Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Tyttörakkautta – tantrinen ilta naisille

March 10 @ 18:00 - 21:30

e39
Ihmisten yhdistäjät TR

Tyttörakkautta – tantrinen ilta naisille
torstaina 10.3. klo 18-21.30

Tässä illassa naisten välinen läheisyys, hellyys ja himo saavat olla ja elää. Hengitämme, kosketamme ja herätämme aistillisuutta. Kuuntelemme ja kunnioitamme omia ja toisten rajoja.
Tässä illassa olet vapaa tutkimaan myös seksuaalienergiaasi. Voit tehdä sen ujosti, villisti, leikkien. Miten vain ja juuri sellaisina kuin sillä hetkellä olet.

Ohjaan tapahtumassa erilaisia kohtaamiseen, tietoiseen koskettamiseen ja aistillisuuteen liittyviä harjoituksia turvallisessa ja rennossa ilmapiirissä. Ohjaajana Tanric Life Coach Kristiina Puukko.

Voit tulla yksin, oman parin tai kavereiden kanssa. Harjoitukset eivät vaadi vaatteiden vähentämistä. Osallistuaksesi et tarvitse aiempaa kokemusta.

Voit osallistua seksuaalisesta suuntautumisesta riippumatta. Tapahtuma on suunnattu erityisesti naisista/naisistakin kiinnostuneille naisille. Voit itse määritellä naiseutesi. Jos koet kuuluvasi tähän porukkaan, olet lämpimästi tervetullut.

Osallistumismaksu: 39 e/hlö (sis. alv 24%). Ole nopea. Paikat menevät vauhdilla. Osta lippu Holvista nyt: https://holvi.com/shop/kristiinapuukko/

Mikäli olet yllättäen estynyt osallistumaan tapahtumaan, voit antaa tai myydä lippusi eteenpäin. Ilmoita muutoksista välittömästi: ihmisten.yhdistajat@gmail.com. Voit myös käyttää vastaavan summan myöhemmin Ihmisten yhdistäjien tapahtumiin, valmennuksiin tai hoitoihin. Mikäli tapahtuma peruuntuu järjestäjän toimesta, palautamme maksetut liput.

Noudatamme tapahtumahetken viranomaisohjeita.

Tapahtumaan on varattu ilmainen paikka ihmiselle, jonka taloustilanne estäisi muuten osallistumisen. Ota yhteyttä: ihmisten.yhdistajat@gmail.com

Tapahtumapaikka:
Joogakoulu Shanti
Runeberginkatu 43, 2.krs, 00100 Helsinki
Tilaisuus on K-18, päihteetön ja syrjinnästä vapaata aluetta.

Kysymyksiä?
Ota yhteyttä: kristiina.puukko@gmail.com

https://www.facebook.com/ihmistenyhdistajat/
https://www.kristiinapuukko.fi/tantric-life-coach.html

Olen 45-vuotias Tantric Life Coach ja yhteisöpedagogi (AMK). Työskentelen kohtaamisen, kasvun, yhteisöllisyyden ja yhdenvertaisuuden edistämiseksi. Tarjoan ihmisille mahdollisuuksia tulla nähdyksi ja kuulluksi, löytää etsimänsä. Olen luonut erilaisia kohtaamisen areenoita 15 vuoden ajan.
https://www.kristiinapuukko.fi/

Details

Date:
March 10
Time:
18:00 - 21:30
Cost:
e39
Event Category:
https://fb.me/e/2hZXl8X5h

Organizer

Ihmisten yhdistäjät
Phone:
+358405694711
Email:
ihmisten.yhdistajat@gmail.com
View Organizer Website

Venue

Joogakoulu Shanti
Runeberginkatu 43
Helsinki, 00100
+ Google Map