemisen, avoimuuden ja kehotietoisuuden taitoja tarvitaan tässä maailmassa aivan kaikkialla ja kaikilla aloilla. Tantric Life Coach on tulevaisuuden tekijä.
Opintovuodessa on tärkeää myös ryhmän yhteinen matka. Sama ryhmä taittaa matkaa yhdessä ja näin mahdollistaa syvän yhteyden ja luottamuksen tilan. Osana ryhmän prosessia saat mahdollisuuden käsitellä ryhmässä esiin nousevia sekä henkilökohtaisia että ammatillisia haasteita. Suuremman ryhmän lisäksi koulutukseen kuuluu pienryhmätapaamisia. Pienryhmätoiminta on syventävää vertaistuellista toimintaa, jonka merkitys on aikaisempien kokemusten mukaan hyvin suuri. Pienryhmän intiimiys mahdollistaa syvän ja autenttisen itsetutkiskelun niin omassa kuin ammatillisessakin kasvussa. Ryhmän jäsenet solmivat usein syviä ja pitkäkestoisia ystävyyksiä, jotka ovat rinnalla vielä koulutuksen jälkeenkin.
”There will be a feeling of mutual respect for individual freedom, while at the same time experiencing a deeper sense of union.” Svagito R. Liebermeister/The Zen Way of Counseling
”Tantric Life Coach-koulutus muutti koko elämäni, itseni, parisuhteeni sekä suhteeni työhön, ystävyyteen ja olemiseen ylipäätään. Tämä muutos tapahtui sen syvän itseni sallimisen kautta, johon Shanti, ryhmä ja koulutus minua kannustivat. Se, että aloin nähdä ja tuoda rakkauteni ja hyväksymiseni piiriin niitä kaikkia puolia itsessäni, joita olin tiedostamattani koko ikäni piilotellut, hävennyt, peitellyt ja tukahduttanut, muutti minussa ihan kaiken. Tullessani näkyväksi itselleni ja muille, rehelliseksi ja autenttiseksi, saatoin luopua pelosta ja monista muista puolustusmekanismeista, joita olin varjojeni suojaksi rakentanut. Tullessani yhä autenttisemmaksi itsessäni, saatoin myös lähteä kohtaamaan toisia yhä enemmän sallimisen ja rakkauden tilasta käsin. Tämä on ollut mullistavaa!”
Lisää infoa päivämääristä, hinnasta ym saat: shantilimnell@gmail.com

Details

Start:
October 23 @ 12:00
End:
October 29 @ 17:00
Event Category:
Event Tags:
, ,

Organizer

Shanti Limnell

Venue

Quinta da Coruja
R. Monte da Califórnia Portugal + Google Map