Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Tantrisen rakastelun kurssi

February 3 @ 18:00 - February 5 @ 17:00

Mitä on tantrinen rakastelu?

Tule kokemaan se tällä kurssilla!

Teemme erilaisia tantrisia harjoituksia, joilla valmistelemme itseämme tantriseen rakasteluun sekä varsinaisia rakastelumeditaatioita oman huoneen suojissa. Saat oppia tavan, jolla voit rakastella pidempään ja pääset kokemaan seksuaalienergian kierrättämistä kehoissanne ja välillänne. Voitte tutkia, mitkä tavat koskettaa toista saavat hänet syttymään kaikkein eniten. Tutustumme myös ritualistiseen rakasteluun.

Tantrinen rakastelu antaa uudenlaisen näkökulman rakasteluun ja voi herättää liekkiä rakkauselämäänne. Kun seksuaalienergia virtaa meissä, tunnemme olevamme vahvasti elossa, hehkeänä ja mehukkaana, inspiroituneena ja ravittuna. Tantrinen rakastelu ravitsee ja huomioi erityisesti naista, koska se lähestyy rakastelua moniulotteisemmin kuin ns. tavallinen seksi. Tantrinen rakastelu voi olla myös portti mystisiin kokemuksiin ja jopa ykseyden tilaan.

Kurssin ohjelma pitää sisällään alastomuutta. Luomme kurssille turvallisen ja luonnollisen ilmapiirin, jossa sinun ja teidän on mahdollista avautua juuri sen verran, kuin se kussakin hetkessä tuntuu sopivalle. Tule mukaan avoimin mielin ja sydämin!

Voit tulla kurssille kumppanisi tai tantrisen ystäväsi kanssa. Kurssilla ei vaihdeta pareja vaan syvennytään tekemään harjoitukset ja rakastelumeditaatiot oman kumppanin kanssa. Majoitumme kahden hengen huoneisiin, joten osallistujamäärä on rajoitettu.

Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta tantrasta, mutta se on hyödyksi kurssilla. Jos haluat tiedustella soveltuvuudestasi viikonloppuun, ota meihin yhteyttä.

Kurssin ohjaajilla Maitrilla ja Simolla on pitkä tausta tantrisista harjoituksista ja he ovat molemmat koulutettuja Tantric Life Coacheja. Simo on kouluttanut neljän vuoden ajan Tantric Life Coacheja Wild Heart Academyssa sekä pitänyt tantrakursseja esimerkiksi tantrahieronnasta ja seksuaalienergiasta. Seksuaalienergian kanssa työskenteleminen on Simon lempiaiheita tantrassa.

Maitri toimii tantraohjaajana, jooga- ja mindfulnessopettajana. Maitrin sydäntä lähellä ovat erityisesti naisten kurssit ja naisten avautuminen omaan eroottiseen potentiaaliinsa. Seksuaalisuuden ja henkisyyden yhdistäminen, tantrinen rakastelu sekä energiatyöskentely ovat kiehtoneet aina Maitria. Hän tarjoaa myös tantrisia valmennuksia ja on tehnyt verkkokurssit ”Tantraa pareille I & II” ja ”Naisen sensuaalinen matka”.

Kurssimaksu 290 e per henkilö.

Yöpyminen ja ruokailut kurssipaikalla maksaa 168 e per henkilö.

Ilmoittaudu tästä: https://bit.ly/3VuxuaB

Lisätiedot Maitrilta: maitrijoogini@gmail.com tai 040 777 3236

Sydämellisesti tervetuloa <3

Details

Start:
February 3 @ 18:00
End:
February 5 @ 17:00
https://www.facebook.com/events/5497033240393169/

Organizer

Maitri ja Simo

Venue

Knipnäs Hyvän olon keskus
Linnunlaulu 1
Tammisaari, 10650 Finland
+ Google Map
View Venue Website