Loading Events

« All Events

Tantrisen rakastelun jatkokurssi

October 13 @ 18:00 - October 15 @ 18:00

Tällä kurssilla pääset syventämään kokemustasi ja ymmärrystäsi tantrisesta rakastelusta. Kurssi sopii aiemmin peruskurssin käyneille sekä aktiivisille tantran harjoittajille, sillä perusasioiden oletetaan olevan jo pääosin tuttuja.

Viikonlopun aikana saatte kokea tantrisia rakasteluja eri teemojen kautta. Pohjustamme rakasteluja erilaisin tantrisin harjoittein, joita tehdään oman parin kanssa. Harjoittelemme, kuinka voimme tuoda rakasteluun mukaan eri polariteetteja: Light Masculine – Dark Feminine ja Dark Masculine – Light Feminine. Mukana on myös miesten ja naisten piirit, joissa keskitytään erityisesti oman sukupuolen mukaisiin haasteisiin ja mahdollisuuksiin rakastellessa sekä ymmärtämään kumppanin haasteita ja mahdollisuuksia.

Teemme myös muita aistillisia harjoituksia, kosketusharjoituksia sekä luomme vahvempaa polariteettia ja yhteyttä välillenne. Tutkimme jälleen energiankierrättämisen ja nostattamisen mahdollisuuksia rakasteluun liittyen, ja miten energiaa voi hyödyntää ja laajentaa avaamaan portteja mahdolliseen ykseyden kokemiseen.

Kurssi pidetään Knipnäsissä, Tammisaaressa. Aloitamme perjantaina klo 18, ja lopetamme sunnuntaina klo 17.

Kurssimaksu 290 e per henkilö. Yöpyminen ja ruokailut kurssipaikalla maksaa noin 170 e per henkilö (tarkentuu myöhemmin).

Ilmoittaudu kurssille tästä: https://bit.ly/3MGf7vM

Jos sinulla on mitä tahansa kysyttävää kurssiin liittyen, voit olla yhteydessä meihin: maitrijoogini@gmail.com tai 040 777 3236

Kurssin ohjaajilla Maitrilla ja Simolla on pitkä tausta tantrisista harjoituksista ja he ovat molemmat koulutettuja Tantric Life Coacheja. Simo on kouluttanut neljän vuoden ajan Tantric Life Coacheja Wild Heart Academyssa sekä pitänyt tantrakursseja esimerkiksi tantrahieronnasta ja seksuaalienergiasta. Simon ohjauksen kulmakivenä on vahva läsnäolo, hyväksyminen, turvallisuus, kunnioitus sekä seksuaalisuuden näkeminen pyhänä, elämää rikastuttavana voimana.

Maitri toimii tantraohjaajana, jooga- ja mindfulnessopettajana. Maitrin sydäntä lähellä ovat erityisesti naisten kurssit ja naisten avautuminen omaan eroottiseen potentiaaliinsa. Seksuaalisuuden ja henkisyyden yhdistäminen, tantrinen rakastelu sekä energiatyöskentely ovat kiehtoneet aina Maitria. Hän tarjoaa myös tantrisia valmennuksia ja on tehnyt verkkokurssit ”Tantraa pareille I & II” ja ”Naisen sensuaalinen matka”.

Details

Start:
October 13 @ 18:00
End:
October 15 @ 18:00
Event Category:
https://www.facebook.com/events/630137619008946/

Organizer

Maitri ja Simo

Venue

Knipnäs Hyvän olon keskus
Linnunlaulu 1
Tammisaari, 10650 Finland
+ Google Map
View Venue Website