Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Tantrisen rakastelun kurssi

September 1 @ 18:00 - September 3 @ 17:00

Mitä on tantrinen rakastelu?

Tule kokemaan se tällä kurssilla!

Teemme oman parin kanssa erilaisia tantrisia harjoituksia, joilla valmistelemme itseämme tantriseen rakasteluun sekä varsinaisia rakastelumeditaatioita yksityisen huoneen suojissa. Saat oppia tavan, jolla voit rakastella pidempään ja pääset kokemaan seksuaalienergian kierrättämistä kehoissanne ja välillänne. Voitte tutkia, mitkä tavat koskettaa toista saavat hänet syttymään kaikkein eniten. Tutustumme myös ritualistiseen rakasteluun.

Tantrinen rakastelu antaa uudenlaisen näkökulman rakasteluun ja voi herättää liekkiä rakkauselämäänne. Kun seksuaalienergia virtaa meissä, tunnemme olevamme vahvasti elossa, hehkeänä ja mehukkaana, inspiroituneena ja ravittuna. Tantrinen rakastelu ravitsee ja huomioi erityisesti naista, koska se lähestyy rakastelua moniulotteisemmin kuin ns. tavallinen seksi. Tantrinen rakastelu voi olla myös portti mystisiin kokemuksiin ja jopa ykseyden tilaan.

Tässä yhden osallistujapariskunnan palaute noin kuukausi edellisen kurssiviikonlopun jälkeen:

– – – – – – –
Aikaa on kurssista nyt vierähtänyt ja pienen etäisyyden jälkeen päälimmäisenä tunteena on kiitollisuus: kiitollisuus siitä, että (juuri) te järjestitte niin ainutlaatuisen ja upean kurssin ja kiitollisuus siitä, että me pariskuntana ylitimme ennakkoluulomme sekä estomme ja rohkenimme tulla mukaan.
Kurssi oli upea kokemus joka opetti paljon ja jätti lähtemättömän vaikutuksen. Kurssi muutti meissä jotain peruuttamattomasti niin yksilöinä kuin myös pariskuntana.
Kiitos vielä kerran!
– – – – – – –

Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta tantrasta, mutta se on hyödyksi kurssilla. Jos haluat tiedustella soveltuvuudestasi viikonloppuun, ota meihin yhteyttä.

Kurssin ohjelma pitää sisällään alastomuutta. Luomme kurssille turvallisen ja luonnollisen ilmapiirin, jossa sinun ja teidän on mahdollista avautua juuri sen verran, kuin se kussakin hetkessä tuntuu sopivalle. Tule mukaan avoimin mielin ja sydämin!

Voit tulla kurssille kumppanisi tai tantrisen ystäväsi kanssa. Kurssilla ei vaihdeta pareja vaan syvennytään tekemään harjoitukset ja rakastelumeditaatiot oman kumppanin kanssa. Majoitumme kahden hengen huoneisiin, joten osallistujamäärä on rajoitettu.

Kurssipaikkana tällä loppukesän retriitillä on upea, tunnelmallinen ja luonnonläheinen Nikkilä Temple Kangasalla. Lue lisää Nikkilästä täällä: https://www.nikkilatemple.org/

Kurssimaksu 290 e per henkilö.

Yöpyminen ja ruokailut kurssipaikalla maksaa 170 e per henkilö.

Ilmoittaudu tästä: http://bit.ly/3zSPCBu

Lisätiedot Maitrilta: maitrijoogini@gmail.com tai 040 777 3236

Kurssin ohjaajilla Maitrilla ja Simolla on pitkä tausta tantrisista harjoituksista ja he ovat molemmat koulutettuja Tantric Life Coacheja. Simo on kouluttanut neljän vuoden ajan Tantric Life Coacheja Wild Heart Academyssa sekä pitänyt tantrakursseja esimerkiksi tantrahieronnasta ja seksuaalienergiasta. Simon ohjauksen kulmakivenä on vahva läsnäolo, hyväksyminen, turvallisuus, kunnioitus sekä seksuaalisuuden näkeminen pyhänä, elämää rikastuttavana voimana.

Maitri toimii tantraohjaajana, jooga- ja mindfulnessopettajana. Maitrin sydäntä lähellä ovat erityisesti naisten kurssit ja naisten avautuminen omaan eroottiseen potentiaaliinsa. Seksuaalisuuden ja henkisyyden yhdistäminen, tantrinen rakastelu sekä energiatyöskentely ovat kiehtoneet aina Maitria. Hän tarjoaa myös tantrisia valmennuksia ja on tehnyt verkkokurssit ”Tantraa pareille I & II” ja ”Naisen sensuaalinen matka”.

Sydämellisesti tervetuloa ❤

Details

Start:
September 1 @ 18:00
End:
September 3 @ 17:00
Event Category:
https://www.facebook.com/events/782966676807822

Organizer

Maitri ja Simo

Venue

Nikkilä Temple
Kangasala, Pirkanmaa Finland + Google Map
View Venue Website