Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Tantrisen rakastelun kurssi – Online!

May 5 @ 18:00 - May 7 @ 17:00

Haluatko löytää syvemmän, intiimin ja rakkaudellisen yhteyden kumppaniisi sekä lähteä tutkimaan rakastelun ja nautinnon uusia tasoja, oman kumppanin kanssa ja mukavasti kotoa käsin?

Monet ovat pyytäneet meiltä tantrisen rakastelun kurssia online-muodossa ja tässä se nyt on! Kurssi on etenkin teille, jotka ette esimerkiksi pitkän välimatkan tai isomman taloudellisen panostuksen vuoksi voi osallistua live-kurssillemme. Sisältö on lähes sama kuin live-kurssilla, pienin muokkauksin sovellettuna online-ympäristöön. Käymme kurssin ohjelman läpi yhdessä reaaliaikaisesti, ja teillä on mahdollisuus kysyä harjoituksista ja saada selvennystä askarruttaviin asioihin, aivan kuten live-kurssillakin.

Kurssilla pääset tutkimaan tantrisen rakastelun saloja turvallisesti kokeneiden opettajien kanssa. Teemme erilaisia tantrisia harjoituksia, joilla valmistelemme itseämme tantriseen rakasteluun sekä varsinaisia rakastelumeditaatioita. Saat oppia tavan, jolla voit rakastella pidempään ja pääset kokemaan seksuaalienergian kierrättämistä kehoissanne ja välillänne. Voitte tutkia, mitkä tavat koskettaa toista saavat hänet syttymään kaikkein eniten ja minkälainen kosketus tuntuu itsestä parhaimmalle. Tutustumme myös ritualistiseen rakasteluun, joka on keskeinen osa tantrista harjoittelua.

Tantrinen rakastelu antaa uudenlaisen näkökulman rakasteluun ja voi herättää liekkiä rakkauselämäänne. Kun seksuaalienergia virtaa meissä, tunnemme olevamme vahvasti elossa, hehkeänä ja mehukkaana, inspiroituneena ja ravittuna. Tantrinen rakastelu ravitsee ja huomioi erityisesti myös naista, koska se lähestyy rakastelua moniulotteisemmin (esimerkiksi pidemmät ja kokonaisvaltaisemmat rakastelut) kuin ns. tavallinen seksi. Tantrinen rakastelu voimistaa lisäksi yhteyden tunnetta ja rakkautta välillänne. Se voi olla myös portti mystisiin kokemuksiin ja jopa ykseyden tilaan.

Ilmoittaudu mukaan nyt: https://bit.ly/3SSPV8k


Tässä palautteita helmikuun alussa pidetyltä kurssilta:

“Olette todella hyviä kurssin vetäjiä! Sopivan jämäkkä & lempeä, selvästi asiantuntevia sekä asiaan intohimoisesti suhtautuvia. Kiitos!”

“Sopivan turvallinen, mutta riittävän “rohkea”, jossa rakasteluun saatiin aitoa oppia ja vaikuttavuutta. Nostan teille hattua, että pidätte näitä!”

“Kurssilta vien kotiin aiempaa enemmän kokonaisvaltaista kosketusta ja hierontaa. Oman seksuaalisen energian löytämistä/tunnistamista ja ylläpitämistä. Mielen herkistämisen ja mielen ja kehon avaamisen rakastelulle.”

“Loitte rauhallisen ja turvallisen tilan asioiden olla & tapahtua. Hyvät harjoitukset, joita oli tarpeeksi. Kaksi rakastelumeditaatiota oli tosi hyvä yhden sijaan. Kiitos, aivan ihana ja hyvin koostettu työpaja. Teidän kahden dynamiikka oli ihana!”

“Loppurituaali oli tosi kaunis ja kruunasi kaiken!”


Kurssiviikonlopuksi tarvitsette rauhallisen tilan harjoituksia ja rakasteluja varten. Kurssipäivät ovat intensiivisiä ja kohtuullisen pitkiä, perjantaina noin 18-21, lauantaina noin klo 9-21 ja sunnuntaina noin 8.30-17. Päivän aikana pidetään reilun mittaiset tauot, jolloin ehdit syödä ja levätä tai pistäytyä keväisessä ulkoilmassa.

Kurssi pidetään Zoom-yhteyden kautta. Toivomme, että pystytte pitämään kamerat auki kurssin ajan (ei kuitenkaan rakasteluissa!) Näin voimme luoda turvallisen ja intiimin tunnelman myös online-kurssilla.

Kurssin hinta on 249 € / henkilö, tai 100 € / henkilö, jos olet ollut aiemmilla rakastelukursseillamme.

Klikkaa tästä lomakkeelle ja ilmoittaudu mukaan: https://bit.ly/3SSPV8k

Lisätiedot Maitrilta: maitrijoogini@gmail.com tai 040 777 3236

Seuraava live-kurssi pidetään 25.-27.8., ja jatkokurssi 13.-15.10.

Lämpimin terveisin,
Maitri & Simo

Details

Start:
May 5 @ 18:00
End:
May 7 @ 17:00
https://www.facebook.com/events/890562412163296/

Venue

Online

Organizer

Maitri ja Simo