Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Tantrinen seksuaalisuus – oman parin kanssa (intro)

January 29 @ 11:00 - 18:00

e180

Tantrinen seksuaalisuus – oman parin kanssa (intro)

Ihmisten yhdistäjien työpaja Joogakoulu Shantissa su 29.1.2023 klo 11–18 Runeberginkatu 43, 4. krs, Helsinki.

Mitä tantra voi tarjota nautintoon ja seksuaalisuuteen? Miten herättää itse oma seksuaalienergia? Miten liikuttaa seksuaalienergiaa omassa kehossa tai yhdessä toisen kanssa? Voinko kokea syvempää yhteyttä itseeni ja toiseen? Voiko seksi olla pyhää?

Tantrassa seksuaalisuus nähdään hyväksyttynä ja arvostettuna osana elämää ja sillä voi olla merkittävä rooli myös henkisessä kasvussa. Tantra tarjoaa paljon mahdollisuuksia seksuaalisuuteen liittyvien lukkojen purkamiseen ja nautinnon kokemiseen.

Tule tutkimaan tantrista seksuaalisuutta turvalliseen tilaan kokonaiseksi päiväksi. Työskentelemme päivän aikana läsnäolon, hengityksen, äänen ja liikkeen parissa. Menetelminä käytämme mm. meditaatiota, tietoista kosketusta ja tunnetyöskentelyä. Opimme kuulemaan paremmin itseämme ja kumppaniamme sekä viestimään tarpeistamme, toiveistamme ja rajoistamme.

Ehkä haluat kokea jotain uutta, ehkä haluat hyväksyä kehosi tai kaipaat seksiin syvempiä tasoja. Ehkä haluat nauttia koko keholla tai kokea energeettisiä orgastisia tiloja tai jotain ihan muuta. Mikä ikinä on toiveesi olet lämpimästi tervetullut juuri sellaisena kuin olet: kaikkien ajatustesi, tunteidesi ja kehollisten kokemustesi kera.

Kaikki harjoitukset perustuvat vapaaehtoisuuteen. Kunnioitamme omia ja toisen rajoja. Tila on oletuksista ja syrjinnästä vapaata aluetta. Kaikki kehot, sukupuolet- ja niiden ilmaisu, seksuaalisuudet ja suhdemuodot ovat tervetulleita. Osallistujat sitoutuvat luottamuksellisuuteen. Työpajassa voi olla vapaaehtoista alastomuutta tai vähäpukeisuutta. Kaikki harjoitukset voi tehdä vaatteet päällä.

Tähän työpajaan tarvitset mukaan oman parin. Voit tulla kumppanisi, rakastajasi, ystäväsi kanssa tai jonkun muun harjoitteluparin kanssa.

Työpaja on ensimmäinen osa keväällä 2023 jatkuvaa tantriseen seksuaalisuuteen liittyvien työpajojen sarjaa. Suosittelemme osallistumista tähän introtyöpajaan, mikäli kiinnostaa myöhemmin jatkaa työskentelyä teeman parissa.

Vastaava kurssi pidettiin 6.12.22 ja se meni täyteen nopeasti. Voit osallistua toistamiseen myös introkurssille.

Kurssin ohjaa tantraohjaaja ja seksuaalineuvoja Kristiina Puukko. Hänen tukenaan työpajassa toimii hänen kumppaninsa Armas Alvari, joka on myös sertifioitu tantraohjaaja. He ovat molemmat tutkineet tantrista seksuaalisuutta jo vuosia yhdessä ja erikseen. He ovat molemmat Tantric Life Coacheja sekä de-armouring -hoitajia ja tekevät myös tantrista valmennusta ja hierontaa.

Liput 180 e/pari (sis. alv 24%).

Kurssi on K-18 ja päihteetön.

Varmista paikkasi lunastamalla lippu Holvista. Kannattaa olla nopea:

Ihmisten yhdistäjien Holvi-kauppa

Tapahtumiin on sitova ilmoittautuminen. Ilmoittaudut lunastamalla lipun verkkokaupasta.

Mikäli olet yllättäen estynyt osallistumaan kurssille, voit antaa tai myydä paikkasi eteenpäin. Ilmoita muutoksista välittömästi sähköpostitse osoitteeseen: ihmisten.yhdistajat@gmail.com.

Mikäli tapahtuma peruuntuu järjestäjän toimesta, palautamme maksetut liput.

Tapahtuma FB:ssa

Lisätietoja:

Ihmisten yhdistäjät

Tila Olla

Details

Date:
January 29
Time:
11:00 - 18:00
Cost:
e180
Event Category:
Event Tags:
, , , ,
https://fb.me/e/2L1lEJqOa

Organizer

Ihmisten yhdistäjät
Phone:
+358405694711
Email:
ihmisten.yhdistajat@gmail.com
View Organizer Website

Venue

Joogakoulu Shanti
Runeberginkatu 43
Helsinki, 00100
+ Google Map